Skip to main content

Frumos scandinave Bucatarii Design: Idei & Inspirație

Eclectic și oh-așa-elegant, tema scandinave se întinde la cele mai multe zone de living, sufragerie și dormitor – dar bucătăria este în cazul în care într-adevăr iese să strălucească. Un pas în interiorul bucătăriile acestor cincizeci de case prezinta scandinave poate fi mult mai mult decât doar pereți albi, podele din lemn si placarea căptușită. Aici, luminoase muștar și dulapurile în carouri etaje întâlni pasteluri de vis și monocrome bloc. rame Stencil și elemente mai fine cutii de vânt în jurul valorii de bănci, și găuri tihnite în jurul valorii de ornamente. viața plantelor atârnă și ascunde în același timp, o gură de aer proaspăt în spații luminoase și aerisite. Ia tur nostru pentru a vedea.

podea de lemn lumină cărămidă albă bucătărie scandinav

cărămidă albă și dulapurile deschide un spațiu de lumină și luminos presărat cu accesorii albe, o masă centrală din lemn, picioare stencil negru și iluminat.

Scandinav bucătărie din lemn lumina alba caracteristici simple, rotunde

Luminat de o lampă camuflat, această bucătărie se adaugă la scandinave cu pastel albastru dulapurile, lemn de culoare deschisă, rafturi alb simplu și un SMEG clasic.

simplu alb bucatarie si lemn scandinav

Stencil crea caractere în picioare de scaun și de iluminat picătură în formă de diferit. geamuri largi de forme forma albă și lemn, în timp ce elementele tradiționale scandinave trag cu ochiul din spatele alb cărămidă.

alb banc de perete de cărămidă rafturi bucătărie scandinavă

Adu-negru la Scandinavia cu dulapurile franceze într-o nuanță mai închisă. Un frigider și un cuptor cu crom pentru lemnul alb și clasic contemporan.

Scandinav verde bucătărie și albastru scaune gresie alb-negru

Asigurați-dale slab-căptușite caracteristica într-o atmosferă de jungla urbană. Această bucătărie se amestecă cu un SMEG negru și dulapurile, agățat plante și inadvertenþe scaune elev.

bucătărie cu dungi scaune relaxat scandinavi covor elev

Scandinav este destul de simplu pentru a acționa minim. podele din lemn și plăci ceramice alb întâlni intrare un covor cu dungi, dulapuri larg paned și o lampă de moarte stea-stil.

ornamente de locuințe din lemn, acest spațiu emană spațiu alb pur. Un pantof cu berete gri, simplu ilustrare și sifon perdele stau în lateral.

ornamente de locuințe din lemn, acest spațiu emană spațiu alb pur. Un pantof cu berete gri, simplu ilustrare și sifon perdele stau în lateral.

neteda alb crom cabinetry Caracteristici bucătărie scandinavă

Du-te minimalist, cu largi dulapurile, alb cu pete de crom. O instalație de agățat fereastră franceză și de a introduce natura.

Creați un aspect mai natural, cu tonuri de lemn mai deschise. Mai multe plante pateu cearșaf și ascunde în spatele accente gri pe format mare de ardezie Tigla.

Studio bucătărie toate minimalist alb

forme Forma în alb simplu, pentru spațiul mai mic. Acesta infasoara de bucătărie în jurul valorii de un aragaz, ventilator toate alb-extractor și bancă pentru a adăuga lumină în cameră.

goale bucatarie scandinav alb gresie deschis negru încadrată fereastră

Elemente de Rough introduce un simt rustic. bănci albe, scaune si podele bun venit pereți texturate, o masă de lemn dur și pilon. Dome One-Light este pandantiv de luat masa folosit aici și Caravaggio, pandantiv bucătărie.

alb si lemn de bucatarie scaune stencil minimalist

Păstrați-l cu dulce detaliind fagure de miere, un punct de diferență pentru orice bucatarie scandinav. Un talazuri cortina lumina in elemente bloc de culoare albă și atent tăiate, cald-lemn. Două scaune de bar bucătărie și o piesă de teatru lanternă cu sabloanelor.

Scandinav alb-negru de bucătărie accente de negru frigider alb

Așezat pe o podea de marmură, acest spațiu scandinav-inspirat aduce eleganta cu scaune albe curbate, mese-subțire ștanțată și o lumină albă simplă. Un panou de tablă aluzie la rebeliune.

citat inspirational pe perete tablă de bucătărie scandinavă

O tablă se poate extinde, de asemenea, un spațiu. Alb cu dulapurile de intrare negru arată suficient de spațioasă pentru a găzdui scris caligrafic mare, scaune și o bicicletă. Un perete negru joacă același truc cu ferestre mari, pătrat.

You may also like