Skip to main content

Alb cu un strop de farmec industrial: CLOUD Coworking în Barcelona

Birouri contemporane sunt un strigăt departe de aceste cabine plictisitoare din anii 90 care par atât constrângătoare și impersonală. Birourile de azi se simt mult mai vibrante, individuale și primitoare. Ele sunt un amestec atent de stații de lucru liniștite, care îmbunătățesc productivitatea muncii și zonele deschise, sociale , care să încurajeze schimbul de idei și experiențe. Individul este la fel de importantă ca echipa și vice-versa. Aducerea tocmai această filozofie la Oficiul Coworking CLOUD din Barcelona este superba design de la MESURA care te transporta într – o lume radiantă de alb!

spațiu de birou contemporan CLOUD Coworking din Barcelona

Biroul 750-Sqaure metri în Barcelona deține zece cabinete individuale, 70 de stații de lucru individuale și două camere spațioase întâlnire, împreună cu relaxare zone comune care aduc împreună angajați. Alb este culoarea de alegere pentru fundalul și un potop de lumină naturală adaugă la acest apel „spațios“ vizual. Plantele de interior și POP-uri de galben aduce culoare la spațiul neutru în timp ce stâlpi din beton și cuburi de sticlă usher în contrast texturale. Există o anumită notă industrială inerentă în întreaga birou și-l peeks prin curator finisajul, contemporan ori de câte ori este posibil.

stâlpi din beton expuse și pereți de sticlă forma spațiilor de birouri privat

Lumina umplut și de birou alb combină zonele private și cele sociale

Plantele de interior aduc verdeață la birou contemporan

Track de iluminat în amestecuri albe în fundal neutru

Lemn și beton plasator în frumusețe texturale

Cadrul întunecat al pereților de sticlă ancore interior de lumină, răcoroasă, cu coridoare lungi și bănci de lemn încorporate care oferă zone de improvizație pentru un chat rapid. Flexibilitatea în dispunerea zonelor de lucru și de iluminat pista minunat pune retușuri pe un birou elegant și liniștit, care este cu siguranță obligat să alunge blues luni dimineața.

Covor si scaune de culoare aduce la setarea de birou neutru

banc subțire din lemn oferă un spațiu confortabil ședinței în birou

Zona comună de odihnă al biroului moderne din Barcelona

cabinelor de sticlă oferă un spațiu de lucru relaxant și liniștit

Zece birouri private și șaptezeci de spații de lucru în interiorul cuibărite CLOUD Coworking

 

You may also like