Skip to main content

Remodela bucatarie Idei care Achita

Bucătăriile sunt un loc de susținere și sociabilitate. Alimente, familia, prietenii și se amestecă pentru a crea o combinație câștigătoare. Deci are sens perfect, care remodelează sunt atât de des orientate spre bucătărie. Dar ce putem spune despre gândire de bucătărie, în sensul pe termen lung, în ceea ce privește investițiile și să se întoarcă? Vor fi proiectele dumneavoastră de bucătărie remodela o contribuție pozitivă la valoarea casa ta sau vor eroda această valoare?

Pentru a maximiza rentabilitatea financiară pe remodelează bucătărie, puteți păstra elementele de bază în minte și pentru a evita tendințele. Tendințele sunt distractive, dar cumpărătorii sunt mai informați decât oricând și puneți-o mai mare importanță pe elemente solide, cum ar fi contoare, dulapuri, și o iluminare bună.

Un lucru de reținut este faptul că mare cost cu remodelează de bucătărie nu se traduce în mod automat la randamente ridicate. Chiar dacă cumpărătorii pot deține remodelează dumneavoastră în ceea ce privește mare, investiția inițială s-ar putea dovedi a fi atât de mult încât acestea să poată fi dificil să-l plătească.

Paint bucătărie dvs. o culoare inspirat

Paint bucătărie dvs. o culoare inspirat

Culoarea este condimentul vieții de bucătărie. Alegerea culorii perfecte nu face doar pentru un spațiu plin de viață, plăcut, dar este o idee care se poate întoarce cu costuri reduse de mare valoare. Pentru puțin mai mult decât costul de vopsea și câteva instrumente, puteți majorly dial-up wow factor pe bucătărie. Păstrați-l atemporal și tradițional, cu o schemă de culori de bucătărie complet alb. Sau ia tac opus și du-te elegant, cu o bucătărie neagră. Feng culori de bucătărie inspirate Shui păstrează lucrurile se răcească, relaxat, și neutru. Nr menajamente aici; culoarea bucătărie este dictată doar de imaginatia ta.

Upgrade dulapuri de bucătărie

Un cuvânt pe care nu vor să audă despre dulapuri de bucatarie: datat. Deci, pentru a atrage valoare maximă în remodela bucătărie, a pus dulapuri la partea de sus a listei.

Actualizarea dulapuri de bucatarie nu trebuie întotdeauna să însemne ruperea și înlocuirea cabinetelor actuale, deși, în unele piețe imobiliare, înlocuirea completă poate fi necesară. Actualizarea bucătărie poate fi la fel de simplu și ieftin ca pictura dulapuri. Sau exercita cotletul creative cu proiecte de bucătărie DIY distracție, low-cost ca dulap de lemn lucrate manual trage.

Un pas în sus, atât în ​​ceea ce privește costul și recurs cumpărător, este refacing cabinetului. Refacing înseamnă înlocuirea zona cel mai proeminent vizual dulapuri, ușile dulapului și fronturile de sertar. Un tehnician se aplica furnir la partea a cutiilor de cabinet. Atingerea de finisare care trage proiectul împreună: noi corpuri de cabinet.

Adăugați un Backsplash ochi-prinderea

Ochi-prinderea Backsplash

Un backsplash bucătărie este elementul ideal pentru a adăuga sau actualiza în termeni de investiții, deoarece costul inițial este scăzut, în timp ce impactul vizual este mare. Prețul scăzut al adăugarea unui backsplash se datorează faptului că majoritatea stropilor sunt do-it-yourself. sticlă sau metal Shimmering dale sunt sigur de a atrage atenția, și mai poate fi auto-instalat cu doar un pic Tigla know-how. Sau să păstreze prețul chiar mai mici, cu ușor de rezolvat, do-it-yourself creativ hacks backsplash care pot fi completate într-o zi sau două: tapet, decalcomanii de faianță, podele din laminat sau furnir de piatra.

Instalați Blaturi Minunat cuarț

Printre blaturi de bucătărie, laminat, din beton, din oțel inoxidabil, suprafață solidă, și un număr de alte persoane concurează pentru statutul de „cel mai bun blat“. Dar un material de pe blatul de lucru conduce întotdeauna ambalaj: blaturi de cuart. Un hibrid de minerale și rășini, cuarț este un material aproape perfect pentru blaturi. Se pare ca piatra naturala, dar este mai greu decât piatra naturala. Este la fel ca și impermeabil suprafață solidă, dar nu va zgâria ca suprafață solidă. Acest cameleon suprafetelor poate lua diferite personalități, de asemenea, adoptând totul, de la un aspect tradițional piatră ca la aspectul modern și industriale din beton. blaturi de cuart sunt scumpe, deci asigurați-vă că prețul de vânzare anticipat casa dvs. poate sprijini această actualizare.

Hang Unele Lumini pandantiv Excelent

bucătărie de iluminat, de multe ori ignorate, merită lumina reflectoarelor. Nu numai un pachet de iluminat bine conceput ilumina bucătărie frumos, iluminat în sine poate deveni un obiect de atenție. Spre deosebire de celălalt stand-by de bucătărie, de iluminat încastrate, iluminat pandantiv anunță în sine față și în centru.

Cu pandantive de bucătărie, cel mai bun sfat este de a merge mare și îndrăzneț. Dar, asigurați-vă că pentru a scala dimensiunea pandantivele la bucătărie, și pentru a evita copleșitoare a spațiului.

You may also like