Skip to main content

Ipari stílusú nappali Design: The Essential Guide

Semmi sem mond könnyed hűvös és könnyen karbantartható, mint egy ipari stílusú nappali. Téglafalú üdvözölje fekete-fehér nyomdai nyomatok, gyári windows felel Shaggy szőnyegek, és a vas csövek találkozik érdes patkójú fapadlók létrehozni élettereket, hogy meg tökéletesen dobott össze. Engedd szabadjára a belső könyvmoly halmozása a gyári felső nagy könyveket. Fecskendezzünk prim és megfelelő részletező, kényelmes kanapék és szép világítótestek térbe bélelt beton. Tüzet közepén a nappaliban elhelyezett réz és üveg. Tervezd meg a saját ipari stílusú belső, azáltal, hogy egy átolvasnia nappali kalauz.

Hozza ki a legtöbbet betonfalak által vegyítve őket fa és pala. Ez sok textúrájú lakás tartja egyszerű használatával csak barna, szürke, fekete és zöld a színe palettán. Camera fények és egy fából készült futópálya irányítani az utat, míg a hosszabb medálok kilóg a konyhában. A blokk kanapé és fa-láda dohányzóasztal hez egy hely a kikapcsolódásra, míg az újabb ládákat biztosítanak egy beépített ülés szemben. Fekete, palatábla-szerű textúrák a szobát újnak tűnnek, és szakadt, mint egy kivetítő TV ellát modern igényeket.

Hozzon létre egy sötét és álmodozó ipari lakberendezés hangulat. Ez nagy belmagasságú térben megfordítja szerepeket csiszolt fa vonalak a mennyezet, durva beton padlón. A puha, barna L kanapé biztosít helyet, megfelelő a fa hangok a könyvespolc mögött. Sorok fekete polcos hozzá egy légi intellektualizmus, eschewing grafikát. Stencilezett részleteket egy kerék dohányzóasztal, sorok világító és egy lépcső hozzá utolsó simításokat.

Egy ipari nappali nem kell barna és szürke. Ez a kisebb teret hoz egy csipetnyi citrom képező kivonatok és slinking macska a konyhában. Egy fekete steppelt kanapé kényelmet előtt festett tégla az azonos színárnyalat. Light-fapadlóval létre melegség közepette beton és szürke, mint a vendégek vezettek egy modern panel tüzet.

Szerencsés, hogy él a padláson? Használja a magas gyári ablakok teljes hatását. Befejezetlen betonfalak és fa padló egy ipari vászon merész, modern törökök, sima szürke fülkében székek és eklektikus étkezőasztal. Elemei krém pont a térben lebegő lámpák, egyszerű könyvespolc és étkezőasztal dísz. Párosítva fehér szarufák és a különböző textúrájú szőnyegek, magas ablakok világítsanak a szoba mind az ipari és modern.

A plafon húzódik kétszintes? Hogy a windows egy kicsit szélesebb, a beton csavarozva és a sínek a vas, és megvan a győztes, mint ez klassz életterét. Tükrözi a nyílászárók, a geometrikus fény lóg alacsony a mennyezet, rajz a szem két lánc. A nagy, tágas tér lehetővé teszi, hogy a fekete bors keretezett, pihenő és szőnyegek, míg egy téglafalú hogy színt. Egyedülálló leletek egy sárga strucc tojás, arany teleszkóp és a szemét-kán pot hozzá személyes stílusát.

Szeretne létrehozni kétszintes, ahol már csak egy? Tedd mint ez a nappali és építeni egy acél lépcsőház gólyalábas. Keretezett nagy belmagasság csavarozott beton, csigalépcső kanyarog fel a zsákmány, megvilágítva csepp medálok az úton. Alacsony, bőr Cubby szék, elvont gengszter kutya és egyszerű cserepes fát finomkodás a megjelenés.

Szeretne létrehozni kétszintes, ahol már csak egy? Tedd mint ez a nappali és építeni egy acél lépcsőház gólyalábas. Keretezett nagy belmagasság csavarozott beton, csigalépcső kanyarog fel a zsákmány, megvilágítva csepp medálok az úton. Alacsony, bőr Cubby szék, elvont gengszter kutya és egyszerű cserepes fát finomkodás a megjelenés.

Ipari terek nem kell külön. Ez nappali, konyha és hálószoba területe használ acél, üveg és csiszolt fa, hogy megteremtse a hangulatot a modern gyár. Mennyezeti gerendák, heverő keretek, lépcsőházak és konyhai székek vegyes fa, fém. Keresztül hátborzongatóan magas bejárat, a padló feltárja nagy elszívó csővezeték, lenyűgöző alatt futópálya üveg. A kolostor ötlet izzók alkotnak csillár és él a kifutón, megvilágította a helyet mellett gyári ablakok.

Szánjon ipari nappali Egy szinttel lejjebb. Ezt a helyet tisztán tartja és kifinomult terrakotta, szürke és világos fa árnyalatai. Gyári windows eleget szemtől-szembe egy absztrakt, a tenger. Csiszolt beton tartja terrakotta bőr találkozott fehér és fa asztalok, ezek acél lábakkal árukapcsolás a modern elemekkel. Cserepes növények mellett halld vissza a természethez.

Adjon nappali, amelyhez egy gyönyörű megjelenés. Alatt födém és kígyózó szagelszívók, keresztbe fa padló tart különféle art deco tárgyakat. A fekete kutya szobrocska őrzi a fákkal szegélyezett erkély. A steppelt fehér bőr kanapé és csillárok hozzá a luxus, míg a kockás padló matrica nyakkendők fekete és a fehér. A végső fúziós rejlik vitrinszekrény, ipari annak acélváz, hagyományos saját portékáikat.

Ez az ipari nappali hordoz egy nyugodt, raktár hangulattal. Fakó tapéta mellé ül meszelt szarufák és téglafallal, ami nagy kiterjedésű tarkított támaszkodva nyomatok. Két szürke bőr kanapék csúszni egy karcos szőnyeg, miközben egy sereg egyedi állólámpák őrködni mögött.

Készítsen tűz közepén a nappali. Ez nappali használja barna és szürke fa a locsolás a tégla a ház egy innovatív, modern kandalló. A kapcsolattartási a szoba közepén, réz cső korlát tartja a érezni ipari, míg egy darabból álló S-szék, török ​​szőnyeg, türkiz L-üléses és függőlámpa hogy elemeket a 70-es.

Szeretne egy szoba bélelt polcain? Ez az ipari belső kerüli festmények színes könyv alakban, amely vonal két oldalán két tégla falakkal. A szürke tweed lounge set és aljas asztal hozzá beszélgetés, míg a narancs-bemeneti kupola medál és ordító tűz hozza a meleget. Red elemek egy velúr olvasás szék és cseresznyevirág keverék a színeket.

You may also like