Skip to main content

Creative Felles Soverom Ideer for en moderne barnas rom

Creative Felles Soverom Ideer for en moderne barnas rom

Ler … gråt … spille … slåss. En delt søsken soverommet er en bikube av aktivitet og behov. Og det betyr at det er mye for foreldre å takle når du oppretter barnas delt soverom. Med dobbelt så mye (eller flere) av utvikling personligheter og nødvendigheter, er det ofte en vanskelig oppgave for foreldre å imøtekomme lagring, plass og den individuelle stilen til hvert barn.

Her er noen nyttige tips for å overvinne felles designutfordringer og skape en lykkelig og funksjonelle rom for små romkamerater.

Creative Felles Soverom Ideer for en moderne barnas rom

Opprette en gutt og jente Delt rom

Designe et rom for en bror og en søster trenger ikke å være utfordrende. Faktisk er det trolig den enkleste utfordring å overvinne når du planlegger en delt rom.

Ditt første skritt er å velge en underliggende fargepalett for hovedelementene i rommet (vegger, teppe, møbler) som er kjønnsnøytralt … og hvis de er gamle nok til å delta i diskusjonen, at hvert søsken gir tommelen opp. Farge kombinasjoner som hvit og grå, turkis og hvit eller en blanding av primærfargene fungere godt for både gutter og jenter.

For å komplettere de underliggende palett, lag komplementære farger og mønstre på toppen av det. For eksempel i en grå og hvit rom, prøv accenting med gule tilbehør. For mønstre, lener seg mot striper, chevron eller faste stoffer med stor geometrisk form (er).

Når du velger møbler, velge møbler med rene linjer, og det er ikke-tema (styre klar av rase bil eller Tornerose senger) og koble sammen med nøytrale farger nødvendigheter som lamper og vindu behandlinger.

Den spennende delen av å lage en super morsom soverom for unge stamfisk er accessorizing og tilpasse designelementer for å matche sine spirende personligheter. Velg designelementer som gjør at rommet føles som den hører til dem begge. Tilpass tilbehør i hele rommet som vegg kunst eller kleskroker. Marquee lys med deres navn eller første innledende legge til en pop av energi og spenning til noen plass. Likeledes, subtilt legge kjønnsspesifikke temaer i ett eller to tilbehør, men holde dem farge koordinert. For eksempel når accessorizing med rød, prøv en kaste pute med en rød brannbil for ham, og en pute med en rød blomst eller hjerte for henne. Lagring som er komplementær til design ordningen, men spesifikt for hvert kjønn (tror trekull for gutter og gul for jenter) kan også sømløst trekke et rom sammen.

Opprette et rom for ulike aldre

Noen ganger er det ikke bare Jeremy og Sarah som du trenger for å få plass, men en 3-åring Jeremy og en fire måneder gammel Sarah kan definitivt legge et lag av design angst.

Det første du må takle er møbler layout. Hvis du har en baby, sjansene er du vil være i og ut av rommet om natten for å tendens til babyen. Hvis mulig, plassere sine senger i motsatte hjørner eller vegger med barneseng er mest tilgjengelig for døren. Tydeligvis strukturelle elementer som vinduer og varmeovner kan diktere ellers, men design Målet er å gi hvert barn den mest komfortable natts søvn uten en våkner den andre.

Creative Felles Soverom Ideer for en moderne barnas rom

Opprette et lekeområde som både søsken kan nyte, også samtidig, er super nyttig, spesielt for slitne mødre og pappaer. Gulvmatter, puter og myke større elementer som en gyngehest og telt er perfekt å skissere området og moro for både å spille i. Plasser eldre barns leker i tilgjengelige lagercontainere, men høyere enn gulvet slik at yngste kan ikke lett berører den.

For eksempel om det er en bokhylle, lagring kube eller vegg, plassere baby vennlig leker og elementer på nederste hylle. Pjokk eller ungdom kan stå og strekke seg etter kurven med Lego.

Inkorporere elementer som viser barna deres voksende familie. Bilder av barna sammen, innrammet håndavtrykk av når de hver var nyfødte oppmuntre dem til å sette pris på deres yngre eller eldre søsken mens du legger en varm familieatmosfære til soverommet deres.

Opprette rikelig lagringsplass for to eller flere

Finne plass i ett rom for dobbelt så mye møbler og lagring er en av de mest skremmende oppgaver når du utformer et delt rom. Det er der trenger din oppfinnsomhet og redigering øye å sparke i høygir. Mindre er definitivt mer i en delt soverom, som er multifunksjonelle og delt design.

Som en grunnlinjen, velge strømlinjeformet møbler er viktig å holde rommet følelsen så store som mulig og gi rom for lagring og avspilling. Hvis barna er gamle nok, køyesenger er alltid et utmerket valg. Enten L-formet eller vertikalt, er en køyeseng en effektiv bruk av plass og ofte har innebygd oppbevaring under.

Speaking of … under sengen lagring som bare skuffer er alltid nyttig i å skape mer plass og kan holde sesong eller begrenset bruk elementer. Lagring kister med puter kan brukes som et sete i en lekebord samt skjule et fjell av leker. En vegg enhet med skuffer kan trekke dobbel jobb som en kommode og skrivebord.

Hyller er super praktisk for leketøy organisasjon som det ikke tar opp mye plass og kan plasseres over kommoder, skrivebord, selv over døren for knapt brukte elementer. Tilsvarende plassere en bokhylle ved foten av sengen ikke tar opp verdifull veggplass og kan også gi deg en annen overflate i nærheten av sengen for en lampe eller natta bok.

For klær, vegg og dør kroker er nyttig for hver dag går til elementer. I skapet, installere to stenger (dvs. dobbel hengende) slik at hvert barn kan ha eget hengende plass.

Uansett design utfordring, når du oppretter en delt rom for dine små hvis du holder deg til ressurs, effektive, morsomme og kreative valg, vil du uten tvil skape et soverom barna vil elske!

Hvordan har du tenkt til å designe dine barnas soverom?

You may also like