Skip to main content

Clever Gang Decor Ideer – Hvordan piffe opp stilen din Corridor

Bare fordi hallen er ikke et “rom” i tradisjonell forstand, betyr ikke at det skal bli neglisjert. Din korridoren er det første gjestene ser når de kommer, så det setter tonen for resten av ditt hjem. Du ønsker å skape et rom som taler til din design følsomhet, men som samtidig er funksjonell og innbydende. Høres ut som en høy orden, men med litt oppfinnsomhet, kan du lage en pen bane med mye personlighet.

Bli organisert

Utnytte hver kvadrattomme. Bare fordi du mangler en front hall skapet eller ikke har plass til en sjenken, betyr ikke at du må kaste ting på den første flaten du ser. Ta signalet fra Detaljer Blogg og “pakke så mye funksjonalitet som mulig” med veggmontert organisasjon. En lunefull tegn eller favoritt stykke kunstverk vil sjarmere alle som skjer etter.

Lag en gallerivegg

Noen kan se en tom korridor, men vi ser et galleri som bare venter på å skje. Hengende familieportretter, bilder og illustrasjoner er en enkel løsning for å gi din sti et personlig preg. Velge koordinerende rammer i én farge, som vi ser i denne lange gangen fra stil hjemme, skaper en sammenhengende utseende.

Gå Bold med stripete bakgrunn

Leter du etter en driftssikker måte å kjapt live? Deck dine haller i striper. Svart og hvitt er klassisk. Eller leke med morsomme fargekombinasjon for en ekstra pop. For leietakere og ubesluttsom typer? Det er flyttbare bakgrunnsbilde! (PS Her er 10 peel-og-stick merker du bør vite).

Legg til et bilde Ledge

Nakne vegger er tigge for pizzaz. Et bilde hylle er perfekt! Utover bare bilder, kan du vise pyntegjenstander og meningsfulle momentos. Ønsker mer? Forsterke effekten med innrammet utskrifter.

Ta det i en moderne Direction

Fan av moderne estetikk? Utfyllende nøytrale fargetoner, elegant gulv, geometriske mønstre, og kuratert aksent stykker produsere et kjølig, moderne flyt. Trenger et sted å stash ting? Swap i en lagringsplass benk.

Vær Concise med Accoutrements

Si “bonjour” til denne parisisk-inspirerte gangen. Hvite vegger og lyse tregulv er et rent rulleblad. Sette mot fransk mål med en rutete løper, blomst fylt vase, og innrammet art. Très chic!

Utvid Space med speil

En runde speil og smal konsoll er en leilighet dweller beste venn. Men ikke ta vårt ord for det. Den mende inngangspartiet denne ungkars, designet av Nicole Watts, er unektelig bevis.

Liven ting opp med botaniske veggbekledning

Awkward oppsett ofte faller i uorden som huseiere sliter skikkelig utnevne dem. Utfordring akseptert! Kle seg en trist hall med en fet botanisk veggbelegg. Tenk: Verdant vinstokker, palmer, bananblader og flørtende blomster.

Lay Down et område rug

Lang, smal korridor? Legg ned et område rug, eller mer nøyaktig, til en løper definere den og legge varme. Gi plass en skvett jordnær maling, deretter lag i kunstverk og anheng lysene. Til slutt, ta det til neste nivå med noen få planter.

Hang tre Hooks

Funksjon møter skjemaet  og  mote i dette innlegget ved over havet. Tuck strøk i skapet og henge elementer som vesker og hatter på sirkulære tre kroker. Disse skjønnhetene er fra Muuto. Du kan også scorer stilig sett fra CB2 og Etsy.

You may also like