Skip to main content

Amazing rumdeler Idéer, selvom du har et lille rum

Åbent rum stue i lofts, studios eller hjem med højt til loftet og få vægge er meget populære. Den åbne arkitektoniske udseende kan være smuk, men ikke altid praktisk. At være i stand til at have en privat soveværelse eller en måde at opdele beboelsesrum fra spisestuen ville skabe en mere funktionel føler til et hjem.

Så hvordan kan du tilføje lidt intimitet eller privatliv til et rum uden at lukke op dit rum permanent? Ved at få kreative og tilføje en rumdeler, der kan åbne og lukke efter behov, eller flyttet til et andet sted. Tjek disse awesome rumdeler ideer, der kan arbejde i næsten ethvert rum, stor eller lille.

Rumdeler idéer ved hjælp bogreoler

Der er ingen bedre måde at multitaske end at bruge en rumdeler, der er udstyret med opbevaring, også. En reol kan være den perfekte løsning. For den ultimative fleksibilitet, tilføje låsning hjul til reolen, så du kan rulle det til, hvor du har brug for. Eller hvis du er sikker på at du ikke vil være at flytte det, overveje at tilføje en indbygget skab til at opdele et rum.

Hængende rumdelere

Når gulvplads er af en præmie, kan hænge rumdeler være den perfekte løsning.

Den rumdeler af Blomming ser ud til at være lavet af en tekstil i en laser-cut mønster, men det er faktisk mere modulær end det! Hver diamant, eller facet, kan vippes til at åbne for at oprette en brugerdefineret udseende.

For et slankt stof rumdeler, hænge et gardin byder på store metal øskner fra en simpel krom bar monteres i loftet.

Geometrisk rumdeler ideer

Nogle gange kan en rumdeler er intet mere end et design funktion, der skaber illusionen af ​​at opdele et stort eller lille område uden faktisk at lukke det. Disse rumdeler ideer er det perfekte eksempel. De tilføjer en brugerdefineret udseende til et rum, der er mindeværdig.

Paneler af stablede træ blokke tilføje en grafisk udseende til det område, dividere stue og spisestue.

En brugerdefineret metal panel med blade og vinstokke ikke kun opdeler rummet, men skaber smukke skygger på gulvene, når solen skinner på.

Det smarte installation af et grafisk væg fungerer både som hovedgærde på den ene side og et skrivebord på den anden side.

En industriel hems omdrejningspunkt er et glas og jern rumdeler.

Spaltegulv træ rumdeler ideer

Simple træ lameller kan monteres til at skabe en følelse af et mindre, intime område uden helt at lukke stedet. Afhængigt af et hjem indretning, kan udseendet være midten af ​​århundredet moderne eller moderne stil.

Træ lamelbund rumdelere skabe et lille bibliotek eller stue i en hems.

De træ lameller af denne moderne hjem blev farvet i en rig sort tone. Hver lamel roterer at aflukke rummet helt eller åbne det op som vist.

Dette rumdeler skjuler trappeopgangen.

Lyset-farve plet af træ lameller tilføjer en naturlig skandinavisk føler til lille studie rum.

You may also like