Skip to main content

Cum se utilizează dintr-o încăpere în spații mici

Dacă aveți un spațiu mic, ați putea crede că ultimul lucru de care aveți nevoie este un element ca un divizor de cameră, care a fost făcut literalmente să închidă și spații separate. Dar, separatoare de cameră sunt un mare plus față de orice spațiu mic. Ele sunt o modalitate buna de a organiza secțiunea off și spații mici, care au adesea mai mult de un plan deschis. Și separatoare de proiectare deschis înseamnă că puteți obține un spațiu mai organizat vizual, fără a închide zonele off unele de altele complet.

separatoare de cameră sunt, de asemenea, un design plus față de buget într-o cameră. Acestea pot costa oriunde de la 60 $ în sus. Și pentru moment, poate dura cât mai puțin de câteva ore pentru a decide cu privire la compas potrivit pentru tine, adu-l acasă și puneți-l în cameră. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru un stil de accent distractiv sau trebuie să adăugați organizarea funcțională la spațiul dvs., să ia o privire de mai jos pentru diferite moduri de a folosi separatoare de cameră.

Divizoare vizual Deschideți Cameră

Așa cum a atins mai sus, separatoare de cameră nu trebuie să închidă vizual un spațiu. Fotografia de mai sus arată un separator cameră care are un model deschis. Modele ca acestea sunt perfecte pentru adăugarea unor organizații conceptuale între zonele în spații mici, plan deschis. Și ei nu fac spațiul simt claustrofobie.

Modele ca acestea vin, de asemenea, într-o gamă largă de modele. Un model ca compas cameră din fotografia de mai sus adaugă unele geometrie interesantă la spațiul. Alte separatoare de cameră deschise au mai multe modele curbate și curgere liberă pentru ei. Există un model pentru orice gust de design.

Du-te conceptual

Fotografia de mai sus arată că un separator cameră poate fi de doar despre orice material. Puteți obține creativ cu tipurile de materiale pe care le utilizați. De exemplu, un stâlp de lemn cu textură simplă și unele frânghie verticale grele dau aspectul unui divizor de cameră din fotografia de mai sus. Aceasta adaugă organizarea vizuală a acestui spațiu artistic, relaxat, fără a închide vizual zonele off unele de altele.

Ideea de mai sus, de asemenea, arată cum puteți adăuga verdeață divizorului cameră. Butucii de pe coarda adăuga mai mult dintr-un bloc vizual, dar, din nou, fără a închide complet în afara spațiilor. Și viță de vie adăuga un simt natural care se potrivește cu pateu de plante în fundal. Este, de asemenea, comună pentru a vedea viță de vie adăugate la separatoare de cameră solide.

Dacă doriți să faceți o idee conceptuală pentru a separa spatiul tau, aici sunt cateva idei pentru separatoare de cameră neconventionale:

  • Rafturi în cazul în care se poate vedea dintr-o parte în alta
  • Un raft de îmbrăcăminte completă
  • tapiserie Sheer sau perdea
  • rafturi deschise cu rezervoare de pește plasate pe rafturi
  • O linie de plante înalt

Acestea sunt doar cateva idei pentru a obține aceste sucuri creative care curge.

Utilizați Cameră Divizoare ca accente

Este, de asemenea, comune pentru a vedea separatoare de cameră folosite ca accente decorative. Dacă aveți un spațiu mai mic, mai degrabă nu ar închide, gândiți pune un separator cameră într-un colț. Puteți vedea conceptul în acțiune în fotografia de mai sus, în cazul în care un albastru strălucitor divizor cameră adaugă un șoc de culoare la un colț altfel plictisitor. Ai putea face această idee cu orice culoare de accent luminos, cum ar fi cireșe roșu sau violet strălucitor.

De asemenea, nu trebuie să rămânem la culori solide. Există separatoare de cameră cu caractere aldine arta imprimate pe ele. Și un separator camera cu o scena de artă plină pe ea dă iluzia optică că spațiul mic este mai mare, deoarece se simte ca sunteți în căutarea într-o fereastră spre o altă lume.

Și amintiți-vă, ia-ti timp pentru a cântări opțiunile. Există mai multe tipuri diferite de separatoare de cameră acolo.