Skip to main content

Clever Hallway Decor Idéer – Sådan amp op stil i dit Korridor

Bare fordi hallen ikke er en ”rum” i traditionel forstand, betyder ikke, det skal blive forsømt. Din korridor er det første, gæsterne ser, når de ankommer, så det sætter tonen for resten af ​​dit hjem. Du ønsker at skabe et rum, der taler til dit design sensibilitet, og samtidig være funktionelle og indbydende. Lyder som en ordentlig mundfuld, men med lidt snilde, kan du oprette en smuk vej med masser af personlighed.

få organiseret

Udnyt hver eneste kvadratcentimeter. Bare fordi du mangler en front hal skab eller ikke har plads til en credenza, betyder ikke, du er nødt til at smide dine ting på den første overflade, du ser. Tag en cue fra Details Blog og ”pakke så meget funktionalitet som muligt” med vægmonteret organisation. En finurlig skilt eller favorit kunstværk vil charmere enhver, der sker ved.

Opret en Galleri Wall

Nogle vil måske se en tom korridor, men vi ser en galleri bare venter på at ske. Hængende familieportrætter, fotos, og kunst er en enkel løsning til at give din vej et personligt præg. At vælge koordinerende rammer i en enkelt farve, ligesom vi ser i denne lange gangen fra Style på Home, skaber et sammenhængende udseende.

Gå Fed med stribet tapet

Leder du efter en fejlsikker måde til øjeblikkeligt oplive? Deck dine haller i striber. Sort og hvid er klassisk. Eller spille med sjov farvekombination for en ekstra pop. For lejere og ubeslutsomme typer? Der er aftagelig tapet! (PS Her er 10 peel-og-stick mærker du bør vide).

Tilføj et billede Ledge

Bare vægge er tigger om pizzaz. Et billede afsats er perfekt! Ud over bare billeder, kan du få vist nipsgenstande og meningsfulde momentos. Ønsker mere? Forbedre effekten med indrammede prints.

Tage det i en moderne retning

Fan af moderne æstetik? Komplementære neutrale nuancer, slanke gulvbelægning, geometriske mønstre, og kurateret accent stykker producere et køligt, moderne flow. Brug for en plet at stash ting? Swap i et lager bænk.

Vær Concise med Accoutrements

Sig ”bonjour” til denne parisisk-inspirerede gangen. Hvide vægge og lyse trægulve er en ren tavle. Indgyde fransk charme med en ternet runner, flor fyldt vase, og indrammet kunst. Très chic!

Udvid Space Med Spejle

En rund spejl og smal konsol er en lejlighed dweller bedste ven. Men du behøver ikke tage vores ord for det. Den indbydende indgangsparti af denne bachelor pad, designet af Nicole Watts, er ubestrideligt bevis.

Live op på tingene med Botanisk Vægbeklædning

Besværlige layouts ofte falder i uorden som husejere kæmper for at korrekt udpege dem. Udfordring accepteret! Dress up en kedelig hal med en fed botanisk vægbeklædning. Tænk: Verdant vinstokke, palmer, bananblade og flirtende blomster.

Lay Down et område tæppe

Lang, smal korridor? Fastsætte et område tæppe, eller mere præcist, at en runner definere det og tilføje varme. Giv dit rum et stænk af jordnær maling, derefter lag i kunst og vedhæng lys. Endelig tager det til det næste niveau med et par planter.

Hang Wooden Kroge

Funktion møder formular  og  mode i denne post ved Over The Ocean. Tuck frakker i skabet og hænge emner som Totes og hatte på cirkulære træ kroge. Disse skønheder er fra Muuto. Du kan også score stilfulde sæt fra CB2 og Etsy.

You may also like