Skip to main content

Amazing Sunroom innredning ideer for å lyse Space

Det er bare noe om en strålende og innbydende sunroom som gjør at du ønsker å skrelle av deg klærne, kaste på en kappe, og krølle seg opp i disse fantastisk varmende stråler. Hvis du leter etter sunroom inspirasjon, har du kommet til rett sted. Hold lesing for å se bilder av skjermede-in verandaer som vil gi deg større Søn misunnelse.

La lyset

Liker du dette jungel-inspirerte sunroom fra arteferro innredning, lar den perfekte tre-sesongen plass i den maksimale mengden av lys fra alle vinkler. Enten du bruker den som en formell spisestue som denne designeren gjorde eller du oppretter en annen stue, en stor sunroom lett blitt den mest godt likt rom i huset.

Gjør det meste av en koselig plass

Selv om dette sunroom fra Curbly er liten, er hver tomme brukes effektivt, og skaper den perfekte nook for kvelden cocktails med venner. Bambus møbler og tilbehør gir et moderne, men likevel vintage følelse, og loveseat passer akkurat. Hvis du ikke allerede har en sunroom i hjemmet, viser denne sjarmerende-men-søt rom du ikke trenger mye plass til å legge en flott liten tillegg.

Shed-slått-Sunroom

Vil du ha en glødende sunroom, men ikke har penger til å lage en kostbar tillegg? Dette elegante sunroom fra The White Buffalo Styling Co var en gang en ubrukt, snusket skur-men det er blitt gitt nytt liv. Ved å erstatte Fasader med skjermpaneler og legge et lag med fersk maling, denne gang skjemmende skur blitt forvandlet til et sted du vil elske å henge ut hele dagen lang. Legg noen streng lys og noen friske planter, og dette blir den perfekte bakgård oase.

Svart og hvit

Denne fantastiske sunroom sett på A Beautiful Mess beviser at to grunnleggende farger kan virkelig pakke en punch. Denne tre-sesongen rom minner om en elegant New York kafé samtidig som det gir en beroligende, luftig sted å slappe av. Ikke bare potteplanter ser flott ut gjør de ofte trives i sunrooms ved å få den perfekte mengden av lys.

Følg strømmen


Hvis sunroom føles mer som en forlengelse av ditt hjem stue, og skaper en sømløs flyt-sett i dette rommet fra Lavin Etikett-virkelig kan utvide plassen og gjøre hjemmet ditt føles enda større. De brede Archway dører gir rom til å føle luftig, og henger bambus swing gir den perfekte lunefull (men moderne) touch.

Prøv en utepeis

Ønsker du en måte å få noen flere måneder ut av sunroom? Denne morsomme plass fra Nellie bellie har en standout funksjon: en peis som kan holde sunroom live gjennom vintermånedene. Legge til en sunroom peis kan slå tre-sesongen rom til en fire-sesong én, så lenge du ikke har noe imot cosying opp med en kjole og et par myke tøfler.

Flytt kontoret “utenfor”

Er du så heldig å ha en jobb hvor du kan jobbe hjemmefra? Opprette et kontor sunroom som dette chic plass fra The Pink Pagoda kan gjøre de lange arbeidsdager som mye mer behagelig. En komfortabel stol og pålitelig Wi-Fi er alt du trenger for å lage et hjemmekontor som vil sikre at du aldri vil pendle til arbeid igjen.

En Sunny Play Place

Er du bekymret for at barna tilbringer for mye tid inne? Denne lekerom fra Walk Blant Homes er stilig og funksjonelt, og skaper en perfekt solrik plass for barna å leke i hele året.

Legg en hengekøye

De beste sunrooms bringe både det beste av innendørs og utendørs sammen, og det er ingen bedre måte å blande dem enn med en hengekøye-sett i dette rommet fra The Little Corner på Tumblr. Du kan ikke hjelpe, men føler at du er på ferie i det øyeblikk du legger ned i en hengekøye, så hvorfor ikke unne deg en innendørs og få en dose av det avslappet følelse hele tiden?

A White Palette

Hvis du ønsker å gjøre din sunroom føles som en forlengelse av hjemmet ditt, er dette all-hvit farge ordningen fra homebunch har en elegant, stue-aktig preg. Styling en monokromatisk hvitt rom kan bidra til en plass føler åpen og luftig og har en høy grad av allsidighet som bør passe nesten alle sunroom.

Porches Arbeid, Too

Selv om en sunroom vanligvis har vinduer eller skjermer, denne koselige veranda fra The Hver jente beviser at med smart design, kan selv en verandaen føles som et ekstra rom. Den nøye dekorerte salongbord og loveseat med kaste puter gir denne verandaen en stue-aktig preg. Hvis du leter etter enda flere veranda ideer, er det uendelige måter å lage en levende plass utenfor.

Gå Plant Crazy

De beste sunrooms har akkurat den rette mengden av grønne. Dette ser fra SF jente er fylt med unike og iøynefallende innendørs planter, og tilbyr en jungel-aktig preg. En stor sunroom gir deg følelsen av å være ute samtidig beskytte deg mot elementene, og dette anlegget fylt sunroom er det perfekte stressfri oase.

Legg et mini-bibliotek

En sunroom som lar den perfekte mengden ettermiddag lys inne har den ultimate lesekrok potensial, og dette rommet fra Bolig har en liten innebygd bibliotek. Hvis du leter etter den perfekte plassen til å skape et hjem bibliotek, sunroom tilbyr et forfriskende alternativ til en mørk, støvete studien.

Opprett en gjest plass

Hvis du er kort på gjesterommet, er dette sunroom fra Savvy hjem en fin måte å hjelpe imøtekomme dine venner og familie. Den har en innebygd vindusplassen som forvandles til en gjesteseng når du trenger det. Og hva gjesten ikke ønsker å tilbringe en sommer kveld under stjernene? Bare sørg for å gi blendingsgardiner, og du har en flerbruks plass som dine gjester vil bli etterlyst for å bo i.

drivhus Sunroom

Sunroom av Sommarbacka minner om et drivhus i alle de beste måtene. Hvis du har en uferdig sunroom, forvandle det til et hjem for alle dine favoritt planter, legge til en hengekøye eller en lounge stol, og voila-Dere har fått en rustikk tre-sesongen rom som er lite innsats og stor på stil.

Legg en Vintage Rug

Noen av de beste sunroom utseende er fantastisk teppe som virkelig fullfører plass. Dette kontoret fra Studio Mcgee har et tyrkisk teppe som gjør at rommet føles ferdig og veldefinert. Det er uendelige muligheter når det gjelder å legge et teppe til sunroom, og det kan bidra til å gi en koselig landing pad på de kalde morgener.

You may also like