Skip to main content

Csodálatos térelválasztó ötletek, akkor is, ha kis helyen

Nyitott tér élő padlásokon, stúdiók és lakások, magas mennyezettel és néhány falak nagyon népszerű. A nyitott építészeti megjelenés lehet gyönyörű, de nem mindig praktikus. Hogy képes saját hálószobában, vagy olyan módon, hogy osztja a lakótér az étkezőből hozna létre több funkciós érzi a haza.

Szóval hogyan lehet hozzá egy kis intimitás vagy adatvédelmi egy szobában anélkül, felzárkóztatás tér végleg? A szerzés kreatív és hozzá egy térelválasztó, amely képes megnyitni és közeli szükség, vagy másik helyszínen. Nézze meg ezeket a fantasztikus térelválasztó ötlet, ami működik szinte bármilyen térben, nagy vagy kicsi.

Térelválasztó ötleteket könyvespolc

Nincs jobb módja annak, hogy több feladatot, mint hogy egy térelválasztó, mely tárolásra is. A könyvespolc lehet a tökéletes megoldás. A tökéletes rugalmasság, add zár kerekek a könyvespolc, így roll, ahol szükség van. Vagy ha biztos benne, hogy nem lesz mozdítva, vegye fel a beépített szekrény osztani a teret.

Lógó térelválasztóként

Amikor alapterület egy prémium, lógó térelválasztóként lehet a tökéletes megoldás.

A térelválasztó által Blomming úgy tűnik, hogy készült egy textíliát egy lézerrel vágott minta, de valójában több moduláris, mint ezt! Minden gyémánt, vagy csiszolt, megdönthető, hogy nyissa ki, hogy hozzon létre egy egyéni megjelenés.

Egy sima szövet térelválasztó, akasztani függöny mely nagy fém hüvelyek egy egyszerű krómléc mennyezetre szerelt.

Geometriai térelválasztó ötletek

Néha egy térelválasztó nem más, mint egy design funkció, amely azt az illúziót kelti a választóvonal a nagy vagy kis területen, anélkül, hogy a záró le. Ezek térelválasztó ötletek a tökéletes példa. Hozzáteszik egyedi megjelenést biztosít a szobában, ami emlékezetessé.

A panelek egymásra fahasábokat hozzá egy grafikus megjelenés a területet elosztjuk a nappali és az étkező.

A szokás fém panel levelek és szőlő nemcsak osztja a teret, de teremt gyönyörű árnyékok a padló, ha süt a nap.

Az okos telepítés egy grafikus fal szolgál mind a kopjafa az egyik oldalon, és egy asztal másik oldalán.

Egy ipari loft a fókuszpont üveg és vas térelválasztó.

Lécezett fa térelválasztó ötletek

Egyszerű fa lécek is fel lehet szerelni, hogy hozzon létre egyfajta kisebb, intim területeken anélkül, hogy teljesen lezárják a helyszínen. Attól függően, hogy a lakberendezést, a megjelenés lehet század közepére a modern vagy kortárs stílusban.

Fa léces térelválasztóként hozzon létre egy kis könyvtár, vagy nappali egy nyitott tetőtéri.

A fa léc ez a modern otthon festjük gazdag fekete tónust. Minden léc forog, hogy lezárja a teret teljesen vagy nyissa fel az ábrán látható módon.

Ez a térelválasztó elrejti a lépcsőházban.

A világos színű folt a fa lécek egészíti ki a természetes skandináv hangulatot a kis stúdióval.

You may also like