Skip to main content

Amazing Sunroom Decor Ideat kirkastaa Space

Siellä on vain jotain säteilevä ja kutsumalla sunroom joka tekee haluat irrota vaatteet, heittää kaapu, ja käpertyä nuo ihanan lämpeneminen säteet. Jos etsit sunroom inspiraatiota, olet tullut oikeaan paikkaan. Pidä käsittelyssä nähdä kuvia seulotaan-Porches, joka antaa sinulle suuria aurinkoa kateus.

Anna valo

Näin viidakko-vaikutteita sunroom päässä Arteferro sisustus, täydellinen kolmen vuodenajan tilaa päästää maksimimäärä valoa kaikista näkökulmista. Olitpa käyttää sitä muodollista ruokasali näin suunnittelija teki tai luot toinen olohuone, suuri sunroom voi helposti tulla kaikkein hyvin rakastettu kodin huoneeseen.

Hyödynnä on viihtyisä tila

Vaikka tämä sunroom alkaen Curbly on pieni, jokaisen sentin käytetään tehokkaasti, luoden täydellisen nurkka cocktaileja ystävien kanssa. Bambu kalusteet ja varusteet tarjoavat modernin-vielä-vuosikerta tuntuu, ja loveseat mahtuu juuri oikea. Jos sinulla ei vielä ole sunroom kotonasi Tämä viehättävä-mutta-ihana huone todistaa et tarvitse paljon tilaa lisätä erittäin pieni lisäys.

Vaja-kääntyi-Sunroom

Haluatko hehkuva sunroom, mutta ei ole rahaa luoda kallis lisä? Tämä tyylikäs sunroom The White Buffalo Styling Co oli kerran käyttämätön, likainen aitta-mutta se on saanut uuden elämän. Korvaamalla sivuraide, näyttö paneelit ja lisäämällä kerros tuoretta maalia, tämän kerran ruma irtoa on muuttunut paikkaan haluaisit hengailla koko päivän. Lisää noin string valot ja muutama tuoreet kasvit, ja tästä tulee täydellinen takapihalla keidas.

Mustavalkoinen

Tämä upea sunroom nähty Kaunis Mess osoittaa, että kaksi perusvärit voi todella pakata booli. Tämä kolmen vuodenajan huone muistuttaa tyylikäs New York kahvilassa samalla rauhoittava, ilmava paikka rentoutua. Ei vain huonekasveja näyttävät hyvältä, ne usein viihtyvät Sunrooms saamalla täydellinen valon määrä.

Mennä virran mukana


Jos sunroom tuntuu enemmän laajentaminen kodin olohuoneessa, luo saumattoman-kuten seuraavassa huoneeseen Lavin Label-voi todella laajentaa tilaa ja tehdä kodin tuntuu vieläkin suurempi. Leveä Archway ovet mahdollistavat tilan tuntea ilmavia, ja roikkuu bambu keinu tarjoaa täydellisen hassu (mutta moderni) kosketus.

Kokeile ulkotakka

Haluatko tapa saada muutaman kuukauden pois sunroom? Tämä hauska tilaa Nellie Bellie on yksi standout ominaisuus: tulisija, jonka voi pitää sunroom elossa läpi talvikuukausina. Lisäämällä sunroom takka voi kääntää kolmen vuodenajan huoneesta ulos neljän vuodenajan yhden kunhan et mielessä cozying kanssa kaapu ja pari pörröinen tossut.

Move Your Office “Ulkopuolella”

Oletko onni on työpaikka, jossa voit työskennellä kotoa? Luominen toimisto sunroom kuten tyylikkään tilaa Vaaleanpunainen Pagoda voi tehdä näitä pitkistä työpäivistä, että paljon miellyttävämpi. Mukava työtuoli ja luotettava Wi-Fi ovat kaikki sinun täytyy luoda kotitoimiston joka varmistaa et koskaan halua kulkevat töihin taas.

Aurinkoinen Play Place

Oletko huolissasi lapsesi viettää liian paljon aikaa sisällä? Tämä leikkihuone alkaen vaellan Homes on tyylikäs ja toimiva, luoda täydellinen aurinkoinen tilaa lapsille pelata ympäri vuoden.

Lisää riippumatto

Paras Sunrooms saada molemmat parhaan sisällä ja ulkona yhdessä, ja ei ole parempaa tapaa ne istuvat kuin riippumatto-kuten seuraavassa tilaa The Little Corner Tumblr. Et voi auttaa, mutta tuntuu olet lomalla hetkellä kun säätää riippumatossa, joten miksi ei langeta sisäantenni ja saada annos, joka rento olo koko ajan?

Valkoinen paletti

Jos haluat tehdä sunroom tuntuu laajentaminen kotiisi, tämä kaikki valkoinen väriteema homebunch on tyylikäs, olohuone tuntu. Styling yksivärisen valkoinen huone voi auttaa tilaa tuntuu avoin ja reipas ja tarjoaa korkeatasoista monipuolisuutta tulisi sopia melkein mitään sunroom.

Kuistia työkäyttöön

Vaikka sunroom on tyypillisesti ikkunoita tai näyttöjä, tämä viihtyisä kuisti The jokainen tyttö osoittaa, että älykkään suunnittelun, jopa esiportaan voi tuntua ylimääräistä tilaa. Huolellisesti sisustettu sohvapöytä ja loveseat heittää tyynyt antaa tämän eteinen olohuone tuntu. Jos etsit vieläkin kuisti ideoita, on loputtomasti tapoja luoda toisen elintilaa ulkopuolella.

Go Plant Hullu

Paras Sunrooms on juuri oikea määrä viheralueita. Tämä ilme SF Girl on täynnä ainutlaatuisia ja katseenvangitsija huonekasvit ja tarjoaa viidakko tuntu. Suuri sunroom antaa tunteen ulkopuolella olemisen samalla suojella sinua elementtejä, ja tämä kasvi täyttämä sunroom on täydellinen stressittömän keidas.

Lisää minikirjasto

Sunroom jonka avulla täydellinen määrä iltapäivällä valossa sisällä on lopullinen lukema-nurkka potentiaalia, ja tämä huoneen Bolig kuuluu pieni sisäänrakennettu kirjastossa. Jos etsit täydellinen tilaa luoda kotiin kirjasto, teidän sunroom tarjoaa virkistävän vaihtoehdon tumma, pölyinen tutkimus.

Luo toinen vieras Space

Jos olet vähän vieras tilaa, tämä sunroom Savvy koti on hyvä tapa auttaa majoittaa ystävien ja perheen kanssa. Siinä on sisäänrakennettu ikkunapaikan joka muuntuu vieras sänky aina tarvittaessa. Ja mitä asiakas ei halua käyttää kesäyössä tähtitaivaan alla? Aivan varmasti antaa pimennysverhot, ja sinulla on monikäyttöinen tila, että vieraat äänekkäästi jäädä.

kasvihuone sunroom

Sunroom by Sommarbacka muistuttaa kasvihuone kaikissa parhaita tapoja. Jos sinulla on keskeneräisiä sunroom, muuntaa se paikka kaikille suosikki kasveja, lisätä riippumatossa tai lepotuoli, ja voila-tuloliitännöillä sai maalaismainen kolmen vuodenajan huone, joka on vähissä työtä ja iso tyyli.

Lisää Vintage matto

Jotkut parhaista sunroom ulkonäkö kuuluu upea matto, joka todella täydentää tilan. Tämä toimisto Studio McGee on turkkilainen matto, joka tekee tilaa tuntuu valmis ja hyvin määritelty. On loputon vaihtoehtoja, kun se tulee lisätä matolle oman sunroom, ja se voi auttaa tarjoavat kodikkaan laskeutumisalustalla niille kolea aamuisin.

You may also like