Skip to main content

Amazing Sunroom Decor Idéer til lysere din plads

Der er bare noget om en strålende og indbydende udestue, der giver lyst til at skalle af dit tøj, smide på en kjole, og krølle op i disse vidunderligt opvarmning stråler. Hvis du leder efter udestue inspiration, er du kommet til det rette sted. Hold læsning for at se billeder af screenet i indgangsparti, som vil give dig større sol misundelse.

Lad lyset i

Ligesom denne jungle-inspirerede udestue fra arteferro indretning, den perfekte tre-sæson rum lader i den maksimale mængde lys fra alle vinkler. Uanset om du bruger det som en formel spisestue som denne designer gjorde eller du opretter en anden stue, kan en stor udestue nemt blive den mest godt elsket rum i dit hjem.

Få mest ud af en hyggelig plads

Selvom dette udestue fra Curbly er lille, er hver tomme anvendes effektivt, skaber den perfekte krog til aften cocktails med venner. Den bambus møbler og tilbehør giver en moderne endnu-vintage føler, og loveseat passer lige højre. Hvis du ikke allerede har en udestue i dit hjem, denne maleriske-men-yndig værelse beviser du ikke brug for en masse plads til at tilføje en stor lille tilføjelse.

Shed-Drejede-Havestue

Vil du have en glødende udestue, men har ikke penge til at skabe en dyr tilføjelse? Denne smarte udestue fra The White Buffalo Styling Co. var engang en ubrugt, nusset skur-men det er blevet givet nyt liv. Ved at erstatte sidespor med screen paneler og tilføje et lag frisk maling, har denne ene gang grimme skur blevet omdannet til et sted, du ville elske at hænge ud hele dagen lang. Tilføj nogle string lys og et par friske planter, og det bliver den perfekte baggård oase.

Sort og hvid

Denne fantastiske udestue ses på A Beautiful Mess beviser, at to grundfarver virkelig kan pakke en punch. Denne tre-sæson værelse minder om en chic New York cafe samtidig give en beroligende, luftigt sted at slappe af. Ikke alene har potteplanter ser godt ud, de ofte trives i Verandaer ved at få den perfekte mængde lys.

Følg strømmen


Hvis din udestue føles mere som en forlængelse af dit hjem stue, hvilket skaber en problemfri flow-set i dette rum fra Lavin Label-virkelig kan udvide rummet og gøre dit hjem føler endnu større. De brede buegang døre giver plads til at føle luftige, og det hængende bambus swing giver den perfekte finurlig (endnu moderne) touch.

Prøv en udendørs pejs

Vil du have en måde at få et par måneder mere ud af din udestue? Denne sjove plads fra Nellie Bellie har en standout træk: en pejs, der kan holde din udestue i live gennem vintermånederne. Tilføjelse af en udestue pejs kan gøre din tre-sæson værelse i en fire-sæson én, så længe du ikke har noget imod cozying op med en kåbe og et par bløde hjemmesko.

Flyt dit kontor “Outside”

Er du så heldig at have et job, hvor du kan arbejde hjemmefra? Oprettelse af et kontor udestue som denne smarte rum fra The Pink Pagoda kan gøre de lange arbejdsdage, at meget mere behageligt. En behagelig kontorstol og pålidelig trådløs internetadgang er alt hvad du behøver for at skabe et hjemmekontor, der vil sikre, at du aldrig ønsker at pendle til arbejde igen.

En Sunny Play Place

Er du bekymret for dine børn tilbringer for meget tid inde? Denne legerum fra Walk Blandt Homes er elegant og funktionel, hvilket skaber en perfekt solrig plads til dine børn til at spille i hele året rundt.

Tilføj en hængekøje

De bedste Verandaer bringe både det bedste af de indendørs og udendørs sammen, og der er ingen bedre måde at blande dem end med en hængekøje-som set i dette rum fra Den lille hjørne på Tumblr. Du kan ikke hjælpe, men føler at du er på ferie i det øjeblik du lagde sig i en hængekøje, så hvorfor ikke forkæle dig selv med en indendørs én og få en dosis af den afslappede følelse hele tiden?

En hvid Palette

Hvis du ønsker at gøre din udestue føles som en forlængelse af dit hjem, denne all-hvide farveskema fra homebunch har en chik, stue-lignende føler. Styling en monokromatisk hvidt rum kan hjælpe en rum føler åben og luftig og tilbyder en høj grad af alsidighed, der skal passe næsten enhver solariet.

Porches Arbejde, Too

Selvom en udestue typisk har vinduer eller skærme, dette hyggelige veranda fra The hver pige beviser, at med smart design, kan selv en front veranda føles som en ekstra plads. Den omhyggeligt indrettede sofabord og sofa med pyntepuder give denne veranda en stue-lignende føler. Hvis du leder efter endnu flere veranda ideer, der er uendelige måder at skabe en anden stue udenfor.

Go Plant Crazy

De bedste Verandaer har den helt rigtige mængde af grønne områder. Dette look fra SF pige er fyldt med unikke og iøjnefaldende stueplanter og tilbyder en jungle-lignende føler. En stor udestue giver dig følelsen af ​​at være udenfor, mens du stadig beskytter dig mod elementerne, og denne plante-fyldte udestue er det perfekte stress-fri oase.

Tilføj et mini-bibliotek

En udestue, der lader den perfekte mængde eftermiddag lys inde har det endelige læsning-krog potentiale, og dette rum fra Bolig indeholder en lille indbygget bibliotek. Hvis du leder efter den perfekte plads til at skabe et hjem bibliotek, din udestue tilbyder en forfriskende alternativ til en mørk, støvede undersøgelse.

Opret en anden gæst Space

Hvis du kort på gæst rum, denne udestue fra Savvy Home er en fantastisk måde at hjælpe imødekomme dine venner og familie. Den har en indbygget vindue sæde, der forvandler sig til en gæsteseng, når du har brug for en. Og hvad gæst ønsker ikke at tilbringe en sommer nat under stjernerne? Bare vær sikker på at give mørklægningsgardiner, og du har en multiuse plads, at dine gæster vil blive clamoring at bo i.

Greenhouse Udestue

Den udestue ved Sommarbacka minder om et drivhus i alle de bedste måder. Hvis du har en ufærdig udestue, omdanne det til et hjem for alle dine foretrukne planter, tilføje en hængekøje eller en liggestol, og voila-Du kan samtidig lade en rustik tre-sæson værelse, der er lav på indsats og store på stil.

Tilføj en Vintage Rug

Nogle af de bedste udestue udseende inkluderer en fantastisk tæppe, der virkelig fuldender rummet. Dette kontor fra Studio Mcgee har et tyrkisk tæppe, der gør rummet føler færdige og veldefineret. Der er uendelige muligheder, når det kommer til at tilføje et tæppe til din udestue, og det kan bidrage til at give en hyggelig landing pad på de kølige morgener.

You may also like