Skip to main content

Colorat Paint Bucătărie Idei pentru a vă ajuta să înveseli casa ta

Colorat Paint Bucătărie Idei pentru a vă ajuta să înveseli casa ta

Bucătăriile sunt în cazul în care viața se întâmplă: mese de familie, copiii învață cum să gătească, și chiar și de urmărire cât de înaltă cresc pe partea interioară a ușii cămară. Transformă camera preferata familiei tale a casei prin alegerea unei culori de vopsea strălucitoare din selecția noastră de curator – apoi fura chiar mai mult decorarea inspirație de la aceste idei de design de bucătărie superbe. Este timpul pentru a obține de gătit!

Albăstrea – Acest dulce, umbra midwestern pare distractiv suplimentar atunci când sunt încorporate cu o țiglă model. Instalați dala tot drumul până calea pentru un backsplash distractiv, care pur și simplu nu va părăsi.

Soft Albastru Gri – Această bucătărie minunat creat de Velinda Hellen pentru Emily Henderson folosește un design liniștitor albastru-gri pentru dulapuri. O umbră de calm ca acest lucru nu va primi vechi.

Hunter Green – Ia un sfat de la echipa de design Studio McGee: Această nuanță la modă face orice proaspete bucătărie aspect și modern. Păstrați lucrurile strălucitoare prin asocierea cu culoarea Backsplash alb și podele funky, gresie.

Sunny Vopseluri – Acest material elegant vine in o multime de culori îndrăznețe, este foarte durabil și poate transforma o bucătărie tradițională într-un contemporan pretext.

Întuneric Plum – Acest dramatic violet este culoarea să urmăriți pentru, în conformitate cu designerul Francesco Bilotto. „Vei vedea acest ton prezentat peste tot de la dulapuri de bucatarie la foaiere“, spune el. Suntem parțial la backsplash dramatică în acest spațiu modern.

Rustic Green – O bucătărie fermă din Connecticut rural copiat exterior verdeață pentru o retragere Laidback. Sar peste insula bloc în locul unei mese calde de lemn face simt camera mult mai mare.

Poppy Mint – Pentru a obține aspectul retro, uite pentru aparatele de tip old-school (agremente sau originale) în pasteluri și să păstreze totul altceva simplu.

Gri închis – Aceasta nu este doar un ho-hum neutru. Proprietarii acestui mic Brooklyn acasă pompat în sus alegerea modă, cu indicii de maro bogat.

Burgundy Red – Potriviți Merlot la dulapuri de bucătărie, care este gata de a avea un moment bun. Un scaun de smarald adaugă atingere de finisare, fără schimbare a direcției în teritoriul de culoare de Crăciun.

Roz Lucrurile – Nu trebuie sa arate ca Casa de vis a lui Barbie. Un magenta mai inchisa se simte ca acasă într-un spațiu-crescut.

Kelly Green – Ce ar fi fost o bucătărie tradițională destul de alb-crem devine o primire explozie de luminozitate cu o backsplash într-o nuanță fericit numit „kelp“.

Tara Verde – Fii indrazneata si vopsea dulapuri in culoarea ta preferata. Aici, un tratament asigură rustic că verde nu copleșească spațiul.

Floarea-soarelui galben – culori vii, cum ar fi acest ton de soare luminos, Injectați mult nevoie de căldură în bucătării mici.

Bright Albastru – Dacă nu doriți să acopere întreaga bucătărie într-o nuanță impactful, alege o culoare neutra pentru dulapuri inferioare, și se adaugă un pumn puternic, cu carâmb.

You may also like