Skip to main content

Industrial Style olohuone suunnittelu: The Essential Guide

Mikään sanoo vaivatonta viileä ja helppo huoltaa kuin teollisessa tyylinen olohuone. Tiiliseinät tervehtiä mustavalkoinen typografinen tulosteita, tehdas ikkunat tavata nukkamatot, ja rauta putket kohtaa jalkoihinsa puulattiat luoda asuintilojen jotka näyttävät täydellisesti heitetään yhteen. Vapauta sisäinen Lukutoukka kasaamalla oman tehtaan katto korkealla kirjoja. Pistää siisti ja asianmukainen yksityiskohtaisesti, mukavat sohvat ja kauniita valaisimia tilaan vuorattu betoniin. Sytyttäminen keskellä olohuoneen, joka sijaitsee kuparin ja lasista. Suunnitella oman teollisuuden sisätilat, ottamalla Lue läpi lounge opas.

Hyödynnä betoniseinät, jonka interspersing ne puuta ja liuskekivi. Tämä moni-kuvioitu asunto pitää asiat yksinkertaisina käyttämällä vain ruskea, harmaa, musta ja vihreä sen väripaletti. Kameran valot ja puinen kiitotien ohjata tavalla, kun taas pidempi riipuksia repsottaa keittiössä. Lohko sohva ja puiset-laatikko sohvapöytä tarjota paikka rentoutua, kun taas uudemmissa laatikoita tarjoavat sisäänrakennettu istuin vastapäätä. Musta, liitutaulu-herra tekstuurit tekevät tilaa näkyvät kuluneet ja revitty, kun projektori tv palvelee nykyajan tarpeita.

Luo tumma ja unenomainen teollisuuden sisustus tuulella. Tämän korkeissa tila kääntyy rooleja kiillotettu puu linjat kattoon, karkea betoni lattia. Pehmeä ruskea L sohva muodostaa pesän, yhteensovitus puinen sävyjä kirjahyllyn takana. Riviä mustia hyllyjä lisätä ilmaa intellektualismiin eschewing taidetta. Leimattua yksityiskohdat yhden pyörän sohvapöytä, rivit valaistus ja portaikko Viimeistele.

Teollinen olohuoneessa ei tarvitse olla ruskea ja harmaa. Tämä pienempään tilaan tuo ripauksen sitruunaa, joka muodostaa tiivistelmiä ja slinking kissa keittiössä. Musta tikattu sohva tarjoaa mukavuutta ennen maalatut tiili samalla sävyn. Light-puulattiat luovat lämpöä keskellä konkreettisia ja harmaa, vieraina johdetaan nykyaikaisen paneeliin tulipalo.

Onni elää parvi? Käytä sen korkea tehtaan ikkunat täydellä teholla. Keskeneräiset betoniseinät ja puulattiat tuoda esiin teollisuuden kankaalle lihavoitu moderni ottomaanit, tyylikäs harmaa Booth tuolit ja eklektinen ruokapöytä. Elements kermaa piste tilaa leijuu lamput, yksinkertaiset kirjahyllyt ja ruokapöytä koristeet. Pariksi valkoinen orret ja eri-rakenne mattoja, sen korkeat ikkunat loistaa huoneen sekä teollisuus- ja moderni.

On katto, joka ulottuu kaksi kerrosta? Tee Windows hieman laajempi, betonin pultattu ja kiskot rauta, ja sinulla voittaja tältä tyylikäs elintilaa. Peilaus puusepän, ​​geometrisen valo roikkuu alhainen katosta, piirustus silmän sen kaksi ketjua. Suuri, ilmava tila sallii mustaa pippuria kehystetty taidetta, istuimet ja matot, kun taas tiiliseinät tuovat väriä. Ainutlaatuinen löydöt keltainen strutsin muna, kultainen kaukoputki ja roskakorin potin lisätä persoonallista tyyliä.

Haluatko luoda kaksi kerrosta, jossa on vain yksi? Tee näin olohuoneessa ja rakentaa teräs portaikko puujalat. Kehystävät korkeat katot pultattu betoni, kierreportaat päätyy saaliin, valaisi pudota riipuksia matkalla. Matala, nahka cubby tuolit, abstraktin gangsteri koira ja yksinkertainen pussitettu puu finesse ulkoasua.

Haluatko luoda kaksi kerrosta, jossa on vain yksi? Tee näin olohuoneessa ja rakentaa teräs portaikko puujalat. Kehystävät korkeat katot pultattu betoni, kierreportaat päätyy saaliin, valaisi pudota riipuksia matkalla. Matala, nahka cubby tuolit, abstraktin gangsteri koira ja yksinkertainen pussitettu puu finesse ulkoasua.

Teollisuustilat, ei tarvitse olla erillisiä. Tämä olohuone, keittiö ja makuuhuone käyttää tuotteissaan terästä, lasia ja kiillotettu puu luoda vibe nykyaikainen tehdas. Katto kattotuolit, sohva kehyksiä, portaat ja keittiö uloste sekoitetaan puu metalli. Kautta uncannily korkea sisäänkäynti, lattia paljastaa kuitenkin suuria liesituuletin putkisto, vaikuttava alle kiitotien lasia. Luostarin ajatus sipulit muodostavat kattokruunu ja reuna kiitotien, valaisten tilaa rinnalle tehtaan ikkunoita.

Ota teollisuuden olohuoneessa alas tasolle. Tämä tila pitää sen puhtaana ja hienostunut terrakotta, harmaa ja kevyt puinen sävyjä. Tehtaan ikkunat tavata face-to-face abstrakti merelle. Kiillotettu betoni pitää terrakotta nahka vastassa valkoinen ja puiset pöydät, teräs- jalat sitomisen moderneja elementtejä. Ruukku vieressä palata takaisin luontoon.

Anna lounge muka näyttää. Alle betonikatto ja snaking poistoimurit, ristiin rastiin puulattia omistaa useita art deco esineitä. Musta koira patsas vartijat puiden reunustama parveke. Tikattu valkoinen nahkasohva ja kattokruunut lisätä ylellisyyttä, kun taas kirjava lattia tarra siteet mustavalkoinen. Lopullinen fuusio sijaitsee Kiinan kaappi, teollisuus- sen teräsrunko, perinteinen valikoimaansa.

Tämä teollisuuden lounge kantaa rento, varasto fiilis. Haalistuneet tapetti istuu vieressä kalkittu orret ja altistuvat tiili, luoda suuria lakeuksilla välissä on kallellaan tulosteita. Kaksi harmaata nahkasohvat liukumaan naarmuuntunut matto, kun parvi ainutlaatuisen Jalkalamput valvoisivat takana.

Syttyä keskellä oman lounge. Tämä lounge käyttää ruskea ja harmaa puu ripauksella tiili taloon innovatiivinen moderni tulisija. Kiintopisteen huoneen, kupari-putki kaide pitää tuntea teollisuus-, kun taas yksiosainen S-tuoli, turkki matto, turkoosi L-paikkainen ja valaisin tuoda elementtejä 70.

Haluatko huoneessa vuorattu kirjahyllyt? Tämä teollisuuden sisustus eschews maalauksia värikäs kirjoina, jotka reunustavat kaksi puolta kahden tiiliseinät. Harmaa tweed lounge asetettu ja halpamainen pöydän lisätä keskustelua ja oranssi-sisääntulo kupoli riipus ja möly palo tuoda lämpöä. Punainen elementtejä mokka lukeminen tuoli ja kirsikankukka sekoitus väreissä.

You may also like