Skip to main content

Design camera de zi Stil industrial: Ghidul esențială

Nimic nu spune rece fără efort și întreținere ușoară decât o cameră de zi de tip industrial. ziduri de cărămidă salut printuri tipografic alb-negru, ferestre fabrică întâlni covoare shaggy, și conducte de fier întâlnește potcovit cu crampoane podele din lemn pentru a crea spații de locuit, care arata perfect aruncate împreună. Dezlănțui Bookworm interior, îngrămădind tavanele fabrica de mare cu cărți. Se injectează în detaliu, canapele confortabile și adecvate și Prim corpuri de iluminat frumoase într-un spațiu căptușit în beton. Aprinde un foc în mijlocul camerei de zi, adăpostite în cupru și sticlă. Proiectarea propriul interior stil industrial, luând o citire prin ghidul nostru de lounge.

Profitați din plin de ziduri de beton, prin interspersing-le cu lemn și ardezie. Acest apartament multe texturat păstrează-l simplu folosind doar maro, gri, negru și verde în paleta de culori. lumini aparat de fotografiat și o pistă de lemn ghida modul în, în timp ce pandantive mai lungi legăna în bucătărie. O canapea bloc și măsuță de cafea din lemn-ladă oferă un loc de relaxare, în timp ce lăzi mai noi oferă un opus scaunului încorporat. , texturi-esque tabla negru face camera sa para purtat și rupte, ca un televizor proiector să satisfacă nevoile moderne.

Creați o stare de spirit industriale decor acasă întuneric și de vis. Acest spațiu cu tavan înalt inversează rolurile ca linii lemn lustruit tavan, beton dur podea. O L canapea moale, maro oferă un scaun, se potrivesc tonurile de lemn ale bibliotecii din spatele. Rândurile de rafturi negru adăuga un aer de intelectualism, trecandu opere de artă. Detalii ștanțată într-un tabel de cafea-o roată, rânduri de iluminat și o scară adăuga retușuri.

O cameră de zi industrială nu trebuie să fie maro și gri. Acest spațiu mai mic aduce un strop de lamaie, care formeaza rezumate si o pisica furișat în bucătărie. O canapea matlasat negru oferă confort înainte de cărămidă vopsite în aceeași nuanță. podele din lemn Light-crea căldură în mijlocul de beton și gri, ca oaspeții sunt conduse la un panou de foc moderne.

suficient de norocos pentru a trăi într-o mansardă? Utilizați ferestrele din fabrică mare pentru efectul deplin. pereți din beton neterminata si podele din lemn oferi o panza industriale pentru tafte îndrăznețe, moderne, scaune cabina gri elegant și o masă eclectic. Elemente de crema dot spațiul în situându-se lămpi, rafturi simple și ornamente de masă. Împerecheat cu căpriori albe și covoare de diferite texturi, ferestrele înalte strălucește peste o cameră atât industriale și moderne.

Au un plafon care se întinde de două etaje? Asigurați-vă ferestrele un pic mai larg, betonul boltite și fierul șine, și ai un câștigător ca acest spațiu de locuit clasic. Oglindirea tâmplăria, o lumină geometrică atârnă scăzută de tavan, desen ochi la două lanțuri sale. Un spațiu mare, aerisit permite negru piper încadrată opere de artă, scaune și covoare, în timp ce un pereți de cărămidă aduce culoare. descoperiri unice într-un ou de struț galben, auriu telescop și cutie de gunoi pot adăuga stil personal.

Doriți să creați două etaje, în cazul în care aveți doar unul? Asigurați-vă ca această cameră de zi și de a construi o scara de oțel pe picioroange. Încadrat de tavane înalte din beton boltite, o scara in spirala serpuieste la loot, luminat de pandantive picătură pe drum. Scăzut, scaune din piele tihnite, un câine gangster abstract și copac simplu finețe ghiveci aspectul.

Doriți să creați două etaje, în cazul în care aveți doar unul? Asigurați-vă ca această cameră de zi și de a construi o scara de oțel pe picioroange. Încadrat de tavane înalte din beton boltite, o scara in spirala serpuieste la loot, luminat de pandantive picătură pe drum. Scăzut, scaune din piele tihnite, un câine gangster abstract și copac simplu finețe ghiveci aspectul.

spații industriale nu trebuie să fie separate. Acest salon, bucătărie și dormitor zonă folosește oțel, sticlă și lemn lustruit pentru a crea atmosfera unei fabrici moderne. căpriori de tavan, rame canapea, scări și scaune de bucătărie se amesteca din lemn cu metal. Printr-o intrare tulburator de mare, podeaua dezvăluie conducte de mare extractor, impresionant sub o pistă de sticlă. O mânăstire de bulbi de idei formează un candelabru și marginea de-a lungul pistei, luminând spațiul alături de ferestre din fabrică.

Ia-o cameră de zi industriale un nivel mai jos. Acest spațiu păstrează nuanțe de lemn curat și sofisticat din teracotă, gri și lumină. Fabrica ferestre întâlni față în față cu un rezumat al mării. beton lustruit deține piele de teracotă îndeplinite de mese albe și de lemn, picioarele din oțel insotitoare în elemente moderne. ghivece cu plante de lângă hark înapoi la natura.

Dă Lounge-ul un aspect artistic. Sub un beton ventilatoare de tavan și extractor șerpuitoare, o podea de lemn-criss transversală deține o varietate de obiecte de artă deco. O statuetă caine negru pazeste balconul cu șiruri de copaci. O canapea matlasate din piele albă și candelabrele de lux, în timp ce un carouri legături podea decal alb-negru. Un fuziune finală se află în cabinetul China, industriale în cadrul său de oțel, tradițional în marfa sale.

Acest salon industrial poarta o relaxat, depozit vibe. tapet decolorată este situat lângă căpriori vopsite în alb și cărămidă expuse, creând mari intinderi intercalate de rezemat imprimeuri. Două canapele din piele gri aluneca pe un covor zgâriat, în timp ce un stol de lămpi unice de podea păstrează ceas în urmă.

Crearea de foc în mijlocul tău salon. Acest salon utilizează lemn maro și gri, cu o stropire de cărămidă pentru a găzdui un șemineu modern, inovator. Centrul focal al camerei balustrada, cupru țeavă păstrează simt industriale, în timp ce-o singură bucată S-scaun, covor turcesc, turcoaz L locuri și pandantiv lampa aduce elemente din anii ’70.

Vrei o cameră căptușită cu rafturi de cărți? Acest interior industrial eschiveaza picturi pentru forma colorat de cărți, care linie două laturi a două ziduri de cărămidă. Un set gri salon Tweed și masă redusă în jos adăuga conversație, în timp ce un portocaliu de intrare pandantiv cupola și foc răcnește aduc caldura. Elemente roșii într-un scaun de piele de căprioară de lectură și Flori de cireș amestec în culori.

You may also like