Skip to main content

Condiții de viață Idei camera – design Ghidul de resurse Ultimate

Odată ce în interiorul ușa din față, prima cameră oaspeții și membrii familiei sunt susceptibile de a întâlni este camera de zi. Găzduiți adunări în camera de zi, gustare pe canapea în timp ce ma uit la TV, asculta copiii practică instrumente muzicale, și doar atârnă în general, în acest spațiu multifuncțional. Modul în care proiectați camera de zi poate seta simt de proiectare pentru întreaga casă. Puteți schimba, de asemenea, decorul camerei de zi, la diferite momente ale anului pentru diferite sărbători și anotimpuri.

Pentru că petrec atât de mult timp în spațiile dvs. de viață, confort fizic si vizual este important. Nu trebuie să facă compromisuri la stil și un decor în favoarea confortului, cu toate acestea. De fapt, puteți umple camera de zi cu mobilier, care este la fel de funcțional ca este frumos. În mod similar, puteți alege piese de accent și acoperitoare de podea, care au, de asemenea confort si usurinta in utilizare.

Un alt aspect important să se ia în considerare la proiectarea spațiului de locuit este durabilitate. Datorită traficului de mare camera de zi va experimenta probabil, este în valoare de cheltuieli un pic mai mult pe mobilier și podea mobilier de calitate superioară pentru a realiza utilizarea pe scară largă și nu necesită reparații constantă, recondiționare sau curățare. Alege țesături care sunt atât plăcute și durabile. În plus, pentru a alege culori care de tranziție bine atunci când stabilite noi elemente de decor în fiecare sezon.

Mai multe proiecte ample de remodelare camera de zi pot include modificări structurale. Acestea pot include schimbarea ferestrelor și a ușilor, înlocuirea pereților cu grinzi de tavan pentru a crea un concept deschis, și refacing sau înlocuirea șemineuri. Dacă proiectul dvs. include aceste modificări în profunzime, va trebui să cercetare codurile locale de construcție și cerințele de autorizare. Modificările care includ lucrările electrice sau sanitare pot necesita lucrul cu un profesionist licențiat în conformitate cu permise speciale. În cazul în care modificările de interior impact asupra design-ul exterior, de asemenea, verificați cu asocierea dvs. proprietarii de case pentru a vă asigura că ședere în cadrul reglementărilor.

Nu contează cât de multe moduri de a utiliza spațiu sau de câte ori în fiecare an, când schimbați din tchotchkes dvs., puteți găsi idei vii cameră în colecția de piese de inspirație care le-am adunat și partajate de mai jos. De la ultra-formale la ultra-confortabile, camera de zi poate deveni tabula rasa pe care le introduce designul casei tale.

Condiții de viață Idei cameră centrală

La fel ca toate camerele cu un design unic in casa ta, veți dori să aibă un punct focal pentru camera de zi. Acest punct focal este în cazul în care ochii sunt trase instantaneu atunci când intră în cameră. Fără un punct focal, camera poate simți ca un amestec copleșitoare de teme de decorare, fiecare în competiție cu următoarea pentru atenție.

O centrală este o modalitate foarte bună de a crea un punct focal in camera de zi. Camera de zi idei Centerpiece pot include modele florale, un design piesă elaborat ca un monograma sau un șemineu uimitoare. Propria ta mobila poate fi o modalitate foarte bună de a crea centrala dvs. camera de zi. modele clasice de obicei, locul canapele sau scaune de-a lungul pereților, creând un spațiu gol în mijlocul unei camere. În schimb, puteți centra mobila de relaxare pentru a crea atât un mare vizual și o zonă de conversație confortabilă. Nu-ți fie frică de unghiuri, fie, atunci când aranja mobila. De multe ori, plasarea de piese cu care se confruntă pe diagonală se poate schimba intreaga atmosfera camerei de zi.

Idei mici de camera de zi

Maximizați spațiul de locuit cu design minimalist, piese inteligent de decor care fac un mic spațiu simt piese mai mari sau care servesc unor scopuri multiple. Când vine vorba de mici idei camera de zi, tema comună este că mai puțin este mai mult, atât în ​​culorile pe care le alegeți pentru pereti si mobilier care umple spațiul. mobilier supradimensionat poate face o cameră mică deja se simt chiar mai înghesuit, și de a schimba un spațiu cu o mulțime de potențial într-un spațiu pe care nu se poate aștepta pentru a ieși. De asemenea, culori vibrante prea vopsea pot face zidurile tale arata ca acestea sunt apropie de cameră.

În schimb, să urmărească o lumină și aerisit, cu mobilier mai mici sau mai delicat aspect, și accentuează lumina și luminoase prin nuanțe neutre, o mulțime de lumină naturală și de oglinzi pentru a crea iluzia de spațiu suplimentar. Împletite sau mobilier din lemn din epoca victoriană se poate deschide instantaneu un spațiu mic. blues ușoare și galbenul poate face un spațiu înghesuit să pară mai mare, și mai puțin rarități pe mese și pereți dvs. pot crea un design ordonat si primitoare.

Condiții de viață Idei cameră de decorare

Puteți alege între una din cele două școli de gândire pentru idei de decorare camera de zi – o varietate de piese pe care toate reflectă o temă unificată sau un design simplu, care poate fi fundalul pentru piese de decor care reprezintă mai multe stiluri. Pentru a începe proiectarea remodela camera de zi, literalmente începe la sol în sus. În cazul în care camera de zi face parte dintr-un spațiu mult mai mare concept deschis în casa ta, puteți alege un alt tip de parchet, ca un covor zonă, pentru a dezactiva zona de living. Pe de alta parte a desenului sau modelului, dacă aveți o cameră de zi mică, unificarea pardoseala cu zonele din jur pot duce la senzația unui spațiu mult mai mare.

În plus față de tipul de parchet, puteți schimba în sus stilul și culoarea podelei pentru a crea diferite simte. Un design geometric viu este un mare plus față de un spațiu modernist, în timp ce podele din lemn masiv refinished poate etala din nou trecutul o casă istorică a lui. Puteți folosi nuanțe complementare între pereți și pardoseli dvs. pentru a crea paleta de culori de ansamblu.

Camera de zi Paint Idei

O cutie de vopsea este una dintre cele mai simple, mai rapide și mai puțin costisitoare metode de a schimba complet aspectul camerei de zi. Două camera de zi idei vopsea includ adăugarea de un perete de accent și adăugarea de textura peretilor. În cazul în care camera de zi îi lipsește un punct focal, sau dacă doriți să sublinieze în continuare un punct focal, un perete de accent poate accentua o anumită nuanță, sau ai putea folosi un design complementar cum ar fi dungi sau două nuanțe separate printr-un scaun feroviar. Într-o cameră mică pe care un ton luminos poate copleșească, aveți posibilitatea să includă în continuare umbra ta preferată pe un perete în timp ce altele dispun de o culoare mai neutră. În cazul în care piesele de decor pot fi cel mai bine descris ca eclectic, un perete de accent poate ridica pe o nuanță comună și să facă fiecare element pop.

pereți aspri sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a schimba simt de camera de zi. Puteți folosi textura, fie vizual sau fizic pentru a îndeplini această idee. Cu texturare vizual, peretele poate un design cu pene contrastante vopsea cu culoarea de perete principal. Acest tip de design este încă plat pe perete și adesea numit pictura faux. Pentru texturare fizică, design-ul final poate cuprinde aspectul unui perete ipsos, un efect de vârtej, o textură cuțit mediteranean sau spaniolă, sau aproape orice altă textură mintea poate imagina. După ce alegeți designul de ansamblu camera dvs., texturare zidurile tale este o modalitate foarte bună să-l arate off.

Inspirație

Dacă sunteți luptă pentru a găsi cele mai bune idei camera de zi pentru a actualiza casa ta, utilizați vasta noastră bibliotecă de inspirații de design pentru a începe. Pentru colecțiile eclectic, citit despre crearea unui sentiment unic de epocă. Când este timpul să redecoreze pentru sezonul de vacanță, utilizați ideile noastre de design de Crăciun pentru inspirație. Dacă nu vă puteți da seama în cazul în care televizorul ar trebui să fie plasat, avem consiliere cu privire la asta. Și nu uitați să verificați infografic nostru, care oferă îndrumări cu privire la așezarea mobilierului dvs. pentru a maximiza rezultatele. Cand iti petreci timp suplimentar gînditor planificarea în design-ul, camera de zi va deveni spatiul minunat primitor pe care doriți să fie.

You may also like