Skip to main content

Industriel Style Stue Design: The Essential Guide

Intet siger ubesværet cool og nem vedligeholdelse end en industriel-stil stue. Udsatte murstensvægge hilse sorte og hvide typografiske prints, fabriksbygninger vinduer mødes shaggy tæpper, og jern rør støder fode trægulve til at skabe levende rum, der ser perfekt kastet sammen. Slip din indre bogorm ved at stable dine fabrikken lofter højt med bøger. Sprøjt pænt og nydeligt beskriver, komfortable sofaer og smukke lamper i et rum foret i beton. Tænde bål midt i din stue, huse i kobber og glas. Design din egen industri-stil interiør, ved at tage en læse gennem vores lounge vejledning.

Få mest ud af betonvægge, ved indflette dem med træ og skifer. Denne mange-teksturerede lejlighed holder det simpelt ved hjælp af kun brun, grå, sort og grøn i sin farvepalet. Kamera lys og et træ landingsbane vejlede den måde, mens længere pendler dingle i køkkenet. En blok sofa og træ-kasse sofabord tilbyder et sted at slappe af, mens nyere kasser giver en indbygget sæde modsatte. Sort, tavle-esque teksturer gøre rummet synes slidt og revet, som en projektor tv henvender sig til moderne behov.

Opret en mørk og drømmende industrielle hjem decor humør. Denne højloftede rum vender roller som poleret træ linjer loftet, rå beton gulvet. En blød brun L sofa giver et sæde, der matcher træ toner af reolen bag. Rækker af sorte reoler tilfører en atmosfære af intellektualisme, undgår kunstværk. Stencileret detaljer i en en-hjul sofabord, rækker af belysning og en trappe tilføje sidste hånd.

En industriel stue behøver ikke at være brun og grå. Denne mindre plads bringer i et strejf af citron, som danner abstracts og en slinking kat i køkkenet. Et sort quiltet sofa tilbyder komfort før malede mursten i samme nuance. Light-trægulve skabe varme midt beton og grå, som gæsterne førte til en moderne panel brand.

Heldig nok til at leve i et loft? Brug sin høje fabriksbygninger vinduer til fuld effekt. Ufærdige betonvægge og trægulve giver en industriel lærred for fed, moderne osmannerne, slanke grå kabine stole og en eklektisk spisebord. Elementer af creme dot rummet i svævende lamper, simple reoler og spisebord ornamenter. Parret med hvide spær og anderledes-tekstur tæpper, dens høje vinduer lyse over et rum både industrielle og moderne.

Har et loft, der strækker sig to etager? Lav vinduerne lidt bredere, har betonen boltet og skinner jern, og du fik en vinder som denne klassiske stue. Spejling af snedkerarbejde, en geometrisk lys hænger lavt fra loftet, tegning øjet til sine to kæder. Et stort, luftige rum giver sort til peber indrammet kunst, siddepladser og tæpper, mens en rå murstensvægge bringe farve. Unikke fund i en gul strudseæg, gyldne teleskop og skrald-dåse pot tilføje personlige stil.

Vil du oprette to etager, hvor man kun har én? Gør som denne stue og konstruere en stål trappe på pæle. Indrammet af højt til loftet af boltet beton, en vindeltrappe vinde op til byttet, oplyst af dråbe vedhæng på vej. Lav, læder Cubby stole, en abstrakt gangster hund og enkel pottede træ finesse udseendet.

Vil du oprette to etager, hvor man kun har én? Gør som denne stue og konstruere en stål trappe på pæle. Indrammet af højt til loftet af boltet beton, en vindeltrappe vinde op til byttet, oplyst af dråbe vedhæng på vej. Lav, læder Cubby stole, en abstrakt gangster hund og enkel pottede træ finesse udseendet.

Industrielle rum behøver ikke at være adskilt. Denne stue, køkken og soveværelse bruger stål, glas og poleret træ til at skabe den stemning af en moderne fabrik. Loft spær, sofa rammer, trapper og køkken afføring blander træ med metal. Gennem en uhyggeligt-høj indgang, ordet afslører store emhætte rørsystem, imponerende under en landingsbane af glas. En kloster af idé pærer danne en lysekrone og kant langs landingsbanen, belysning op i rummet ved siden af ​​fabrikken vinduer.

Tag din industrielle stue ned et niveau. Dette rum holder det rent og sofistikeret i terrakotta, grå og lys træ nuancer. Factory vinduer mødes ansigt til ansigt med en abstrakt af havet. Poleret beton holder terrakotta læder mødt af hvide og træborde, deres stålben kombinationsklausuler i moderne elementer. Potteplanter siden hark tilbage til naturen.

Giv din stue en artsy look. Under et konkret loft og snaking emhætte, en kryds og tværs trægulv besidder en bred vifte af art deco objekter. En sort hund statuette bevogter træer balkon. En quiltet hvid lædersofa og lysekroner tilføje luksus, mens en ternet gulv decal bånd sort og hvid i. En endelig fusion ligger i vitrineskab, industriel i sit stålstel, traditionelle i sine varer.

Denne industrielle stue bærer en afslappet, lager vibe. Falmet tapet sidder ved siden af ​​hvidkalkede spær og udsatte mursten, skabe store vidder afbrudt ved at læne udskrifter. To grå læder sofaer glide over en ridset tæppe, mens en sværm af unikke gulvlamper holde watch bag.

Opret brand i midten af ​​din stue. Denne stue bruger brun og grå træ med et drys af mursten til at huse en innovativ moderne pejs. Omdrejningspunktet midten af ​​rummet, kobber-rør gelænder holder føler industrielle, mens et stykke S-stol, tyrkisk tæppe, turkis L-sæders og pendel bringe elementer fra 70’erne.

Ønsker et rum foret med bogreoler? Denne industrielle interiør skyr malerier til den farverige form af bøger, som linje to sider af to murstensvægge. En grå tweed lounge sæt og lav-down bord tilføje samtale, mens en orange-indløb kuppel vedhæng og brølende ild bringe i varme. Røde elementer i en ruskind læsning stol og cherry blomstre blanding i farverne.

You may also like