Skip to main content

Amazing soba Razdeljevalni ideje, tudi če imate na majhnem prostoru

Odprt prostor, ki živijo v podstrešij, studii ali domov z visokimi stropi in nekaj sten so zelo priljubljeni. Odprta arhitekturni videz je lahko čudovita, vendar ni vedno praktična. Biti sposoben imajo lastno spalnico ali kako razdeliti dnevni prostor z jedilnico, bi ustvarili bolj funkcionalno občutek, da doma.

Torej, kako lahko dodate malo intimnosti in zasebnosti v prostoru, ne da bi zaprli svoj prostor trajno? Ga dobili ustvarjalni in dodal ločevanje prostorov, ki se lahko odpirajo in zapirajo, kot je potrebno, ali pa se preselili v drugo mesto. Oglejte si te super soba razdeljena zamisli, ki lahko delujejo v skoraj vse prostore, velike ali majhne.

Soba predelne ideje uporabljajo knjižne police

Ni boljšega načina, da multitask kot uporabljati sobno delilnika, da funkcije, shranjevanje, preveč. Na knjižni lahko popolna rešitev. Za končni prilagodljivost, dodamo blokiranje koles na knjižni polici, tako da lahko roll, kjer ga potrebujete. Ali pa, če ste prepričani, da se to ne bo premika, razmislite o dodajanju vgrajen v kabinet razdeliti prostor.

Viseči soba delilniki

Ko je površina premijo, lahko visi sobno delilnika je idealna rešitev.

Zdi se, soba delilnik s Blomming treba opraviti s tekstila v lasersko razrezana vzorec, vendar je dejansko bolj modularno, kot to! Vsak diamant, ali vidik, se lahko nagne, da se odpre, da ustvarite videz po meri.

Za elegantno tkanine sobno delilnika, visi zavesa featuring velike kovinske grommets iz preprostega krom bar nameščen na stropu.

Geometrijski soba predelne ideje

Včasih prostor delilnika ni nič več kot elementa oblikovanja, ki ustvarja iluzijo tako, veliko ali majhno površino, ne da bi dejansko zapirajo. Ta soba predelne ideje so odličen primer. Dodajajo po meri pogled na prostor, ki je nepozabno.

Plošče iz zloženih lesenih blokov dodati grafično pogled na območje ločuje dnevno sobo in jedilnico.

meri kovinska plošča A pri listi in vinske trte, ne deli le prostor, ampak ustvarja čudovite sence na tla, ko sije sonce, v.

Pametna namestitev grafičnega zid služi kot tako vzglavja na eni strani in mizo na drugi strani.

Osrednja točka industrijskega Loft je stekla in železa soba delilnika.

Omarice za les soba ločevalne ideje

Preproste lesene letve se lahko montira ustvariti občutek manjše, intimnem prostoru, ne da bi v celoti zapirajo mesto. Glede na domu, je dekor, lahko videz je sredi stoletja moderno in sodobno v stilu.

Les letvic soba delilniki ustvariti majhno knjižnico ali dnevno sobo v odprtem podstrešju.

Lesne letvice tega sodobnega doma smo obarvali v bogato črno ton. Vsaka lamela vrti, da se zapre prostor, v celoti ali ga odprli, kot je prikazano.

Ta soba delilnika skrije stopnišče.

svetlobno-barvni madež od lesenih letvic dodaja naravno skandinavski občutek, da je majhen studio prostoru.

You may also like