Skip to main content

Bela z Dash industrijske Charm: OBLAKU Coworking v Barceloni

Sodobne pisarne so daleč od tistih dolgočasnih kabine iz 90-ih, ki se zdijo tako omejuje in neoseben. Današnje pisarne počutim veliko bolj živahen, individualno in vabi. So previdni mešanica mirnem, delovnih postaj, ki izboljšajo produktivnost dela in odprte, socialne cone, ki spodbujajo izmenjavo idej in izkušenj. Posameznik je tako bistvenega pomena, saj ekipe in obratno. Prav da se to filozofijo na Coworking uradu OBLAKU v Barceloni je krasen dizajn iz MESURA, ki vas popelje v sevalno svet belo!

Sodobna CLOUD Coworking pisarniški prostor v Barceloni

urad za 750-Sqaure metrov v Barceloni ima deset zasebnih pisarne, 70 posameznih delovnih postaj in dve prostorni sejni sobi skupaj s sproščujočo skupna področja, ki prinašajo zaposlenih skupaj. Bela je barva izbira za kuliso in poplave naravne svetlobe dodaja, da to “prostorno” vizualno. Sobne rastline in pops rumene prinese barve v nevtralni prostor, medtem ko betonskih stebrov in steklene kocke vratar v tkivskim nasprotno. Obstaja neka neločljivo industrijski vibe vsej pisarni in pokuka skozi kurirani, sodobni konca kjer je to mogoče.

Izpostavljeni betonski stebri in steklene stene oblike kabinetu prostore

Svetloba napolnjena in bela urad združuje zasebne in družbene cone

Sobne rastline prinašajo zelenje v sodobni pisarni

Track razsvetljave v belih mešanice v nevtralnem ozadju

Les in beton vratar v tkivskim lepoto

Temna okvir steklene stene zasidra svetlobe, Vetrovi notranjost z dolgih hodnikih in vgrajenimi lesenimi klopmi zagotavljajo Impromptu območja za hitro klepetu. Fleksibilnost pri urejanju delovnih mestih in lepo tira razsvetljavo dal dokončano stilsko in vedro pisarni, ki je zagotovo vezan na vožnje svoje ponedeljek zjutraj blues.

Preproga in stoli prinese barve v nevtralni pisarniško nastavitev

Slim leseno klop zagotavlja udoben bivalni prostor, ki je v pisarni

Skupni počiva področje sodobne pisarne v Barceloni

Steklo kabine zagotavljajo sproščujoče in miren delovni prostor

Deset zasebne pisarne in sedemdeset delovni prostori nestled znotraj OBLAKU Coworking

 

You may also like