Skip to main content

Cele 4 Greșelile Camera de zi Cele mai comune (și cum să le Fix)

Aceste zile, camera de zi este una dintre cele mai importante camere din casă – și, de asemenea, teren propice pentru unele dintre cele mai grave greșeli de design interior. Din fericire, dacă problema este canapele care căptușesc pereții sau neglijându estetică în favoarea funcționalității stricte, cele mai multe dintre aceste probleme au, de asemenea, o soluție destul de ușor.

Dacă credeți că ați putea fi vinovat de una sau două greșeli camera de zi, ține de lectură. Vă vom arăta cum să identificăm problema la îndemână, explica de ce nu funcționează, și vă învață cum să facă modificările necesare pentru a aduce design-ul la nivelul următor. Uneori, mici trucuri fac diferența.

Neintelegerea proporție

Proporția este unul dintre elementele-cheie de design interior. În esență, acest concept se reduce la modul în care articolele din cameră sunt legate una de alta. În mod ideal, fiecare componentă a camerei variază în formă și dimensiuni pentru a menține lucrurile interesante vizual, dar încă vin împreună pentru a face spațiul simt unificat în mod corespunzător.

Pentru a face acest lucru, cei mai mulți designeri face uz de raportul de aur. Această ecuație spune că aranjamentele de mobilier sunt cele mai estetic plăcut atunci când este păstrat la un raport de 2: 3. Ia imaginea de mai sus ca un exemplu. Vei observa că are o masă de cafea, care este de două treimi din lungimea de canapea și o canapea care este de două treimi din lățimea covorului zona. Scopul de a reflecta aceste proporții în design-ul propriu.

Tu, probabil, nu va trebui să rupă orice conducători pentru a trage acest off uite. Utilizați percepția ta pentru a găsi proporțiile corespunzătoare. Pe măsură ce aranjați spațiul dvs., să acorde o atenție aproape de modul în care aceste set-up-uri te face să te simți. În cazul în care se simte ceva „off“ juca cu aranjamentul până când vă simțiți mai în largul. În acel moment, proporțiile vor fi probabil în ordine.

Telefonând în aspectul

Am văzut cu toții o camera de zi sau două în cazul în care tot mobilierul este împins în sus pe pereți, lăsând un spațiu cavernos în mijlocul camerei. In timp ce acest lucru poate părea inițial ca o modalitate foarte bună de a face camera sa mai mare, în cele din urmă părăsește spațiul de senzație în afara bilanțului. De asemenea, se limitează foarte mult cantitatea de spațiu utilizabil.

În acest caz, mai degrabă decât folosind pereții ca ghid, obiectivul trebuie să fie de a crea grupări distincte, cu mobila. Începeți prin alegerea unui punct focal pentru camera – cum ar fi un semineu, unele built-in-uri, sau chiar un ecran TV considerabilă – și de a construi aranjament dvs. în jurul punctului.

Cele mai multe modele de camere de zi se va concentra în jurul acestui grup principal. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că trebuie să fie singura. Dacă aveți spațiu suficient pentru a crea o zonă care are o funcție secundară – cum ar fi un birou de lectură Nook sau locul de muncă – aranja aceste elemente într-o grupare de propria lor. Cel mai important lucru este că fiecare piesă de mobilier se simte ca și cum acesta a fost plasat în mod intenționat pentru a lucra cu restul elementelor din camera.

Neglijarea stratificarea dvs.

Aceste zile, camere de zi sunt unele dintre spațiile cele mai utilizate in casele noastre. Sunt în cazul în care vom merge să lovi cu piciorul din spate, relaxați-vă și relaxați-vă după o zi lungă. Cu toate acestea, deoarece aceste camere au devenit treptat mai mult „a trăit-in“, au căzut victimă, de asemenea, pentru a acorda prioritate funcției asupra formei în măsura în care spațiul în cele din urmă se simte incomplet.

Cand spatiul tau este lipsit de atingere, care estetică, stratificarea eficientă este cheia pentru a aduce înapoi la viață. Un design complet este alcătuit dintr-o combinație a următoarelor elemente:

  • Tapet:  Vopsea, tapet
  • Podele  din lemn, covor, vinil
  • Mobilă :  Paturi, scaune, mese
  • Textile :  perna de dormit, pături, covoare zona, lenjerie de pat
  • Iluminat : iluminat de deasupra, lămpi de masă, caracteristici ambientale
  • Draperii de perete:  Fotografii, opere de artă, oglinzi
  • Elemente de decor:  flori, cărți măsuță de cafea, tchotchkes

Cel mai bun pariu este să te uiți în jurul camerei și să ia stocul de orice straturi care lipsesc în design-ul. Apoi, în timp, să facă un efort pentru a le include. Pe măsură ce adăugați elemente, asigurați-vă că pentru a alege elemente care vin într-o varietate de forme, dimensiuni si texturi, astfel încât veți vedea, de asemenea, în beneficiul interes vizual suplimentar.

Uitând despre unitate

Uneori, camerele noastre de viață pot deveni colecții de elemente de design care le-am colectat de-a lungul anilor, mai degrabă decât o singură declarație de stil definitiv. Fie că este un rezultat al combinării gospodării sau mai multe mișcări, un dram de unitate este de obicei tot ce este nevoie pentru a trage chiar și designul cel mai eclectic împreună.

În acest caz, culoarea este arma ta secretă. Ia-o a doua să se uite la fotografia de mai sus și observați modul în care marea majoritate de elemente se încadrează în aceeași paletă de culori. Chiar daca nu esti un fan de potrivire atât de mult, adăugând câteva nuanțe de coordonare pot ajuta trage camera împreună. Restrictionarea de culoare, ai putea folosi, de asemenea, model sau textură pentru a crea un fir comun.

Acum, că ne cheltuim sume tot mai mare de ori, în camerele noastre de viață, designul lor a luat la un nivel mai mare de importanță. Cu asta în minte, noi credem că e timpul pentru a trece dincolo de unele dintre faux pas care au afectat aceste spații de ani de zile. Am subliniat unele dintre cele mai frecvente greșeli camera de zi și cum să le rezolvați. Citiți-le peste și să ia un ochi dornici de a propriile interioare. Uneori, câteva schimbări mici sunt tot ceea ce este nevoie pentru a reîmprospăta complet look-ul.

You may also like