Skip to main content

Amazing romdeler ideer, selv om du har en liten plass

Åpen plass bor i loft, studioer eller boliger med høye tak og noen vegger er svært populære. Den åpne arkitektoniske utseende kan være nydelig, men ikke alltid praktisk. Å kunne ha et privat soverom eller en måte å dele stue fra spisestuen ville skape en mer funksjonell stemning til et hjem.

Så hvordan kan du legge litt intimitet eller privatliv til et rom uten å lukke opp plass permanent? Ved å få kreative og legge en romdeler som kan åpnes og lukkes etter behov, eller flyttes til et annet sted. Sjekk ut disse fantastiske rom skillelinje ideer som kan arbeide i nesten alle rom, stor eller liten.

Romdeler ideer ved hjelp av bokhyller

Det finnes ingen bedre måte å multitaske enn å bruke en romdeler som har lagringsplass, også. En bokhylle kan være den perfekte løsningen. For maksimal fleksibilitet, legger låse hjulene til bokhyllen slik at du kan rulle det til der du trenger. Eller hvis du er sikker på at du ikke vil være å flytte det, vurdere å legge en innebygd skap for å dele en plass.

Hengende romdeler

Når gulvplass er på en premie, kan henge en romdeler være den perfekte løsningen.

Den romdeler ved Blomming ser ut til å være laget av et tekstil på en laserskåret mønster, men det er faktisk mer modulær enn det! Hver diamant, eller fasett, kan vippes til å åpne for å lage et tilpasset utseende.

For en elegant stoff romdeler, henge en gardin med store metallgjennomføringer fra en enkelt chrome bar montert på taket.

Geometriske romdeler ideer

Noen ganger kan en romdeler er noe mer enn et designelement som skaper en illusjon av å dele et stort eller lite område uten faktisk å stenge den av. Disse rom divider ideer er det perfekte eksempel. De legger til en egendefinert utseende til et rom som er minneverdig.

Paneler av stablet tre blokker legge til et grafisk utseende til området dele stue og spisestue.

En tilpasset metall panel med blader og ranker ikke bare deler plass, men skaper vakre skygger på gulvene når solen skinner i.

Den smarte installasjon av en grafisk vegg tjener som både et hodegjerde på den ene side og et skrivebord på den andre siden.

En industriell loft brennpunkt er et glass og jern romdeler.

Spile tre romdeler ideer

Enkle tre slats kan monteres for å skape en følelse av en mindre, intimt område uten helt å stenge stedet. Avhengig av et hjem innredning, kan utseendet være midten av århundret moderne eller moderne stil.

Wood spaltegulv romdeler skape et lite bibliotek eller stue i et åpent loft.

De tre lamellene i denne moderne hjem ble farget i en rik svart tone. Hver lamell roterer til lukker av rommet er helt eller åpne det opp som vist.

Dette romdeler skjuler trappeoppgangen.

Lys-farge flekken av de tre lamellene legger en naturlig skandinavisk stemning til den lille studio plass.

You may also like