Skip to main content

De 4 mest almindelige Stue fejl (og hvordan du retter dem)

Disse dage, stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet – og også grobund for nogle af de mest alvorlige interiør design fejl. Heldigvis, om problemet er sofaer foring vægge eller ignorerer æstetik til fordel for en streng funktionalitet, de fleste af disse problemer har også en forholdsvis nem løsning.

Hvis du tror, ​​du kan være skyldig i en eller to stue fejl, holde læsning. Vi viser dig, hvordan du identificere problemet ved hånden, forklare, hvorfor det ikke virker, og lære dig at foretage de nødvendige ændringer for at bringe din design til det næste niveau. Nogle gange små fif gøre hele forskellen.

misforståelse andel

Andelen er et af de vigtigste elementer i indretningen. Væsentlige, dette koncept kan koges ned til den måde, hvorpå elementer i værelset relaterer til hinanden. Ideelt set, hver komponent af rummet varierer i form og størrelse til at holde tingene visuelt interessant, men stadig kommer sammen for at gøre rummet føler ordentligt forenet.

For at gøre dette, de fleste designere gør brug af det gyldne snit. Denne ligning siger, at møbler ordninger er mest æstetisk tiltalende, når holdes på et 2: 3-forhold. Tag billedet ovenfor som et eksempel. Du vil opdage det har et sofabord, der er to tredjedele længden af ​​sofaen og en sofa, der er to tredjedele bredden af ​​området tæppe. Til formål at spejle disse proportioner i dit eget design.

Du vil sandsynligvis ikke at bryde ud eventuelle herskere til at trække dette ser ud. Brug din opfattelse at finde de rette proportioner. Som du arrangere din plads, være meget opmærksomme på, hvordan disse set-ups gør du føler. Hvis noget føles ”off”, lege med den ordning, indtil du føler dig mere tryg. På det tidspunkt, vil dine proportioner sandsynligvis være i orden.

Ringe i layoutet

Vi har alle set en stue eller to, hvor alle møbler er skubbet op mod væggene, efterlader en hule rum i midten af ​​rummet. Mens dette i første omgang kan synes som en fantastisk måde at gøre rummet føler større, det i sidste ende forlader rummet følelse ud af balance. Det er også langt begrænser mængden af ​​brugbar plads.

I dette tilfælde, i stedet for at bruge væggene som din guide, bør dit mål være at skabe forskellige grupperinger med dine møbler. Start med at vælge et knudepunkt for rummet – såsom en pejs, nogle indbyggede ins, eller endda en betydelig tv-skærmen – og opbygge din arrangement omkring dette punkt.

De fleste stue designs vil være centreret omkring denne vigtigste gruppering. det betyder dog ikke, det må være den eneste. Hvis du har plads nok til at skabe et område, der har en sekundær funktion – ligesom en læsning krog eller skrivebord – arrangere disse elementer i en gruppering af deres egne. Det vigtige er, at ethvert møbel føles som om det bevidst blev placeret til at arbejde sammen med resten af ​​de punkter i rummet.

Forsømme din lagdeling

Disse dage, stuer er nogle af de mest anvendte rum i vores hjem. De er, hvor vi går til at sparke tilbage, slappe af og slappe af efter en lang dag. Men da disse værelser er gradvis blevet mere ”boede i,” de har også været udsat for at prioritere funktion over form, i det omfang, at rummet i sidste ende føler ufuldstændig.

Når dit rum mangler at æstetisk præg, effektiv lagdeling er nøglen til at bringe den tilbage til livet. En komplet design består af en kombination af følgende elementer:

  • Vægbeklædninger:  Maling, tapet
  • Gulvbelægning:  Træ, tæppe, vinyl
  • Møbler :  Senge, stole, borde
  • Tekstiler :  Puder, tæpper, område tæpper, sengetøj
  • Belysning : loftslys, bordlamper, omgivende funktioner
  • Vægtæpper:  Fotos, illustrationer, spejle
  • Indretning elementer:  blomster, coffee table bøger, tchotchkes

Din bedste chance er at se rundt i lokalet og tage bestik af eventuelle lag mangler i dit design. Så over tid, gøre en indsats for at inkludere dem. Efterhånden som du tilføjer elementer, skal du sørge for at vælge elementer, der kommer i mange forskellige former, størrelser og teksturer, så du kan også se fordelen ved ekstra visuel interesse.

Glemmer enhed

Nogle gange kan vores stuer blive samlinger af de designelementer vi har indsamlet gennem årene i stedet for en enkelt, definitiv stil-erklæring. Uanset om det er et resultat af at kombinere husstande eller flere bevægelser, et strejf af enhed er som regel alt det tager at trække selv de mest eklektiske design sammen.

I dette tilfælde, farve er dit hemmelige våben. Tag en anden til at se på billedet ovenfor, og læg mærke til hvordan det store flertal af elementer falder inden for samme farvepalet. Selv hvis du ikke er en fan af at matche så meget, at tilføje et par koordinerende nuancer kan hjælpe trække rummet sammen. Spærring farve, kan du også bruge mønster eller tekstur for at skabe en rød tråd.

Nu, hvor vi er at bruge stigende mængder af gange i vores stuer, har deres design taget på en større grad af betydning. Med det i tankerne, vi mener, det er tid til at bevæge sig ud over nogle af de faux pas, der har plaget disse rum i årevis. Vi har skitseret nogle af de mest almindelige stue fejl og hvordan du løser dem. Læs dem igen og tage et godt øje til dine egne interiør. Nogle gange et par små ændringer er alle, der er nødvendig for at helt opdatere dit look.

You may also like