Skip to main content

Csodálatos Sunroom dekoráció ötletek, hogy világosabbá Your Space

Már csak valami ragyogó és hívogató napozó, ami szeretne lehámlik a ruháit, dobjon egy köntöst, és összegömbölyödik e csodálatosan felmelegedés sugarak. Ha keres télikert ihlet, akkor jöttem, hogy jó helyen jár. Olvass képei láthatók árnyékolt-ben tornácok, hogy kapsz nagy nap irigység.

Hagyja, hogy a Fény

Mint ez a dzsungel ihlette télikert származó Arteferro dekorációval, a tökéletes három szezonban tér lehetővé teszi a maximális mennyiségű fényt minden szögből. Függetlenül attól, hogy ez a hivatalos étkező ilyen designer tette, vagy hozzon létre egy második nappali, egy nagy télikert könnyen válhat a legjobban szeretett szoba otthonában.

Hozza ki a legtöbbet a Cozy space

Bár ez a télikert származó Curbly kicsi, minden talpalatnyi hatékonyan használják fel, ami a tökéletes sarok esti koktél a barátokkal. A bambusz bútorok és kiegészítők, hogy egy modern, mégis vintage érzést, és a loveseat illik csak jobb. Ha még nem rendelkezik egy télikert otthonában, ebben a furcsa, de-aranyos szoba bizonyítja, hogy nem kell sok helyet adni egy jó kis kiegészítés.

Shed-lett-Franciablak

Szeretnél egy izzó télikert, de nem a pénz, hogy hozzon létre egy drága kívül? Ez az elegáns télikert: The White Buffalo Styling Co. volt egyszer egy használaton kívüli, kopott fészer-de ez már adott, új életet. Helyett a pártját képernyő panelek és hozzá egy réteg friss festék, ez egyszer csúnya fészer már át egy hely, ahová szívesen lógni egész nap. Adjunk hozzá néhány húr fények és néhány friss növények, és ez lesz a tökéletes háztáji oázis.

Fekete és fehér

Ez a lenyűgöző télikert látható A Beautiful Mess azt bizonyítja, hogy a két alapvető színek valóban nagyot alkottak. Ez a három csoportban szoba emlékeztet egy elegáns New York-i kávézóban, miközben nyugtató, szellős hely a lazításra. Nem csak szobanövények nézel, gyakran jól megélnek Sunrooms szerzés a tökéletes mennyiségű fény.

Sodródj az árral


Ha a télikert érzi magát, mint egy kiterjesztése az otthoni nappali, ami egy zökkenőmentes áramlását-ahogy ebben a helyiségben Lavin Label-valóban bővíteni a teret, és az otthoni úgy érzi, még nagyobb. A széles boltív ajtó lehetővé teszi a helyet, hogy úgy érzi, szellős, és a lógó bambusz swing biztosítja a tökéletes szeszélyes (mégis modern) touch.

Próbáljon egy szabadtéri tűzhely

Akarsz egy módja annak, hogy még néhány hónapig ki a télikert? Ez a szórakoztató teret Nellie Bellie van egy kiemelkedő jellemzője: egy kandalló, amely képes megtartani a télikert életben a téli hónapokban. Hozzáadása télikert kandalló viszont a három idényt szobában egy négy évszak egy ameddig nem bánod cozying fel egy köpenyt és egy pár bolyhos papucsot.

Move Your Office “kívül”

Ön szerencsés, hogy egy munkát, ahol lehet dolgozni otthonról? Létrehozása egy irodai télikert, mint az elegáns helyet a Pink Pagoda teheti ezeket a hosszú munkanapokon, hogy sokkal kellemesebb. A kényelmes munkaszék és megbízható Wi-Fi csak annyit kell létrehozni egy otthoni iroda, amely biztosítja soha nem akar ingázik dolgozni újra.

A Sunny kaláccsal

Aggódsz a gyerekek túl sok időt bent? Ez játszószoba a bejárás között Homes elegáns és funkcionális, ami egy tökéletes napsütéses helyet a gyerekek játszanak egész évben.

Add a Hammock

A legjobb Sunrooms hogy mind a legjobb a kül-és beltéren össze, és nincs jobb módja annak, hogy keverék őket, mint egy függőágy-ahogy ebben a térben a Kis Corner on Tumblr. Nem tud segíteni, de úgy érzi, mintha nyaralni a pillanatban meghatározza egy függőágyban, miért nem megengedhet magának egy fedett és kap egy adag, hogy nyugodt érzés minden alkalommal?

A White paletta

Ha azt szeretnénk, hogy a télikert érzem, mint egy kiterjesztése az otthoni, ez az all-fehér színösszeállítás származó homebunch egy elegáns, nappali érzetet. Styling monokromatikus fehér szobában segíthet egy helyet úgy érzi, nyitott és szellős, és egy magas szintű sokoldalúságot, melyek megfelelnek szinte minden télikert.

Tornácok munkában is

Bár a télikert tipikusan ablakok vagy képernyőkön, ez a hangulatos veranda: The Minden lány azt bizonyítja, hogy az intelligens tervezés, akár egy tornácon érezheti magát egy extra szoba. A gondosan berendezett dohányzóasztal és loveseat a díszpárna, így ez veranda nappali érzetet. Ha keres még veranda ötletek, szinte végtelen módon lehet létrehozni egy másik életterét kívül.

Ide Plant őrült

A legjobb Sunrooms hogy csak a megfelelő mennyiségű zöld. Ez a megjelenés SF lány tele van egyedi és tetszetős szobanövények kínál egy dzsungel-szerű érzés. A nagy télikert ad az értelemben, hogy ezen kívül, miközben védi meg a elemet, és ez a növény teli télikert tökéletes stresszmentes oázist.

Add a Mini Library

A télikert, amely lehetővé teszi a tökéletes mennyiségű délutáni fény belsejében van a végső leolvasási zug lehetséges, és ez a szobát BOLIG tartalmaz egy kis beépített könyvtárból. Ha keres a tökéletes hely, hogy hozzon létre egy otthoni könyvtár, a télikert kínál frissítő alternatívát egy sötét, poros vizsgálat.

Készítsen egy másik vendég tér

Ha kevés a vendég térben, ez a télikert a profi Home egy nagyszerű módja annak, hogy segítsen befogadni a barátok és a család. Ez egy beépített ablak ülés, ami átváltozik egy vendég ágy ha szüksége van rá. És mi a vendég nem akar tölteni egy nyári éjszaka a csillagok alatt? Csak légy biztos, hogy sötétítőfüggöny, és van egy multiuse hely, hogy a vendégek is sürgetik, hogy maradjon.

Greenhouse Franciablak

A télikert által Sommarbacka emlékeztet üvegházban minden a legjobb módon. Ha van egy befejezetlen télikert, átalakítása olyan otthon összes kedvenc növények, adjunk hozzá egy függőágy, vagy egy fotellel, és íme szériája van egy rusztikus három szezonban szoba, ami alacsony erőfeszítés és nagy a stílust.

Add a Vintage Szőnyeg

Néhány a legjobb télikert néz tartalmazza a lenyűgöző szőnyeg, ami igazán teljessé a teret. Ez az iroda a Studio Mcgee tartalmaz egy török ​​szőnyeg, ami a teret úgy érzi, kész és jól meghatározott. Számtalan lehetőség, amikor hozzá egy szőnyeget a télikert, és ez segítséget nyújt a kényelmes leszállóhely e hűvös reggeleken.

You may also like