Skip to main content

Cele mai bune topografii de bucătărie pentru casa ta

Toata lumea are nevoi diferite pentru spațiul lor de bucătărie. Deci, cum se poate decide cu privire la cel mai bun aspect, fără a lua în considerare factori cum ar fi nevoile bucatarului, indiferent dacă sunt sau nu doriți bucătăria dumneavoastră să fie un hub social și nevoia de spațiu de luat masa din apropiere? Toți acești factori joacă acut în decizia de a remodela bucătărie de-a lungul liniilor de un aspect peste un alt aspect.

Cu toate acestea, în cele din urmă, este de multe ori spațiul disponibil de bucătărie, care dictează aspectul. Cu excepția cazului în a ta este o casă construită la comandă, acesta va avea o anumită cantitate și aranjament de spațiu pe care îl puteți spre un aspect. Aflați mai multe despre tipurile de bază de aspecte de bucătărie disponibile într-o majoritate de case, și modul în care puteți face modificări în cadrul acestor aspecte pentru a le face mai atrăgătoare vizual și funcțional.

Coridorul-Style sau Galley bucătărie

Coridorul-Style sau Galley bucătărie - Cele mai bune topografii de bucătărie pentru casa ta

O bucătărie în stil coridor este format din două ziduri paralele, care sunt aproximativ 48 inci în afară de ele, odată ce au fost instalate dulapuri. O bucătărie coridor este un spațiu strâmt, îngust adesea găsit în condominii, apartamente și mici reședințe o singură familie.

Pro-uri

Din punctul de vedere al funcțiilor de bucătărie, aspectul stil de coridor este benefică, deoarece toate serviciile cruciale sunt la indemana aproape.

bucătării în stil coridor sunt cuibărită, lăsând mai mult spațiu în casă disponibile pentru alte activități.

Contra

Un dezavantaj șef al bucătării coridor este că acestea sunt doar bucătării. Datorită spațierea strâmt, este imposibil să se potrivească o zonă de luat masa sau insulă bucătărie în bucătărie. Cu toate acestea, din cauza distanței mai aproape de cele două contoare de paralele, nu este nevoie de o insulă.

bucătării în stil coridor au o valoare de revânzare săraci în cazul în care casa este suficient de mare pentru a găzdui o bucătărie mai mare.

L în formă Aspect Bucătărie

L în formă Aspect Bucătărie

Dispunerea de bucătărie în formă de L este un design clasic, care satisface nevoile de cele mai multe case de dimensiuni medii și a fost folosit cu succes de zeci de ani. Formarea literei „L“, dulapuri se extind în două direcții, de multe ori cu o secțiune de dulapuri mai lungă decât cealaltă secțiune.

Pro-uri

Acest aspect utilizează conceptul de triunghi bucătărie, în cazul în care fluxul de lucru este organizat într-o formă aproximativ triunghiulară între aragaz, frigider și chiuvetă. In timp ce acest lucru nu este singurul aspect pentru a profita de triunghiul de bucătărie, aspectul în formă de L este designul cel mai compact și rentabilă, care utilizează triunghiul bucătărie.

Acest aspect deschide spațiu pentru adăugarea unei zone de luat masa sau o insulă.

Mulți producători de cabinet bucătărie au seturi de dulapuri de bază și de perete potrivite care formează baza în formă de L de design de bucătărie.

Contra

spațiu Cabinetul de colț este adânc și dificil de accesat. Prin urmare, spațiul de cabinet de colț se termină ca un depozit pentru containere vechi, borcane, și alte elemente puțin folosite. O modalitate de a combate această problemă este de a instala un leneș pentru articolele Susan ciclu de-a lungul acestui spațiu cavernos.

One-perete Aspect Bucătărie

A-un perete layout design de bucătărie este la fel de bază, acesta devine. Acest design este perfect pentru spații înguste și lungi. Totul în bucătărie, inclusiv dulapuri, chiuveta, frigider, aragaz, mașină de spălat vase și se concentrează pe un perete lung.

Pro-uri

Un perete de bucătărie aspecte sunt simple pentru a proiecta și instala.

Comparativ cu costul ridicat al remodelează de bucătărie, un model cu un singur perete este destul de ieftin, deoarece utilizează mai puține dulapuri.

În timp ce nu utilizează triunghiul bucătărie clasic, design-ul liniar permite în continuare pentru fluxul de trafic fără obstacole.

Contra

spațiu de contor este extrem de limitat. Această problemă poate fi atenuată prin instalarea de o bucătărie insulă care rulează în paralel cu dulapuri.

Servicii de bucătărie sunt mai distanțate decât cu alte tipuri de structuri.

În formă de U Bucătărie Aspect Proiectare

Un aspect de bucătărie în formă de U este format din trei secțiuni de dulapuri de bază care formează perimetrul unui spațiu, cu un capăt deschis. Dispunerea în formă de U trebuie să aibă trei pereți disponibile, astfel încât să poată fi pus în aplicare. În mod alternativ, în loc de un al treilea perete, puteți rula o peninsulă spre exterior. Această peninsulă poate fi compus din dulapuri de bază și un blat.

Pro-uri

Dispunerea de bucătărie în formă de U este superior multor alte aspecte, deoarece mai multe pachete de servicii în spațiul său.

Acest aspect bucătărie permite mai multe dulapuri de perete superioare decât cu alte aspecte.

Contra

aspecte de bucătărie în formă de U formează un mort-end, care oprește fluxul de trafic în casă.

Dacă nu aveți spațiu adecvat, poate fi dificil de a stoarce o suficient de mare și cu adevărat funcțională insulă bucătărie într-un design de bucătărie în formă de U.

You may also like