Skip to main content

Industriell stil Stue Design: The Essential Guide

Ingenting sier uanstrengt kul og enkelt vedlikehold enn en industriell stil stue. Murvegger hilse svarte og hvite typografiske utskrifter, fabrikk vinduer møte raggete tepper, og jernrør møter roughshod tregulv for å lage oppholdssteder som ser perfekt kastet sammen. Slipp løs din indre bokorm ved pæling dine fabrikk tak høyt med bøker. Injisere prim og riktig detaljering, komfortable sofaer og vakre lysarmaturer inn i et rom lined i betong. Tenne bål i midten av stuen, plassert i kobber og glass. Design din egen industrielle stil på interiøret, ved å ta en lese gjennom vår salong guide.

Få mest mulig ut av betongvegger, ved spredt dem med tre og skifer. Denne mange-strukturert leiligheten holder det enkelt ved å bruke bare brunt, grått, svart og grønt i sin fargepalett. Kamera lys og en tre rullebane veilede måten, mens lengre anheng dingle på kjøkkenet. En blokk sofa og tre-kasse salongbord tilby et sted å slappe av, mens nyere kasser gir en innebygd sete motsatt. Svart, tavle-esque teksturer gjøre rommet vises slitt og revet, som en projektor TV ivaretar dagens behov.

Lag en mørk og drømmende industriell hjem innredning humør. Dette høyloftede plass reverserer roller som polert tre linjer taket, grov betong gulvet. En myk brun L sofa danner et sete som passer til de tre toner av bokhyllen bak. Rader av svart hyller legge en aura av intellektualisme, eschewing kunstverk. Stensilerte detaljer i ett hjul salongbord, rader med lys og en trapp legge siste hånd på verket.

En industriell stuen trenger ikke å være brun og grå. Dette mindre plass bringer inn en dash av sitron, som danner sammendrag og en luskende katt på kjøkkenet. En svart vattert sofaen tilbyr komfort før malt mur i samme fargetone. Lys-tregulv skape varme midt betong og grå, som gjester blir ført til en moderne panel brann.

Heldig nok til å leve i et loft? Bruk den høye fabrikk vinduer for å få full effekt. Uferdige betongvegger og tregulv gir en industriell lerret for dristige, moderne paller, elegant grå messe stoler og en eklektisk spisebord. Elementer av krem ​​dot plass i svevende lykter, enkle bokhyller og spisebord ornamenter. Sammen med hvite sperrer og forskjellig tekstur tepper, dets høye vinduer skinne på et rom både industrielt og moderne.

Har et tak som strekker seg to etasjer? Gjør vinduene litt bredere, har betongen boltet og rails jern, og du fikk en vinner som dette stilig stue. Speiling snekkerarbeid, henger et geometrisk lys lav fra taket, tegning øyet til sine to kjeder. En stor, luftig plassen tillater sort pepper innrammet kunstverk, sitteplasser og tepper, mens en murvegger bringe farge. Unike funn i en gul struts egg, golden teleskop og søppel-boks pot legge personlige stil.

Lyst til å lage to etasjer, der du bare har en? Gjør som denne stuen og bygge en stål trapp på stylter. Innrammet av høye tak i boltet betong, slynger en vindeltrapp opp til tyvegods, opplyst av slipp anheng på veien. Lav, skinn cubby stoler, en abstrakt gangster hund og enkel potte tre finesse utseendet.

Lyst til å lage to etasjer, der du bare har en? Gjør som denne stuen og bygge en stål trapp på stylter. Innrammet av høye tak i boltet betong, slynger en vindeltrapp opp til tyvegods, opplyst av slipp anheng på veien. Lav, skinn cubby stoler, en abstrakt gangster hund og enkel potte tre finesse utseendet.

Industrielle områder trenger ikke å være atskilt. Dette stue, kjøkken og soverom området bruker stål, glass og polert treverk for å skape den stemningen i en moderne fabrikk. Tak sperrene, sofa rammer, trapper og kjøkken avføring blande tre med metall. Gjennom en forbløffende høy inngang, avslører gulvet store avtrekksrørene, imponerende under en rullebane av glass. En kloster av ideen pærer danne en lysekrone og kant langs rullebanen, lyser opp plassen sammen med fabrikken vinduer.

Ta deg god industriell stuen ned et nivå. Denne plassen holder det rent og sofistikert i terrakotta, grå og lys tre nyanser. Fabrikk vinduer møtes ansikt til ansikt med et sammendrag av havet. Polert betong holder terracotta skinn møtt av hvite og trebord, deres stålben binde i moderne elementer. Potteplanter ved siden hark tilbake til naturen.

Gi din stue en fancy utseende. Under betongtak og slingsugevifte, har en kryss- og tverr tregulv en rekke Art Deco stedene. En svart hund statuetten vokter alleen balkong. En vattert hvit skinnsofa og lysekroner legge luksus, mens en rutete etasje merket bånd svarte og hvite i. En endelig sammensmelting ligger i Kina kabinett, industriell i sin stålramme, tradisjonell i sine varer.

Denne industriell salong bærer en avslappet, lager stemning. Bleknet tapet sitter ved siden av hvitmalte sperrer og mursteinsvegger, noe som skaper store flater avbrutt av skjev utskrifter. To grå skinnsofaer gli over en ripete teppe, mens en flokk unike gulvlamper holde vakt bak.

Lag brann i midten av salongen. Denne salongen bruker brunt og grått tre med et dryss av murstein for å huse en innovativ moderne peis. Det sentrale midten av rommet, kobber-rør rekkverk holder føle industrielt, mens en i ett stykke S-stol, tyrkisk teppe, turkis L-seter og taklampe bringe elementer fra 70-tallet.

Vil ha et rom lined med bokhyller? Denne industriell interiør eschews malerier for den fargerike form av bøker, hvilken linje to sider av to murvegger. En grå tweed salong sett og lave ned tabellen legge samtale, mens en oransje-innløp kuppel anheng og brølende brann bringe i varmen. Røde elementer i en semsket lesing stol og kirsebær blomstre blanding i fargene.

You may also like