Skip to main content

Cum de a decora o camera de zi mică

Nu lăsați camera de zi mic ciupesc stilul tau. Nu contează cât de mic spațiu, acesta poate arata in continuare elegant, dacă dețineți sau chirie. Descopera cele mai bune pentru un spațiu mic decor trucuri pentru personalizarea locul cel mai trăit-în casa ta.

Îmbrățișați Zidurile tale albe

Peretii albi pot fi plictisitoare, dar apoi din nou, ele pot crea o stare de spirit calmant. Luați în considerare îmbrățișând un interior alb-pe-alb. Împerecherea peretii cu mobilier la fel de palid este un mod elegant si simplu pentru a face orice spațiu mic simt mai luminos și mai mare.

Pentru caracter, adăugați pete de culori și stropi de textura. designer de interior Mercedes Daczi personalizate această cameră de zi albă, cu o serie de accente colorate și texturale, inclusiv plante de interior și mobilier de răchită.

Lucrul ipostazele dvs. Ciudat

O cameră de zi în formă de neîndemânatic poate fi derutant pentru a decora, dar nici un spațiu este niciodată prea ciudat pentru un decor frumos.

Poti transforma un zid ciudat intr-un punct focal. Proprietarul acestui apartament transformat spațiul vertical în jurul valorii de ușa dormitorului ei într-o galerie de perete stil salon.

Nu sunt sigur în cazul în care pentru a pune canapea? Alegerea tapet cu un model îndrăzneț poate stabili un punct central într-o zonă în formă de ciudat. Aici tapet oferind Bujori ancore camera de zi.

Pile pe Textile

Rândul său, o cameră de zi înghesuit într-un refugiu boho cu material textil. În acest design de blog fericit interior, piloți expert Igor houseplant Josifovic pe textile din camera lui de zi mica, cu o tapiserie din bumbac și perne Kilim să te îmbraci o canapea buget. Covorul turcesc face așezat pe podea mai primitoare. Pe lângă agățat de perete țesute este un prosop de bucătărie înrămată, care a fost prea drăguț pentru a utiliza.

Absolvent de la Living dormitoare comune

Are camera de zi tipa adolescent supradezvoltat? Acest mic tampon de licență de la Homepolish este plin cu sfaturi pentru „adulting“ un apartament.

Elegantul raft biciclete menține roțile în sus și din drum în timp ce transforma bicicleta intr-un agățat de perete decorativ. O altă idee inteligentă, care nu irosi spațiu este biroul plutitoare care se întinde pe partea stângă a camerei. sertarele încorporate oferă o afacere bună de depozitare. Dar ceea ce transformă acest studio de 500 de metri pătrați-picior într-o casă confortabilă adult sunt diverse detalii și stiluri de decor care se adaugă un caracter unul-de-un fel, de la printuri colorate pentru mobilier rafinat.

Adăugați Living Color

Nimic nu prettifies o cameră de zi cum ar fi decorarea cu plante. Blooming perene ca narcise sau lalele adăuga culoare frumoasă, în timp ce frumuseti cu frunze, inclusiv ferigi si plante paianjen aduce textura interesante (plus ei curat aerului din interior!). Nu-mi place de grădinărit? Încercați câteva opțiuni low-întreținere din familia suculentă și le-a pus în Planters drăguț DIY.

Transforma această Boring spațiu în formă de cutie

În cazul în care camera de zi este lipsit de detaliu arhitectural, este ușor de a crea o notă accesibil și unic, fără a trece printr-o renovare costisitoare. Scoate în stilul personal prin crearea unui perete caracteristică ca aceasta de la Joe uman care transformă o cameră într-un punct focal pentru ochi-prinderea.

Găsiți canapea perfectă pentru un spațiu îngust

O camera de zi, care este atât de îngustă și mici poate fi deosebit de dificil pentru a decora. Cu toate acestea, la fel ca în acest spațiu luminos și aerisit refăcut de Decor Aid, o canapea secțiune aleasă cu grijă poate profita din plin de prețios metri patrati. Atunci când fac cumpărături pentru o canapea, uita-te pentru unul care este lung și se poate sprijini de un perete pentru a da o cameră de zi mai multă profunzime.

Ridicați în tavan, cu dungi verticale

În cazul în care plafonul dvs. scăzut este crampe stilul tau, apoi să ia o privire la aceste ziduri într-o casă decorată de Sheer and Company. Dungile verticale subtile fac plafonul scăzut în această cameră de zi compactă pare mai mare.

Glam-l cu aur Decor

Glamorizing o cameră de zi mică nu este o problemă dacă te uiți scara mobila. De exemplu, o canapea cu perne va face orice spațiu mic simt minuscul. Cu toate acestea, o canapea apartament de dimensiuni, care este, de asemenea, aproape de sol (așa cum este prezentat) va avea efectul opus.

Păstrarea scara în minte este, de asemenea, important atunci când adăugați atingere Midas. Toate decorul de aur arătat în această cameră de zi mică proiectat de Havenly lucra cu canapea profil redus. Și, pentru că masa de cafea transparentă nu ocupă rezidență vizuală, creează iluzia de mai mult spațiu.

Creați o cameră de zi Jewel Box-

Mica camera de zi in acest luxe Londra apartament proiectat de modele industriale David Long este simbolul chic regal. O paletă-argintiu gri stabileste scena pentru un strat de accesorii frumoase în culori bogate și țesături luxuriante. Cireașa de pe partea de sus este portretul comandat care face camera sa mai mare prin tragere la ochi în sus.

Mind Gap În spatele canapea

Adăugarea o bibliotecă sau rafturi în spatele canapea este un mod meschin și eficient pentru a adăuga interes vizual și de depozitare pentru camera de zi. În acest design, culori deschise și o fereastră mare ajuta, de asemenea, pentru a maximiza spatiul aparent.

Se injectează Shabby Chic

Iată o cameră de zi teensy care ilustrează frumos stilul shabby chic remarcat pentru culorile sale luminoase, mobilier slipcovered alb, și accente de epocă. Design-ul dispune de un scaun confortabil dragoste, roz fotoliu Fleurette, și un feeric candelabru distractiv-size.

Utilizați un stil modern

Dacă sunteți în căutarea pentru a începe decorarea spațiului de la zero, camera de zi în acest apartament de 600 de metri pătrați picior decorat de Havenly dezvăluie o formulă simplă pentru decorarea spațiu mic.

În primul rând, stick cu mobilier profil scăzut în culori neutre. piese, cum ar fi masa cu picioare de cafea a crea un sentiment de spatialitate, deoarece puteți vedea mai mult de podea. Pentru pete de culoare, adăugați o planta sau două și covor model. Apoi, umple acel spațiu gol mare peste canapea, cu o imprimare de luare declarație sau oglindă supradimensionate. Aveti nevoie de o lampa de podea, dar nu au un inch de camera orizontală de rezervă? Luați în considerare ceva montat pe perete.

Decorați Ca și francezii

Camera de zi minion în acest apartament Paris de la Paris Perfect triplează ca sala de mese și bucătărie prea fără a se simți aglomerat sau skimping pe stilul lumii vechi. Cateva trucuri de decorare inteligente a făcut posibilă.

În primul rând, mobilarea cu doar goale esențiale-o canapea pentru lenevind și un set de mese pentru a manca sau de lucru nu irosim o picătură de metri patrati. În al doilea rând, o mică selecție de înflorituri formale din candelabru de cristal la oglinda ornate melds șic parizian, cu funcție practică.

Perechea perfectă piesele împreună

Multe modele pana la mijlocul secolului, cum ar fi setul de mese prezentat în partea stângă, sunt joase și cu picioare, care arată în mod proporțional mai bine în camere mici. oglinzi mari, cum ar fi podea la tavan în spatele oglinzii canapea, de asemenea, pereche frumos, cu mici metri patrati, deoarece acestea extinde vizual dimensiunea unei zone.

Ancorați Camera de zi cu mobilier

Când vine vorba de camere de toate dimensiunile decorare, un obiect alfa este ceea ce ancore un spațiu. În această cameră de zi proiectat de FIL Studio, este canapea de smulgere de pluș, care dubleaza ca un pat de oaspeți. Tabelele cuibărit și otomanii de depozitare tapițate au, de asemenea, pentru scopuri duble și de divertisment hosting.

Evitați un matchy-matchy, uite plictisitor

Această cameră de zi se simte mai maret decat dimensiunea, datorită sale reale de mobilier atârnată scăzut. Dă spatiul tau mai textura si personalitate prin încorporarea de mobilier nepotrivite și decor din epoci diferite. Ca și canapea contemporan și scaune de piele de epocă în această cameră, diferite piese texturate se pot uita la fel de simplă ca un set complet.

You may also like