Skip to main content

Clever Hall Decor Idéer – Hur man amp upp Style i din korridor

Bara för att hallen är inte ett ”rum” i traditionell mening, betyder inte att det ska försummas. Din korridor är det första gäster ser när de anländer, så det sätter tonen för resten av ditt hem. Du vill skapa ett utrymme som talar till din design känslighet, samtidigt som den är funktionell och välkomnande. Låter som en lång ordning, men med lite uppfinningsrikedom kan du skapa en vacker väg med mycket personlighet.

Bli organiserad

Utnyttja varje kvadrattum. Bara för att du saknar en tamburen garderoben eller inte har utrymme för en credenza, betyder inte att du måste kasta dina grejer på den första ytan du ser. Ta en cue från Details blogg och ”pack så mycket funktionalitet som möjligt” med väggmonterad organisation. En nyckfull tecken eller favorit konstverk kommer charm någon som råkar förbi.

Skapa en Gallery Wall

Vissa kan se en tom korridor, men vi ser ett galleri bara väntar på att hända. Hängande familjeporträtt, bilder och teckningar är en enkel lösning för att ge din väg en personlig touch. Att välja samordnande ramar i en enda färg, som vi ser i denna långa korridoren från Style hemma, skapar ett enhetligt utseende.

Gå Fet med randiga Bakgrund

Letar du efter en helsäker sätt att omedelbart liva? Deck dina hallar i ränder. Svart och vitt är klassisk. Eller spela med roliga färgkombination för en extra pop. För hyresgäster och obeslutsamma typer? Det löstagbara tapeter! (PS Här är 10 peel-and-stick varumärken du bör veta).

Lägg till en bild Ledge

Kala väggar tigger för pizzaz. En bild avsats är perfekt! Utöver bara bilder, kan du visa prydnadssaker och meningsfulla momentos. Vill ha mer? Öka effekten med inramade tryck.

Ta det i ett modernt Direction

Fan av modern estetik? Komplementära neutrala nyanser, slätt golv, geometriskt mönster, och handplockade accent bitar producerar en sval, samtida flöde. Behöver en plats att stuva saker? Swap i en förvaring bänk.

Var Concise med Accoutrements

Säg ”bonjour” på denna parisisk inspirerad korridoren. Vita väggar och ljusa trägolv är ett oskrivet blad. Ingjuta fransk charm med en rutig löpare, bloom fyllda vas, och inramad konst. Très chic!

Expandera Space med speglar

En rund spegel och smala konsolen är en lägenhet Dweller bästa vän. Men ta inte vårt ord för det. Den välkomnande farstun för detta ungkarlslya, ritad av Nicole Watts, är obestridligt bevis.

Liva upp saker med botaniska Tapeter

Awkward layouter ofta faller i oordning som husägare kämpar för att ordentligt tillsätta dem. Utmaning accepterad! Klä upp en trist hall med en djärv botanisk väggbeklädnad. Tänk: Grönskande vinrankor, palmer, bananblad, och flörtig blommor.

Lay Down ett område Rug

Lång, smal korridor? Fastställa ett område matta, eller rättare, att en löpare definiera det och lägga värme. Ge ditt utrymme ett stänk av jordnära färg, sedan lager i konstverk och hängande lampor. Slutligen, ta det till nästa nivå med ett fåtal anläggningar.

Hänga Trä Hooks

Funktion möter formen  och  mode i denna post genom över havet. Tuck rockar i garderoben och hänga objekt som toton och hattar på cirkulära trä krokar. Dessa skönheter är från Muuto. Du kan också göra mål snygga apparater från CB2 och Etsy.

You may also like