Skip to main content

Csodálatos század közepére Modern világítás ötletek

Ikonikus világítás soha nem megy ki a divatból

Díszítő trendek jönnek és mennek, de hogy őszinte legyek, a század közepére a modern dekorációval, különösen a világítás ihlette a legendás korszak, itt maradni, örökre. Ezért vagyunk még mindig vannak stílusok az időszak, amely vitathatatlanul kezdődött 1947-ben, hogy még mindig erős lesz, még akkor is, miután 70 év múlva. Ha keres, hogy a jelenlegi elrendezés néhány időtálló, ezek a gyönyörű terek ösztönözni fogja, hogy felderül a dolgokat a század közepére a modern világítás.

A Classic Sputnik csillár

Emellett az ikonikus vese alakú dohányzóasztal, nincs más tárgy összegzi század közepére a modern stílus, mint a Szputnyik csillár. Sok különböző változatai a klasszikus lámpatest. De minden ihlette, és nevezték el az első műholdat, hogy körbe a világon őszén 1957. Ez volt nagyjából akkora, mint egy strandlabda, és ez volt több antenna kilóg a közepén. Ez veszi a Szputnyik csillár étkező Kelly Martin Interiors, funkciók kristály díszítéssel, globe izzók, és egy elegáns sárgaréz kivitelben. A arany hang nem csak durran ellen szeszélyes kék tapéta, de ez is jól harmonizál a fa és bőr bútorok.

Retro Ipari Világítás az élénk színek

Előkelő Építőipari átalakult az egyszer nem kedvelt tetőtérben egy örömteli játék tér. Tetőablakok hogy a legtöbb természetes fény a nap folyamán. Éjjel két retro ipari világítás felderül a dolgokat. A biztonsági sárga lámpatestek feldobni világos színű, a vibráló szobában.

Plasztikus Mid-Century Modern világítás

Ez a kis nappaliban a Homepolish tervezőcsapatnak becsapott ki féltve vintage találja. A fények kedvencünk. A század közepén asztali lámpa, a bal oldalon van egy szép kerámia bázis mely egy furcsa mintázatot. A jobb oldalon egy több fény állólámpa egy arany kivitelben. Mindkettő egy szobrászati ​​elem, amely hozzáteszi, hogy a szoba egy-az-jellegű megjelenést.

Modernista csillár medálok

Ezek arany Plaza csillárok csupa Mad Men stílusát. A fekete mennyezet ebben étkező Belsőépítész Zoë Feldman teszi a lámpatestek kiemelkedő. Megjegyzés: a más forrásból származó díszvilágítás. Minden van egy kis aranyat, amely segít, hogy egyesítse a szoba színséma.

Mid-Century Modern Homokóra világítótestet

A másik széles körben elismert század közepére a modern formája a világítás a homokóra. Punctuating Ez az elegáns étkező Belsőépítész Leslie Cotter, egy retro homokóra csillár fehér por-bevonatú felület. Együtt a tapéta, teszi hozzá egy merész húzás, hogy ez az átmeneti étkező helyet.

A modern veszi Classic Mid-Century Modern világítás

A Szputnyik csillár, modernista klasszikus, hogy azt már korábban említettük, ez inspirálta réz, csuklós világítótestet csöves Edison izzók. A darab szépen kiegészíti a klasszikus berendezéssel ebben a retro ízű nappalitól lakberendezési cég Scheer and Company.

Arany mártott Globe Medál Világítás

Gyönyörű földgömb medál világítás egy dekoráció vágott. Itt egy arany mártott változat világít egy kis étkező egy vendégházban Belsőépítész Kimberlee Marie. Tiszta vonalak és ívek egyaránt fémjelzi század közepén style-mindent ebben ebédlő illik a számlát.

Iskolaépület inspirált Mid-Century süllyesztett

Süllyesztett világítás lehet ugyanolyan látványos, mint medál világítás szerint a lakberendezési cég Studio McGee. És ez a főzés helyet terveztek azt bizonyítja, hogy a kérdésben. Az iskolaépület lámpatest sötétkék csíkos kölcsönöz pop hóbort, hogy ez a fehér, parasztház ihletésű konyha.

Század közepén Modern kristálycsillár

Itt egy sima, kristály század közepén a modern csillár meghatározza az elbűvölő hang erre Hollywood inspirálta ebédlő által Nolen Homes. A lámpatest arany hang bázis egyesíti azt egy másik fém funkciók a helyén, beleértve a Szputnyik ihletésű tükör és sárgaréz képkeretek.

Grown Up Lighting egy óvoda

Falikarok mindig úgy érzi, határozottan század közepére a modern, ahogy ebben a retro faiskolai Belsőépítész Haley WEIDENBAUM. A kupolás sárgaréz berendezési tárgyak nem érzi gyerekes-, és ez egy jó dolog. Vásárlás bútor vagy dekoráció, hogy a gyermek nem tud nőni egy okos befektetés.

Átfogó állólámpa

Havenly belsőépítész Molly B. vitte század közepére a modern ihletésű otthon a következő szintre egy átfogó állólámpa sárgaréz. Éjjel a funkció egészíti elegendő fényt az olvasás, míg kitölti a többi helyet a fényviszonyokat.

Könnyebb Up Brown Mid-Century Modern bútorok

Míg a század közepére a modern dekorációval lehet színes, a legtöbb klasszikus darab barna (gondolom: fa vagy bőr), fekete vagy arany díszítéssel. Íme, ez nappali szerepelt Havenly. Az illő fehér asztali lámpák kölcsönöznek mod érintés, amely lágyítja a megjelenés sötét bútorokkal.

Mid-Century Modern asztali lámpa

A hálószoba legyen úgy, mint egy kényelmes és ellenállhatatlan visszavonulást. Ezért joggal rendelkező feladat világos olvasáshoz elengedhetetlen. Megjegyzés: a sárgaréz asztali lámpa, ebben a kényelmes menedéket Studio McGee. Ez egy század közepén modern funkció, amely működik, mint egy elegáns éjszakai fény.

A Wow Factor világítótestet

Fancy világítótestek nem csak a fő lakótér. Ez a kényelmes, a skandináv ihletésű hálószoba Martha O’Hara Interiors területén Szputnyik csillár mind réz és nikkel. Ez hozzáad egy kicsit spiritusz, hogy a nyugodt alvás helyet.

Friss vesz egy Sputnik csillár

Szeretjük ötleteket, hogy tesz egy új spin a klasszikus dolgok, mint ez a friss csavar a Szputnyik csillár. Beth a lakberendezési cég, a Lucky and Company, úgy döntött, a feltűnő lámpatest neki újonnan felújított mester fürdő. A hangsúly teremt vizuálisan izgalmas egyensúlyt a két tükör. Szeretjük terek mix fémeket. Megjegyzendő, hogy a hiúság is élénk nikkelezett nyél, valamint a tükrök és lámpatest van egy luxus csiszolt sárgaréz kivitelben.

Matchy-matchy dekoráció hozzáteszi Symmetry and Balance

Matchy-matchy díszítő lehet egy nehéz megjelenés leszegez, ha nem beszélünk a század közepére klasszikusok, mint ez a kerámia asztali lámpa készlet. Ők hozzák szimmetria és egyensúly az elegáns, irodai matrica Belsőépítész Angela Belt.

Space Age-ihlette Lighting

Ezek a kék medálok fények egy másik példa a modernista, űrkorszak ihlette dekorációval. Ebben a konyhában egy Homepolish tervező, a berendezési tárgyak ütni fel a fehér szoba durran kék.

You may also like