Skip to main content

Színes Konyha festék ötlet, hogy segítsen Brighten Up Your Home

Színes Konyha festék ötlet, hogy segítsen Brighten Up Your Home

A konyhák, ahol az élet történik: családi vacsorák, a tanítás a gyerekek, hogyan kell főzni, és még nyomkövető milyen magas nőnek a belsejében a kamra ajtaját. Alakítsa át a család kedvenc helyiség a ház által választott egy fényes festék színe a mi a válogatott választás -, akkor lopni még díszítő ihletet ezeket a pompás konyha tervezési ötletek. Itt az ideje, hogy a főzés!

Búzavirágkék – Ez az édes, középnyugati árnyék néz extra élvezetet, ha elfogadnak egy mintás csempe. Telepítse a cserép egészen az utat egy szórakoztató cseppvető, hogy csak nem fog kilépni.

Soft Blue Grey – Ez szép konyha által létrehozott Velinda Hellen Emily Henderson kivitelezése egy nyugtató kék-szürke szekrények. A nyugodt árnyékban, mint ez soha nem fog megöregedni.

Hunter Green – Vegyünk egy végszó tervezőcsapat Studio McGee: Ez a divatos árnyalat teszi minden konyhában megjelenés friss és modern. A dolgok világos párosítás a színe fehér hátfal és funky járólapos.

Sunny lakk – Ez a karcsú anyag jön sok merész színek, szuper tartós és képes átalakítani a hagyományos konyha egy kortárs showstopper.

Sötét szilva – Ez a drámai lila színe, hogy néz ki, megfelelően tervező Francesco Bilotto. „Majd meglátod ezt a hangot bemutatásra mindenütt a konyhai szekrények előterek,” mondja. Mi részleges drámai cseppvető ebben a modern térben.

Rusztikus Zöld – tanya konyhájában vidéki Connecticut másolt zöld kívül egy pihentető visszavonulásra. Ugró a blokk sziget helyett egy meleg fa asztal teszi a szoba hangulatát sokkal nagyobb.

Poppy Mint – Ahhoz, hogy a retro kinézetét, megjelenés a régi iskola stílusú készülékek (rekreációs vagy eredeti) pasztell és folyamatosan minden mást egyszerű.

Sötétszürke – Ez nem akármilyen ho-hum semleges. A tulajdonosok az apró Brooklyn haza szivattyúzzák fel a divatos választás a tippeket gazdag barna.

Burgundy Red – Egyezik a merlot a szekrények a konyhában, hogy készen áll, hogy egy jó ideje. Smaragd szék hozzáadja a simítás nélkül veering be karácsonyi színes terület.

Pink dolgok – Nem kell nézni, mint Barbie Dream House. A sötétebb bíbor érzi magát otthon egy felnőtt helyet.

Kelly Green – Mi lett volna elég a hagyományos fekete-krém konyha kap egy üdvözlő tört fényerejének cseppvető egy boldog színárnyalat az úgynevezett „tengeri moszat.”

Ország Green – Légy merész és festék szekrények a kedvenc színe. Itt egy rusztikus kezelés biztosítja, hogy a zöld nem nyomják a teret.

Sunflower Yellow – Élénk színek, mint ez ragyogó napsütéses hang, injekciót olyannyira szükséges meleget kis konyhákban.

Bright Blue – Ha nem szeretné, hogy fedezze az egész konyha egy hatásos színárnyalat, válasszon egy semleges színű, az alsó szekrények, és adjunk hozzá egy erőteljes ütést a felsőrészt.

You may also like