Skip to main content

Condiții de viață Idei camere de design pentru iubitorii de carte

În ciuda care trăiesc în această eră digitală de eReader, nimic nu se compară cu experiența vechea vârstă a răsfoind pagini reale, captivat în mirosul familiar de hârtie și cerneală. biblioteci Acasă și unghere lectură dețin în continuare popularitatea lor pentru că ființele umane ca ne place doar să fie printre aceste bănci de hârtie de cunoaștere, aventură și romantism.

O bibliotecă mare acasă care acoperă mai multe pereți pot simți ca o îmbrățișare mare în jurul valorii de locuitor și poate stoca o durată de viață de citire, care permite proprietarului de a se îngropa în buzunarele de informații din trecut; o manifestare de învățare și explorare a acestora. Deci, să exploreze diferite stiluri de camere de zi pentru iubitorii de carte …

Condiții de viață Idei camere de design pentru iubitorii de carte

Un loc perfect pentru a instala o bibliotecă falnic în special într-o zonă de living în plan deschis, a ajuns să fie în jurul valorii de o scară. Treptele în creștere oferă urcare perfectă în vârful copacului cunoașterii, care permite opriri la fiecare raft de-a lungul drum. În cazul în care scara la domiciliu este de varietatea mai tradiționale și spațiul este la o primă, atunci ați putea utiliza în continuare spațiul nefolosit de sub ea pentru colecția de cărți. Minunatul scaun placaj Eames turnate joacă rolul de scaune de accent aici.

Camerele noastre de viață sunt un loc de relaxare gata făcute, în care să lounge cu o carte bună, la sfârșitul unei zile lungi, sau peste un week-end leneș. Prin mutarea o canapea doar puțin departe de perete, în spre centrul camerei, un spațiu amplu poate fi creat pentru instalarea unui set de rafturi din spatele acestuia. Îngust rafturi carte nu va provoca o scădere mare de spațiu podelei din camera. Puteți atenua aspectul cu plasarea unor plante de casa de interior cu frunze decorative standuri de interes adăugată și să difere înălțimi.

O bibliotecă poate fi chiar și construit pentru propriul design personalizat de către specialiști. Ai putea crea un surround, în care să stea televizorul, pentru că atunci când ai terminat cu citit. Nu uitați să instalați o scară bibliotecarilor pentru acele pete mari pe set de rafturi de perete unice prea.

Aceste trei printuri de arta, montate în fața bibliotecii, rupe banca de cărți și de a crea profunzime pe ecran. Încercați agățat propria colecție de printuri de artă de pe marginile exterioare ale rafturi pentru un nou look. Această opțiune permite, de asemenea, pentru a vă bucura galeria fără a compromite spațiu de stocare, după cum se poate găzdui încă multe dintre cărțile din spatele opera de arta iubit.

Mulți oameni ar putea crede că ei pur și simplu nu au spațiu în camera lor de zi pentru o bibliotecă mare acasă, dar încercați în considerare fiecare spațiu disponibil singur. Uită-te pe verticală și nu uitați că golurile înguste între lucruri, cum ar fi ferestrele, poate oferi amplu spațiu de stocare de carte.

O bibliotecă personalizat poate fi construit chiar în streașină, o mare opțiune dacă trăiesc sub plafoane înclinate. veioze plasate strategic crea diverse spoturi pentru lectură.

Dacă nu aveți bani de rezervă pentru o bibliotecă personalizat, atunci există mai multe opțiuni plutitoare sau de sine statatoare mari, cum ar fi acestea IKEA împodobind livinguri scandinave.

Dacă aveți un pic de cunoștințe solide DIY ai putea instala chiar propria dvs. pentru a se potrivi un spațiu nefolosit ciudat în casa ta.

Această bibliotecă falnic oferă o mare profunzime, interes și căldură într-o cameră de pal lung. Cărțile creează un perete caracteristică frumos, la fel ca tapet cu model sau lambriuri din lemn s-ar putea face, în același timp având, de asemenea, avantajul suplimentar de a fi util.

O bibliotecă poate crea, de asemenea, un perete despărțitor plutitoare la îndemână și atractiv pentru secțiunea o cameră deosebit de lungă, zonare o zonă de alta.

În această bibliotecă camera de zi vom vedea artefacte și keepsakes prețuite peppering biblioteca pentru a rupe mare de cărți.

Un sistem de rafturi gri închis creează un aspect sofisticat.

iluminat inteligent cu LED-uri poate transforma aspectul aranjament rafturi de bibliotecă.

Ai putea alege doar elementele decorative din peretele bibliotecii acasă. Acest ecran este o combinație de bun gust de carafe de sticla, vaze complicate, și sculpturi geometrice.

You may also like