Skip to main content

Elegant Bucătărie Cabinet Upgrade-uri pentru o Bright, Bucătărie upscale

Elegant Bucătărie Cabinet Upgrade-uri pentru o Bright, Bucătărie upscale

dulapuri de bucatarie a dat tonul pentru restul bucătărie. Dacă aveți un plan deschis, au, de asemenea, un impact mare asupra designului general al casei. Actualizarea dulapuri de bucatarie poate adăuga un factor major de wow la camera sau chiar întreaga casă. Veți primi, de asemenea, o mare rentabilitate a investiției.

Potrivit cost vs Raport Valoare pentru 2015, în funcție de domeniul de aplicare al proiectului bucătărie, vă puteți aștepta la un randament 67-80% a investiției. Deci, să ia un pas hotărâtor și rândul său, cea mai utilizată camera din casa ta in spatiul tau preferat absolut!

Încercați un Bold de culoare, neașteptată

Cele mai multe dulapuri de bucătărie sunt o variantă a unei pete de lemn, sau, mai recent, pur și simplu, alb sau negru. Luați în considerare o alegere mai neașteptat de design pentru bucătărie, alegând o culoare indrazneata într-un finisaj neted, cum ar fi aceste dulapuri portocalii arse slick.

Păstrați restul dvs., astfel încât neutru paleta de design care dulapuri poate face o declarație fără a suprasolicita spațiul. Asocierea cu hardware clare din oțel inoxidabil și aparate pentru un aspect modern, cu o tona de personalitate.

Maximizați-vă spațiul vertical cu Bright alb

Dacă aveți tavane înalte, sau doresc doar pentru a crea iluzia de tavane înalte, verificați dulapuri de bucătărie înalte alb strălucitor.

În funcție de calitatea cabinetelor existente, acest lucru poate fi un proiect de bricolaj pe care le poate lua pe, pur și simplu pictura și actualizarea hardware-ului pentru a face bucătărie look-ul mai upscale. Adăugați formare coroana în cazul în care cabinetele îndeplinesc plafonul pentru a crea un aspect fără sudură.

Combina diferite materiale și utilizare de iluminat pentru a evidenția elemente speciale

Dacă vă place aspectul curat de usi de dulapuri de sticlă, dar se tem că nu păstrați o bucătărie destul de ordonat pentru a avea conținutul dulapuri dvs. pe ecran constantă, există un compromis.

Înlocuiți câteva ușile dulapului cu insertii de sticla pentru a face look-ul bucatarie mai deschis si pentru a prezenta elemente pe care le iubesc, cum ar fi cesti de ceai de epocă, China fin, sau plăci tale preferate teal care adaugă un mare pop de culoare la bucătărie.

Adăugați iluminat simplu în dulapuri pentru a evidenția elementele speciale, în timp ce face dvs. mai luminos bucătărie simt, mai mare și mai primitoare.

Alegeți o versiune actualizată a tradiționale din lemn Dulapuri de cereale

Cele mai multe dulapuri din lemn de cereale poate face un aspect casa foarte datat. Dar nu e nevoie să le abandoneze. Vă puteți bucura în continuare durabilitatea și căldura dulapuri din lemn și să păstreze spațiul în căutarea doar contemporan prin alegerea unui finisaj mai modern.

Aceste dulapuri din lemn evoce simt moale rustic din lemn de stejar vechi. Culoarea lor multidimensională oferă o privire alterată de departe, în timp ce finisajul neted, rafturi de sticlă, și blaturi alb strălucitor ajuta aspectul de spațiu luminos și modern.

Creați o sărbătoare pentru ochi, precum și stomacul

Dacă aveți o pasiune pentru gătit și de divertisment, se arată probabil în bucătărie dumneavoastră. Nu ascunde servind feluri de mâncare frumoase sau fantezie dumneavoastră noi gadget-uri de bucătărie în spatele întuneric, usi de dulapuri grele.

Conversia toate ușile dulapului pentru sticlă pentru a crea un spațiu deschis, care prezintă toate lucrurile culinare. dulapuri de sticlă transforma bucătărie într-lucrări de artă, astfel încât culorile și modelele de feluri de mâncare devin la fel de importante ca opțiuni de design culoarea peretelui sau backsplash.

dulapuri de sticla forța să stați organizat – cel puțin atunci când compania vine peste – sau riscă să aibă de a asista la dezorganizarea de fiecare dată când intrați în bucătărie. De asemenea, ei fac mult mai ușor pentru oaspeții pentru a naviga bucătărie.

You may also like