Skip to main content

Creați Home Office Perfect în 8 pași

Casa ta este castelul, dar poate fi, de asemenea, postul de comandă central pentru afacerea dvs., sau un loc de muncă secundar, dacă vă aduce frecvent acasă de lucru. În cazul în care acesta din urmă, nu este posibil să aveți mult de intrare în ceea ce privește aspectul birou la locul de muncă (sau dulap). Cu toate acestea, după cum regele sau regina castelul, puteți proiecta și decora biroul de acasă la specificațiile dvs. exacte. Acestea sunt câteva sfaturi pentru a păstra în minte atunci când creați biroul de acasă perfectă.

Alegeți cu atenție

La selectarea locația biroul de acasă, ia în considerare factorii de zgomot și de trafic. De exemplu, în cazul în care biroul este aproape de stradă, s-ar putea auzi oameni de mers pe jos și / sau de conducere de. De asemenea, ia în considerare traficul din casa ta. Dacă aveți de gând să lucreze în biroul dumneavoastră atunci când restul familiei este acasă, plasându-l aproape de bucătărie, baie sau camera de familie înseamnă că ar putea avea o mulțime de vizitatori sau s-ar putea fi ușor de distras de sunete din apropiere.

Pe de altă parte, dacă aveți copii mici, ar putea fi cel mai bine pentru a plasa biroul relativ aproape de un loc de joacă lor, astfel încât să puteți monitoriza activitatea lor.

Luați în considerare o abordare minimalistă

Justin Klosky, CEO și co-fondator al TOC Experience (Organize & Creare disciplină), spune: „Tendințe vin și pleacă – dar indiferent de Pantone Color a anului, tendința mea pentru totdeauna favorit este o estetică minimă. Păstrarea spatiul tau birou curat cu mici atingeri, fără distragere de personalitate de aici sau nu face o diferență de productivitate și ajută la menținerea capul limpede „.

De fapt, Mariko Baerg, un agent imobiliar la Grupul Bridgewell Real Estate în Vancouver, spune că vede o tendință în această abordare. „Există o mișcare într-un spațiu minimalistă cu puțin dezordine și un accent doar pe lucrurile esențiale:. Laptop, imprimante wireless / scanere, un birou și dulapuri“

Se taie cablurile (sau cel puțin a le ascunde)

imprimante și scanere wireless sunt o modalitate de a păstra aceste fire urâte de vedere și de a reduce șansele de împiedicare peste ele. Klosky recomandă, de asemenea, un laptop cu două-in-one asociat cu un covoraș de încărcare fără fir, tastatură wireless și docuri Thunderbolt dacă aveți nevoie de display-uri duale. Cu toate acestea, în cazul în care nu aveți echipamente wireless, Klosky spune că poți ascunde de 99 la suta din fire de a fi văzut. „Puteți face acest lucru cu un combo șiret de tubulatura, velcro și zip legăturile din PVC pentru a monta surse de alimentare sub birouri și la vedere.“

Evita aglomerarea de hârtie

Chiar ai nevoie pentru a păstra toate aceste documente? Klosky sfătuiește cititorii să meargă informatizat. „La revedere Rolodexul și planificator – prin digitizarea agenda dvs. și păstrarea calendarului online, rețeaua este literalmente la îndemână dacă pe drum sau în timp ce lucrați de acasă“, spune el. „Digitizarea, de asemenea, vă permite să scanați și documente pentru reciclare, prevenind utilizarea ulterioară a hârtiei și salvarea planetei rupe în bucăți.“

Du-te verde

Lucrul la domiciliu este mai bună decât a fi într-o clădire de birouri înfundat, dar ești încă în interior. Cu toate acestea, verdeață vă poate ajuta să vă aducă în aer liber în interior. „O instalație, de exemplu, aduce o sursă de low-cheie de viață și de culoare la orice cameră“, spune Klosky.

Baerg este de acord că aceasta este o tendință se vede în birourile de acasă. „Plantele sau accente de perete verzi sunt din ce în ce mai populare, deoarece suntem de obicei uita la ecranele computerelor sau telefoanele mobile, și având ca aspect verde este usor de pe ochi și ne ajută să se simtă mai conectat la natura“, spune ea.

Lăsați lumina în

Studiile arată că persoanele care lucrează în lumină naturală sunt mai productive, absorb mai multa vitamina D, dormi mai bine noaptea și au mai puține probleme cu ochii. Lumina poate îmbunătăți, de asemenea, starea de spirit. Și dacă ai nevoie de un alt motiv pentru a pune la birou într-o locație care vă permite să profite de lumină naturală, ia în considerare acest lucru: Folosind lumina naturala poate reduce factura de curent.

Amestecat

Dacă biroul dumneavoastră este vizibil din alte camere din casa, ia în considerare modul în care se va integra în zonele adiacente. Alegerea stilul și culorile ar trebui să fie complementare, nu ciocnindu. În fotografia de mai sus, biroul de acasă conține detaliile arhitecturale găsite în întreaga house.However, dacă puteți închide ușa la birou, există o mai mare libertate în alegerile tale de proiectare și de decorare.

Adăugați inspirație

In timp ce Klosky recomandă o abordare minimalistă, el spune că ar trebui să fie un loc pentru obiecte personale. Uneori, afișarea lucrurile tale preferate pot oferi inspirație și să conducă la cel mai bun lucru. De exemplu, dacă sunteți un artist, afișa o parte din opera de arta ta. Dacă ești un contabil, dar vă place să călătoresc locații exotice, suveniruri păstrați în apropiere. Ei s-ar putea inspira să continue să lucreze din greu pentru a putea menține stilul de viață actual.

You may also like