Skip to main content

Atunci când, unde și cum se utilizează mare arta de perete

Galeriile de artă sunt o modalitate foarte bună de a organiza o mulțime de piese de arta mai mici. Dar, dacă aveți arta de perete mare, pe care doriți să o casetă de prezentare, va trebui să mergi printr-un alt set de principii de proiectare.

Există mai multe motive să stea arta mare de perete; Poate ai pictat ceva singur sau achiziționat o piesă specială în timpul călătoriei. Ați putea fi, de asemenea, merge pentru un stil mai modern, care tinde să accentueze minimalismul. arta de perete de mari dimensiuni este un mod surprinzător de mare pentru a optimiza spații mici. Concentrându-se pe câteva elemente mari, lăsați spațiu în căutarea mai deschis și mai puțin aglomerat.

Citiți mai departe pentru a afla când, cum și unde să folosească arta mare de perete.

Uita-te pentru spațiu de perete gol barosan pentru arta de perete mare

Primul pas este să caute un spațiu de perete, care este suficient de mare pentru a sprijini arta. Aceasta poate însemna a lua în jos arta existente sau reorganizarea rafturile de cărți și mobilier. spații probabile includ pereți în camera de zi sau dormitor, spațiul de deasupra unui Mantel minimalistă sau zone între ferestre. Puteți încerca, de asemenea, pereți accent sau spații în intrari.

Cu cât este mai gol un spațiu de perete este, cu atât mai bine. Combinând dreptul de artă de mare lângă o fereastră masiv sau peste un Mantel ornat poate distrage atentia de arta in sine, pentru că arta trebuie să concureze cu celelalte elemente.

Aranjați camera în jurul arta

Asigurați-mare arta de perete un punct focal prin aranjarea de mobilier în jurul acestuia. Fotografia de mai sus arată cum puteți aranja mobilier într-o formă de U în jurul art. Acest lucru funcționează bine în special în spațiile în care arta este agățat pe o Mantel minimalistă.

S-ar putea indica, de asemenea, o canapea, spre arta de perete sau de a organiza scaune pentru a face față. O altă opțiune este de a plasa scaune și canapele în întreaga cameră unul de altul, cu arta de perete între ele. În cazul în care arta de perete este într-un dormitor, așezați deasupra patului, astfel încât patul se confruntă.

Fii creativ prin ruperea o singură bucată

arta de perete mare, nu trebuie să fie o singură pictură într-un singur cadru, fie. Fotografia de mai sus arată cum o piesă poate fi răspândit peste câteva pînzele diferite. Acesta este un stil bun dacă încercați să acopere un perete cu adevărat mare. O piesă poate ocupa mai multe pînzele în mai multe cadre pentru a lua pe un design cu totul diferit.

Creative arata ca aceasta se adaugă, de asemenea, interes vizual un spațiu. Cu această metodă, permițând culoarea peretelui sa traga cu ochiul prin da camerei un aspect mai coeziv. Destrămarea o bucată de artă în mai multe piese diferite, de asemenea, face arta mai ușor de transportat.

Nu-ți fie frică să meargă tri-dimensională

arta tridimensională este un alt mod de a exprima creativitatea într-o cameră. Du-te pentru pînzele multi-tier, panouri dimensionale ca pereți de accent sau piese de arta de orice soi care scoate în afară de perete. Textura adaugă interes vizual și ajută arta de a deveni un punct focal, care este de multe ori obiectivul de arta de perete de mari dimensiuni.

În fotografia de mai sus, este ușor pentru a vedea modul în care o piesă plină de culoare într-o cameră cu o schemă de culori neutre ajută arta să devină punctul focal. Deși arta de perete alb-negru tridimensional este un design puternic, poate apărea, de asemenea, dacă sunt plasate pe un fundal cum ar fi lambriuri din lemn sau vopsea colorată.

Uita-te pentru piesele pe care le trage în

O modalitate buna de a face ca arta de perete mare, un punct focal în spațiul este de a găsi arta care te atrage vizual. Fotografia de mai sus este un bun exemplu: Împușcat podului de cablu care se extinde în depărtare invită ochiul să urmeze și a vedea în cazul în care podul este lider. S-ar putea încerca, de asemenea arta de iluzii optice geometrice, natura close-up-uri sau orice alt tip de imagini nu pot ajuta, dar se holbeze la. (Necesitatea de a păstra în căutarea poate fi doar definiția artei bune, la urma urmei.)

You may also like