Skip to main content

Idei de decorare de perete Easy Bucătărie

Idei de decorare de perete Easy BucătărieNu vă place în căutarea prin cele mai noi reviste de design pentru idei de decorare bucătărie, dar nu au timp sau bugetul pentru un remodela majore? Avem câteva sfaturi rapide și ușor de decorare cu privire la modul de a da bucătărie o actualizare demnă de o revistă acasă. Cea mai bună parte este că aceste idei de decorare bucătărie pot amesteca și se potrivesc frumos – utilizați una sau câteva împreună.

Vedem în mod natural lucrurile la nivelul ochilor în primul rând, și unul dintre cele mai evidente modificări care le poate face este de a decora peretii bucătărie. Cele mai multe eforturi de decorare bucătărie sunt plasate pe aparate, blaturi și gadget-uri de gătit. Dar pereții sunt locurile în care pot avea un impact mare, cu un proiect DIY ușor.

Ia-o privire rapidă la bucătărie. Ce vezi mai întâi? Un murdar, perete plictisitor? Sau mai rău, un loc de muncă vopsea faux învechit complet cu iederă sau fructe tematice de lucru șablon? Este timpul pentru a face o schimbare.

Actualizarea decor de perete bucătărie cu modificări ușoare, proiectare savvy va transforma gătit și experiență culinară. Aici sunt 5 idei de decorare bucătărie care au pereți de bucătărie dvs. din obosit la inspirat:

1. Trei paletă de culori

Culoarea este una dintre cele mai rapide și mai ieftine moduri de a actualiza o cameră. Dar culorile mari de bucatarie de perete nu se întâmplă accidental. Secretul este în paleta trei culori:

Culoare 1 : O culoare de bucătărie existente , care nu poate fi schimbată. Acest lucru poate fi culoarea blatului sau dulapuri.

Culoare 2 : Un neutru la alegere. Folositi – l pentru noua culoare de perete de bucătărie , care completează culoarea 1. Se va servi ca fundal decorul.

Culoare 3 : Culoarea care face bucătăria unic. Este de multe ori o culoare îndrăzneață și neașteptată , care funcționează cu paleta. Culoare 3 adaugă pop la bucătărie. Folositi – l ca o bucată declarație pentru accesoriile , cum ar fi scaune de bar, vaze sau vase.

Cel mai bun mod de a găsi perfect paleta trei culori este de a apuca Specimene vopsea în culorile care vă plac și le amesteca în jurul valorii de până când ești fericit cu combinația. Odată ce ați găsit semnătura paleta de trei culori, să păstreze un set de chips-uri vopsea la îndemână pentru accesorii de cumpărături.

2. Cel mai bun Bucătărie Idei de decorare începe cu un punct focal

Încercați să vedeți curent decor bucătărie modul în care un vizitator ar vedea pentru prima dată. Mers pe jos în bucătărie și să se gândească la ceea ce observi. Este primul lucru pe care îl vezi ceva ce vă place? Dacă nu, ce ai prefera să observați mai întâi? Asigurați-vă că la fața locului și cel mai apropiat perete punctul focal.

punctele focale sunt ochi-prinderea și sari vizual la tine. Comparativ cu restul de bucătărie, punctul focal este îndrăzneț și unic. Pentru a crea un perete central în bucătărie, încercați una dintre aceste tehnici:

  • Vopsea de perete focal la umbra caractere aldine ați ales pentru paleta de trei culori bucătăria dumneavoastră
  • Stai o bucată mare de artă pe perete focal
  • Utilizați cu model, sau tapet cu textură, vibrantly colorate

Fii fara frica atunci cand imbraca punctul focal – e doar un singur perete.

3. Deschideți Rafturi – ultima tendință în bucătărie Decor de perete

Dacă ați actualizat decorarea bucătărie cu culori proaspete, fashion-forward și un perete focal, este timpul pentru a adăuga straturi. Cea mai recentă tendință în design de bucătărie este de rafturi deschise, în loc de dulapuri. Acest aspect lightens o bucătărie prin crearea de spațiu vizual, dar necesită pentru a ascunde toate caserola și paharele desperecheate în mai puține dulapuri.

În loc să smulgerea dulapurile superioare, încercați să actualizați bucătărie de perete decor prin plasarea una sau două rafturi plutitoare pe un perete deschis. rafturi plutitoare vin în multe stiluri și sunt ușor de instalat. Păstrați plutitoare elementele de afișare raft minime și culoare coordonate pentru un look-revista gata.

Pentru o schimbare mai mare, să ia ușile de pe una sau două dulapuri de bucătărie și vopsea sau tapet partea din spate a carcasei. Acum aveți un nou raft de afișare deschis. Pentru a da o nouă viață de afișare, adăugați LED-uri de iluminat sub-dulap pentru a evidenția elementele. Luminile alimentate de la baterii sunt disponibile în cazul în care cablurile de cabinet este o problemă.

4. Cu atenție-curatoriată Proiectare bucătărie perete

Setați bucătăria dumneavoastră în afară prin adăugarea de atingeri ale personalitatii tale. colecții Galerie de perete sunt populare cu designeri și reviste, deoarece acestea sunt unice și de a face un perete plictisitor interesant. Adună obiectele preferate împreună și a le folosi ca decor de bucătărie de perete.

idei moderne de bucatarie decorare pentru o colecție galerie de perete includ:

  • coperți de albume înrămate
  • coşuri
  • Înrămate tapet sau material textil specimenelor
  • feluri de mâncare Vintage
  • rame antice goale de diferite forme și mărimi
  • O varietate de oglinzi

Nu există reguli de proiectare absolute pentru a crea un perete de galerie de bucătărie. plasament Simetric, cu model sau freestyle sunt abordări bune. Pentru a economisi timp (și găuri suplimentare de unghii pe perete), aranja colecția de pe podea înainte de agățat pentru cea mai bună spațierea și plasare.

5. Personalizați perete de bucătărie cu vopsea Tablă

O cutie de vopsea tabla de scris negru este ieftin și o modalitate foarte bună de a imbraca un zid de accent în bucătărie. Negru este un ochi-prinderea culoare indrazneata de perete și fundalul perfect pentru arta ta cretă în continuă schimbare.

Dacă ai spațiu liber de perete, o ușă sau un dulap de suprafață este un alt mare tabla de scris (și meniul de cină) în devenire. Nu uitați să strat. Un raft plutitoare sau o colecție de perete galeria pe perete tablă adaugă la aspectul unic al dvs. noi ziduri de bucătărie, inspirate.

You may also like