Skip to main content

Cum se utilizează închis Perdele la formă un dramatic, Comod interior

Există unele stiluri, culori și a factorilor nocivi de decorare pe care proprietarii de case de pe tot globul tind să orienteze clar de, deoarece acestea le – o atingere prea riscant pentru a încerca ia în considerare. Unii sunt speriați pentru a merge cu culori îndrăznețe și strălucitoare , cum ar fi portocaliu sau fucsia, în timp ce alții au tendința de a păstra negru departe de sistemul lor de culoare aproape fanatism. Utilizarea drapaje întuneric este o strategie care multi se simt este un exercițiu cel mai bun stânga pentru designeri de interior și experți. Cu toate acestea, prin religiozitate stau departe de perdele întunecate , s-ar putea să lipsească pe o modalitate foarte bună de a crea un primitor, confortabil acasă , care este un absolut pretext.

Du-te întuneric în stil în interiorul dormitor

Nu fi speriat de perdele întunecate, ca folosind aceste draperii grele în negru este mult ca folosind culoarea în sine în cameră. Perdele întunecate aduc împreună cu ele o varietate de avantaje și sunt disponibile într – o gamă largă de nuanțe. Să nu mai vorbim, puteți opta pentru stiluri variind de la black – out draperii clasice la draperiilor senzaționale. Astăzi vom arunca o privire la 25 de astfel de inspirații , împreună cu trucuri simple , care vă va permite să lucreze cu aceste frumuseti rare.

1. Stăpânirea Magiei Negre!

Vom începe cu câteva camere superbe care folosesc draperii întunecate, dar nu recurg la stereotipe negru. Asta e corect; pentru cei care se tem de negru, există alte opțiuni de șold și mult mai interesante, cum ar fi nuanțe de gri și albastru. Desigur, este mai întunecate nuanțe ale acestor culori care se potrivesc de facturare aici, și de multe ori acestea se pot completa schema de culori pe care deja merge in camera. Un spațiu de locuit sau dormitor cu lumină, pereți albastru pastel, împreună cu perdele în albastru bleumarin inchis poate parea cu adevarat fascinanta. Deci, înainte de a soluționa pe nuanțe de negru, sau mai profunde de maro sau gri, da mai multe culori incitante o lovitură.

perdele de marină profundă pentru dormitor de tranziție

Nuante de albastru sunt perfecte pentru perdele întunecate

Gândiți-vă dincolo negru pentru draperii întunecate

bucătărie Eclectic la Londra plin de culoare

2. Spatii mari de măturare

Nu este nici un secret faptul că perdele întunecate par mai mult acasă în interioare spațioase, aerisite unde le puteți utiliza pentru a ancora spațiul de fapt, fără a suprasolicita setarea. camere de zi cu o inaltime dubla, camere de lux și camere chiar mari mese formale sunt perfecte pentru acele draperii negre clasice. Într-o zonă de living în plan deschis, aceste perdele pot fi folosite pentru a delimita spații prin crearea unui fundal unic, sau unul chiar le poate utiliza pentru a aduce un pic de intimitate ca uși mari de sticlă care leagă camera de zi la curtea din spate deschide. Dacă credeți că perdele solide de culoare sunt plictisitoare, arunca în unele modele geometrice sau florale pentru a condimenta lucrurile.

camera de zi, cu decor rafinat Posh

draperii inchise la culoare arata mai bine in camere mai mari

perdele întunecate ajuta la reglarea ventilația naturală cu ușurință

Adăugați unele model cu perdele vibrante

3. O Moody Affair

Nu toată lumea vrea o casă cu ambianță luminoasă umplut cu un val de lumină naturală și îmbrăcată în nuanțe neutre modest. Sunt aceia dintre noi care prefera de fapt aspectul șic, sofisticat de o cameră întunecată, cu culori frumoase, de iluminat cu toane și un candelabru spumant sau două pentru a-l top off în stil! draperii matasoasa, de culoare închisă sunt absolut perfecte pentru acest stil de la Hollywood Regency-inspirat și vă puteți da accente moderne pentru a se asigura că este șold și trendier! Chiar dacă acest lucru „peste partea de sus“, stilul nu ceea ce fotografiere este, perdele întuneric poate permite în continuare să găsiți acel echilibru între relaxare și romantică în dormitor modern.

draperii întunecate arata la fel de elegant ca brichetă mai alb versiuni atunci când sunt utilizate drept

dormitor contemporan rafinat cu draperiilor întuneric

bucătărie industrială are o frumusețe elegantă de culoare închisă

sala de mese tradițională sofisticate cu perdele negre pe fundal

4. Generos, Ambiance Comfy

Vorbind de camere, nu există absolut nici o îndoială că draperii întunecate cuplate cu lumina, draperiilor albe au devenit un hit imens în dormitor contemporan. Această combinație pare elegant, nu numai estetic apt într-o cameră dominată de culori neutre, dar, de asemenea, funcționează strălucit pentru cei care doresc să găsească acel echilibru perfect între ventilație frumoasă și intimitate completă. Această abordare în două straturi pentru a draperiei, de asemenea, vă permite să se adapteze cu ușurință la schimbarea anotimpurilor, ca perdelele mai întunecate vor oferi izolare perfectă în timpul ierni și retragem în fundal în timpul lunilor de vară confortabile.

Folosiți draperiilor și draperii întunecate, atât pentru viața privată și de ventilație

dormitor Chic în roșu și alb-negru

Se combină draperiilor ușoare cu draperii opace in dormitor

perdele gri sunt o alegere ideala pentru camera de zi la modă

5. Păstrarea Este Lumină!

Am vorbit despre a lua abordarea întunecată, toane mai devreme, dar desigur, este crocantă, interior vesel, care este mai mare hit în lumea de design interior astăzi. perdele întunecate lucreze frumos în aceste camere, precum și, deoarece acestea oferă un contrast vizual, crearea unor puncte focale interesante și completează alte POP-uri de negru sau gri inchis in camera perfect. Cu cât este mai neutru o cameră, perdele întunecate mai superbe par! Ele se pot forma, de asemenea, un fundal alb-negru elegant, care este în același timp atemporal și versatil, permițând acele accente colorate și piese de arta de perete moderne să strălucească prin.

camera de zi si negru cu un strop de verdeață

draperii întunecate ancora camera de zi lumina joviala

schema de culori Lumina din camera de zi completează draperiile întuneric perfect

Orange este într-adevăr, noul negru

6. Sheer întuneric frumusețe

Când este vorba de draperiilor, alb, cu siguranță nu este singura opțiune. draperiilor în negru, albastru închis, gri și maro închis, de asemenea, deține puterea de a vă matura de pe picioarele în setarea dreapta. Sigur, ei nu s-ar putea potrivi cu o casa imbratiseaza stilul de plaja sau o atmosfera de relaxare mediteraneană, dar își fac simțită prezența în setările industriale, minime și contemporane. Permiterea în lumină naturală filtrată, chiar și ca acestea moda un fundal dramatic, draperiilor întunecate sunt urca rapid graficul tendințele în 2018.

Cine are nevoie de mese de noapte cu un pat ca acesta

Browns fura spectacol în această cameră de zi eclectic

Perdele standout, datorită vizual pentru planul de etaj

perdele corodat gri pentru camera de zi șic modernă

You may also like