Skip to main content

Clever Hodnik Dekor Ideje – Kako amp Up Style v vašem koridorju

Samo zato, ker dvorana ni “soba” v tradicionalnem smislu, ne pomeni, da bi bilo treba zanemariti. Vaš koridor je prva stvar, ki gosti videli, ko pridejo, tako da določa ton za preostanek svojega doma. Želite ustvariti prostor, ki govori vašem načrtu občutljivosti, medtem ko je funkcionalen in prijeten. Sliši se kot visok Da, vendar z malo iznajdljivosti, lahko ustvarite lepo pot z veliko osebnostjo.

Get Organizirani

Izkoristite vsak kvadratni centimeter. Samo zato, ker ti manjka sprednji dvorano omaro ali nimajo prostora za credenza, ne pomeni, da morate kretnjo svoje stvari na prvi površini, ki jo vidite. Bodite zgledu Podrobnosti Blog in “paket toliko funkcij, kot je mogoče” z stenski organizacije. Muhast znak ali najljubši kos umetnine bo očarala vse, ki se zgodi s.

Ustvari steno galerije

Nekateri lahko videli prazen koridor, vendar vidimo, galerija samo čakajo, da se zgodi. Viseči družinske portrete, fotografije in umetnine je enostavna rešitev, da vaše poti osebno noto. Izbira usklajevalne okvire v eni barvi, kot smo videli v tem dolgem hodniku od Style na domu, ustvari povezano videz.

Pojdi Bold Z Striped Ozadje

Iščete ne-proof način, da takoj poživijo? Deck svoje dvorane v črtami. Črno-belo je klasika. Ali igra z zabavno barvno kombinacijo za dodatno pop. Za najemodajalcev in neodločni vrste? Tam je odstranljiva ozadje! (PS Tukaj je 10 peel-and-stick znamke morate vedeti).

Dodaj sliko Ledge

Gole stene so prosila za pizzaz. Slika polica je odlična! Beyond samo fotografije, ki jih lahko prikažete nakit in smiselne momentos. Želijo več? Poveča učinek z okvirjem slike.

Vzemi V Moderni Direction

Fan sodobne estetike? Dopolnilne nevtralnih odtenkih, mehek tla, geometrijski vzorci, in kustosinja naglas kosov proizvajajo svež, sodoben tok. Potrebujete mesto za robo stvari? Zamenjaj v klopi za shranjevanje.

Bodite Kratka s Accoutrements

Reci “Bonjour” na to pariški-zgleduje hodniku. Bele stene in svetlega lesa tla so čisto skrilavca. Smete francoski šarm s karirastim tekač,-cvet napolnjena vazo in okvirju umetnosti. Très elegantna!

Razširi prostor z ogledali

Okroglo ogledalo in ozek konzole so stanovanje Stanovnik najboljši prijatelj. Ampak ne verjemite nam na besedo. Pozdravlja predsoba te diplomske pad, ki ga je zasnoval Nicole Watts, je nesporen dokaz.

Poživite stvari Z botaničnega stenske obloge

Nerodno postavitve pogosto padejo v neredu kot lastniki stanovanj borijo, da jih pravilno imenuje. Izziv sprejet! Obleko gor sivo dvorano s krepko botanične stenske obloge. Pomislite: Zelen trte, palme, listi banan in spogledljiva florals.

Določi za območje Rug

Dolg, ozek koridor? Določi območno preprogo, ali, natančneje, tekač, da ga opredeli in dodamo toplino. Daj vaš prostor kanček Zemljani barve, nato plast v umetnine in obesek luči. Končno, da bo na naslednjo stopnjo z nekaj rastlin.

Hang Leseni Hooks

Funkcija izpolnjuje obrazec  in  moda tega vnosa, ki ga čez ocean. Tuck plašči v omari in visi predmetov, kot so torbice in klobuke na krožnih lesenimi kljukicami. Te lepote so iz Muuto. Prav tako lahko rezultat elegantne sklopov iz CB2 in Etsy.

You may also like