Skip to main content

Čudovito Mid-Century Modern Osvetlitev Ideje

Ikona Lighting Never Goes Out of Style

Okrasitev trendi pridejo in gredo, ampak če sem iskren, sredi stoletja sodobno opremo, posebej razsvetljave navdihnila ta ikona dobe, je tukaj, da ostanejo, za vedno. To je razlog, zakaj smo še vedno priča sloge iz obdobja, ki je verjetno začela leta 1947, ki so še vedno močna, tudi po 70 letih ali tako. Če ste iskali, da vaš trenutni postavitvi nekaj brezčasno pritožbo, bodo ti lepi prostori vas navdihuje, da razsvetliti stvari s sredine stoletja sodobne razsvetljave.

Classic Sputnik lestenec

Poleg ikona-ledvic v obliki kavno mizico, noben drug objekt povzema sredine stoletja modernem stilu, kot je Sputnik lestenec. Obstaja veliko različic klasične stalnica. Vendar so bili vsi navdih in poimenovana po prvi vesoljski satelit za krog svetu v jeseni leta 1957. To je približno velikosti plaži žoge, in je imel več anten štrli ven iz sredine. Prevzem na lestenec Sputnik v jedilnici, ki ga Kelly Martin interiors, ima kristalno naglasi, kroglaste žarnice in elegantna medenina konča. Njegova zlata tone prikaže ne le zoper Moody modro ozadje, ampak tudi usklajuje z lesom in usnjeno pohištvo.

Retro Industrijska razsvetljava v živahnih barvah

Upscale Gradbena preoblikovala to enkrat Nedrag podstrešje v veselo igro prostora. Strešna da večina naravne svetlobe podnevi. Ponoči dva retro industrijske luči razsvetliti stvari. Rumene napeljave varnostne dodati pop svetlih barv za živahno sobo.

Kiparska Mid-Century Modern Razsvetljava

Ta majhna dnevna soba, ki ga Homepolish oblikovalska ekipa je Prevarala s dragocena vintage najde. Luči so naši favoriti. namizne svetilke sredine stoletja na levi strani je lepo lončarsko bazo featuring domiseln omrežja vzorec. Na desni strani je več svetlobe talne svetilke z zlato konča. Oba imata kiparsko element, ki dodaja, da sobnega eno-of-vrste videza.

Modernistična lestenec Viseči Obeski

Ti zlato Plaza lestenci so polna Mad Men-zgleduje slogu. Črni strop v tej jedilnici, ki ga notranji oblikovalec Zoe Feldman naredi tekem izrednega. Opomba druge vire dekorativne razsvetljave. Vsi imajo nekaj zlata, ki pomaga poenotiti Prostor za barvno shemo.

Mid-Century Modern Peščena ura svetilka

Drug splošno priznan sredine stoletja moderno obliko za razsvetljavo je peščene ure. Punctuating to elegantno jedilnico z notranji oblikovalec Leslie Cotter, je retro peščene ure lestenec z belo prašno lakirane konča. Skupaj z ozadje, dodaja domiseln dotik tem prehodnem jedilnim prostorom.

Modern Bodite na Classic Mid-Century Modern Razsvetljava

Sputnik lestenec, modernističnem klasika, ki smo že omenili, navdih to medenine, zglobni luči koledarjev s cevastimi Edison žarnice. Kos lepo dopolnjuje vintage pohištvo v tej retro okusom dnevni sobi za notranje oblikovanje trdne Scheer in družbe.

-Gold Žarometi Globe privesek Razsvetljava

Gorgeous globus obesek razsvetljava je dekor rezana. Tukaj, različica-zlata kratki osvetljuje majhno jedilnico v gostišču, ki ga notranji oblikovalec Kimberlee Marie. Čiste linije in krivulje sta značilnosti midcentury slog-vse, kar je v tem jedilnica ustreza račun.

-Schoolhouse Navdih Mid-Century Flush Mount

Flush Mount razsvetljave lahko prav tako spektakularna kot obesek razsvetljave, glede na notranje opreme podjetja Studio McGee. In to kuhanje prostora so izdelani dokazuje svojo točko. Schoolhouse koledarjev z mornarsko modrimi črtami daje proti golu za Kapric na to belo,-kmečke hiše zgleduje kuhinjo.

Midcentury Modern kristalni lestenec

Tukaj mehek, kristalno midcentury moderno lestenec določa glamurozno ton za to Hollywood navdihnila jedilnico, ki ga Nolen domove. zlato ton baza preskuševalne naprave se ga povezuje z drugimi kovinskimi funkcije v mestu, vključno z Sputnik-zgleduje ogledala in medenine okviri za.

Grown Up Osvetlitev za vrtec

Wall sconces vedno počutim izrazito sredine stoletja moderno, kot je prikazano v tej retro vrtcu, ki ga notranji oblikovalec Haley Weidenbaum. V kupolami medenina napeljave ne počutim otročje, in to je dobra stvar. Nakup pohištva ali opremo, da otrok ne more odvaditi je pametna naložba.

Poglavitni talne svetilke

Havenly notranji oblikovalec Molly B. vzela sredine stoletja moderno-zgleduje doma na naslednjo stopnjo z glavnim talne svetilke v medenine. Ponoči funkcija dodaja dovolj osvetlitev za branje, medtem ko polnjenje preostali prostor s svetlobo okolja.

Olajšajte Up Brown sredine stoletja moderno pohištvo

Medtem ko lahko sredi stoletja moderno dekor je barvita, najbolj klasični kosi so rjave (mislim: les ali usnje), s črnimi ali zlatimi poudarki. Evo to dnevno sobo pokaže na Havenly. V ujemanje bele namizne svetilke posojati mod dotik, ki zmehča videz temnih pohištvo.

Mid-Century Modern Desk Lamp

Vaša spalnica naj bi se počutim kot udobno in nepremagljiv umik. To je razlog, zakaj je ob pravo delovno luč za branje ključnega pomena. Upoštevajte medenina mizi svetilko v tem udobno zatočišče, ki ga Studio McGee. To je midcentury sodobna funkcija, ki deluje kot stilsko luči ponoči.

Wow Factor svetilka

Fancy svetila, ne samo za glavne bivalnih prostorov. Ta udobna, skandinavsko-zgleduje spalnica s Martha O’Hara Interiors ima Sputnik lestenec v obeh medenine in niklja. Dodaja malo zmrzovanje v vedro spalni prostor.

Sveže Bodite na Sputnik lestenec

Radi imamo ideje, da dajo nov spin na klasičen stvari, kot je ta sveže twist na Sputnik lestenec. Beth iz notranje opreme podjetje, Lucky in podjetja, izbral presenetljivo rov za svojo novo predelan mojster kopel. Poudarek ustvarja vizualno zanimiv ravnovesje med obema ogledala. Radi imamo prostore, ki premeša kovine. Opomba kako je nečimrnost živahno ponikljani ročaji, ter ogledala in rov ima luksuzno brušena medenina konča.

Matchy-Matchy Dekor dodaja Simetrija in Balance

Matchy-matchy okrasitev lahko težka videz nohtov navzdol, razen če govorimo o klasičnih sredine stoletja, kot je ta keramični set miza svetilko. Prinašajo simetrijo in ravnovesje na ta elegantna, pisarniški vinjete, ki ga notranja oblikovalca Angela pas.

Vesolje Age-Inspired Razsvetljava

Te modre obeski luči so še en primer modernističnega, prostor-age zgleduje dekor. V tej kuhinji s strani Homepolish oblikovalec, napeljave udarec gor belo sobo z pops modre barve.

You may also like