Skip to main content

Amazing Idei de decor Verandă la Lumineaza Spațiu dvs.

E doar ceva despre un sunroom radiant și invitarea care te face să dezlipirea hainele, arunca pe o haină, și ghemuiesc în aceste raze de încălzire minunat. Dacă sunteți în căutarea de inspirație sunroom, ați ajuns la locul potrivit. Păstrați lectură pentru a vedea imagini de verande ecranate în care vă va oferi invidie majore de soare.

Lăsați în lumina

Ca acest Verandă-inspirat din junglă decor ARTEFERRO, spatiul perfect de trei-sezon va permite, în cantitatea maximă de lumină din toate unghiurile. Indiferent dacă îl folosiți ca o sală de mese formale ca acest designer a făcut sau creați o a doua zonă de living, o mare sunroom poate deveni cu ușurință camera cel mai bine îndrăgit în casa ta.

Asigurați-Cele mai multe dintre un spațiu confortabil

Deși acest Verandă din Curbly este mic, fiecare inci este utilizat în mod eficient, creând cuvetei perfect pentru cocktail-uri seara cu prietenii. Mobilierul de bambus și accesorii oferă un aer modern-încă-epocă, iar loveseat se potrivește doar dreapta. Dacă nu aveți deja un sunroom în casa ta, această cameră ciudat, dar-adorabil dovedește că nu aveți nevoie de o mulțime de spațiu pentru a adăuga un mare plus pic.

Shed-transformat-Sunroom

Vrei un sunroom stralucitoare, dar nu au bani pentru a crea un plus de scump? Acest Verandă chic de la The White Buffalo Styling Co. a fost o dată un șopron, dar neutilizate, prăfuită acesta a fost dat viață nouă. Prin înlocuirea siding cu panouri de ecran și adăugarea unui strat de vopsea proaspătă, acest vărsat o dată inestetice a fost transformat într-un loc pe care-ar place să stea toată ziua. Adăugați unele lumini șir și câteva plante proaspete, iar acest lucru devine oaza perfecta curte.

Alb-negru

Acest Verandă uimitoare vazut mizerie Beautiful dovedește că cele două culori de bază pot împacheta într-adevăr un pumn. Această cameră cu trei sezon este amintește de un chic cafe New York, oferind în același timp un, loc aerisit calmant pentru a vă relaxa. Nu numai houseplants arata foarte bine, de multe ori prospere în Sunrooms prin obtinerea cantitatea perfectă de lumină.

Lasă-te dus de val


Dacă Verandă ta se simte mai mult ca o extensie a camerei de zi acasă, creând un flux fără sudură-așa cum se vede în această cameră de la Lavin Label-se poate extinde cu adevărat spațiu și de a face casa ta sa se simta chiar mai mare. Ușile largi permit spațiul arcadă să se simtă aerisit, iar agățat leagăn de bambus oferă capricios (dar modern) atingere perfectă.

Încercați un șemineu în aer liber

Vrei o modalitate de a obține câteva luni mai mult de sunroom ta? Acest spațiu de distracție de la Nellie Bellie are o caracteristică standout: un semineu care poate ține în viață prin intermediul sunroom lunile de iarnă. Adăugarea unui semineu sunroom poate transforma o cameră de trei sezoane intr-o perioada de patru-sezon-o, atâta timp cât nu te superi cozying cu un halat și o pereche de papuci pufoși.

Mutați biroul dvs. „Afară“

Esti suficient de norocos pentru a avea un loc de muncă în cazul în care poți lucra de acasă? Crearea unui birou Verandă, cum ar fi acest spațiu chic de la The Pink Pagoda poate face acele zile lungi de lucru atât de mult mai plăcută. Un scaun de birou confortabil și de încredere Wi-Fi sunt tot ce ai nevoie pentru a crea un birou de acasă, care va asigura că nu vrea să fac naveta pentru a lucra din nou.

Un Sunny Redare loc

Ești îngrijorat copiii tăi petrec prea mult timp în interior? Acest loc de joacă de la Walk Printre Homes este elegant și funcțional, creând un spațiu însorit perfect pentru copii să joace în tot timpul anului.

Adăugați un Hamac

Cele mai bune sunrooms aduc atât cele mai bune din interior, cât și în aer liber, împreună, și nu există nici o modalitate mai bună de a le amesteca decât cu un hamac-așa cum se vede în acest spațiu de la The Little Corner pe Tumblr. Nu te poate ajuta, dar simt ca sunteți în vacanță minut te intinzi într-un hamac, așa că de ce să nu se deda la unul interior și a obține o doză de care relaxat simți tot timpul?

O paletă alb

Dacă doriți să vă sunroom dvs. simt ca o extensie a casei tale, această schemă de culori complet alb de la homebunch are, living simt chic cameră cum ar fi. Styling o cameră alb monocromatica poate ajuta un spațiu simt deschis și răcoros și oferă un nivel ridicat de versatilitate, care ar trebui să se potrivi cu aproape orice sunroom.

Porches de lucru, Prea

Desi un sunroom are de obicei ferestre sau ecrane, acest pridvor confortabil de la The fiecare fată dovedește că, cu un design inteligent, chiar și un pridvor din față se poate simți ca o cameră în plus. Masuta de cafea atent decorate și Loveseat cu perne dau acestui portic un simt living cum ar fi. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe idei pridvor, există modalități infinite de a crea un alt spațiu de locuit în afara.

Go Plant Crazy

Cele mai bune sunrooms au doar dreptul de suma de verdeață. Acest aspect de SF Fata este umplut cu plante de interior unic și ochi-prinderea și oferă o senzație-junglă. O mare Verandă vă oferă sentimentul de a fi în afara în timp ce încă vă protejează de elemente, iar acest sunroom umplut-planta este perfecta oaza-stres.

Adăugați o minibibliotecă

Un Verandă care permite cantitatea perfectă de lumină după-amiază are în interiorul final potențialul de citire-Nook, iar această cameră de la Bolig include o mică bibliotecă de built-in. Dacă sunteți în căutarea pentru spațiul perfect pentru a crea o bibliotecă acasă, sunroom dvs. oferă o alternativă reconfortantă la un studiu întunecat, plin de praf.

Creați un alt spațiu de oaspeți

Dacă sunteți pe scurt spațiu clienților, acest sunroom din Savvy Home este o modalitate foarte bună de a ajuta găzdui prietenii și familia. Are un scaun încorporat în fereastra care se transformă într-un pat de oaspeți ori de câte ori aveți nevoie de unul. Și ce invitat nu ar vrea să-și petreacă noaptea de vară sub stele? Doar asigurați-vă că pentru a oferi draperii, și aveți un spațiu multiuse că oaspeții vor fi inghesuie pentru a rămâne în joc.

Verandă cu efect de seră

Sunroom de Sommarbacka este o reminiscență a unui efect de seră în toate cele mai bune moduri. Dacă aveți un sunroom neterminat, se transformă într-o casă pentru toate plantele tale preferate, adăugați un hamac sau un șezlong, și Voila-you’ve luat o cameră cu trei sezon rustic, care este redus la efort și mare pe stil.

Adăugați o Rug Vintage

Unele dintre cele mai bune arata sunroom includ un covor uimitoare, care completează într-adevăr spațiul. Acest birou de la Studio Mcgee are un covor turcesc care face spațiul simt terminat și bine definit. Există opțiuni nelimitate atunci când vine vorba de adăugarea unui covor pentru a sunroom, iar acesta poate ajuta oferi un tampon de aterizare confortabilă în diminețile răcoroase.

You may also like