Skip to main content

Decorarea cu LED Strip lumini: Bucătării cu Radiance-Energie eficientă!

Remodelarea bucătărie vechi sau de planificare pentru unul nou este vorba de a găsi acel echilibru perfect intre estetica, ergonomie si exclusivitate. Indiferent de stilul, tema și dimensiunea de bucătărie, de iluminat este , fără îndoială , ceea ce face sau rupe recursul. Și în inima fiecărui bucătărie modernă sunt iluminate cu LED – uri lumini de benzi , care combină confortul cu datele de autentificare de economisire a energiei și de strălucire pulsează. Versatil și incredibil „în trend“, de iluminat cu LED – uri benzi este cu siguranta unul dintre criterii obligatorii din 2018 de bucătărie și noi aici pentru a vă arăta cum!

 

Sub formă de bandă de cabinet cu LED-uri lumini utilizate pentru a ilumina blatul de bucătărie

de iluminat cu LED-uri a fost în jurul pentru un timp, dar luminile de benzi cu siguranta au luat aceste corpuri de iluminat eficiente energetic la un nivel cu totul nou. Luminoasæ chiar și cele mai incomode colțuri, aceste lumini adaptabile pot fi ușor încorporate în proiectarea de bucătărie existente cu puțin tam-tam. De la rafturi frumoase și dulapuri inteligente pentru blaturi funcționale și izbitoare insule de bucatarie, lumini LED benzi pot fi folosite oriunde și peste tot.

Sub-Cabinet LED Strip de iluminat

Unități de depozitare de bucătărie sunt unele dintre primele lucruri pe care le rezolva pe timp ce se planifică o bucătărie nouă. dulapuri de bucătărie montate pe perete, cu ușurință modular poate transforma bucătăria într-o clipă. Dar a lua acest la nivelul următor este sub dulap de iluminat cu LED benzi care vă permite să plasați cu ușurință aceste dulapuri personalizate chiar deasupra blatul de bucătărie într-o bucătărie mică. Pentru cei pe scurt spațiu vertical sau chiar caută modalități prin care acestea pot aduce o mai bună iluminare sarcina la contorul de bucătărie, lumini LED benzi oferă o opțiune convenabilă și de cost-efect.

lumini LED benzi de sub rafturile de sus de bucătărie lumina din bucătărie și a afișa mai jos

bucatarie modern și elegant de la Rempp cu dulapuri din lemn și sub dulap cu LED-uri de iluminat benzi

Ei ilumina rafturi sau blatul de mai jos dulapuri mai uniform decât luminile adâncite și cu siguranță bate întăritură, atât din punct de vedere practic și de iluminare perfectă. Și cea mai bună parte din ea toate este faptul că aceste lumini ingenioase aduc, de asemenea, backsplash bucătărie în viață, fără a ajunge niciodată în drum!

Sub LED cabinet de lumini de benzi sunt o tendință populară în bucătării contemporarry

bucătărie contemporană rafinat în marmură și lemn de la Decker

Insula Bucătărie cu shelfe deschisă și de iluminat cu LED-uri frumos

De iluminat cu LED-uri pentru Rafturi de bucătărie

Următoarea opțiune mai popular atunci când vine vorba de utilizarea de lumini LED benzi în bucătărie sunt rafturi și dulapuri deschise plutitoare. Plutitoare rafturi de sticlă cu lumini LED-uri benzi au un anumit apel suprarealist care le transformă într-un punct focal instant. Strip lumini, de asemenea, vă permit să ilumineze fiecare raft Floating individuale și chiar și cea mai mică dintre ele este perfect luminat, eliminând orice perspectivă de umbre urâte. Fie că sunteți în afișarea China fantezie sau doar fasonarea un fundal frumos, lumini LED benzi și rafturi de bucătărie deschise este un meci de făcut în design paradis!

LED-uri de iluminat idei de bandă pentru rafturi deschise în bucătărie și dincolo

lumini LED benzi face pentru iluminatul de accent mare pentru a evidenția rafturi de bucătărie

bucătărie contemporană uimitoare în iluminat benzi alb și gri, cu rafturi plutitoare și LED-uri

Măr verde și lumini LED benzi aduce strălucire la bucătărie contemporană

Chiar și cele mai mici de bucătării și cele mai întunecate colțuri poate fi animat cu lumini LED-uri benzi

Conectarea bucătărie cu spațiu de locuit

Gândire de moduri în care vă puteți extinde camera de zi esteticul în bucătărie, fără a schimba intr-adevar prea mult? de iluminat cu LED-uri benzi este o opțiune distractiv și elegant, care face exact acest lucru fără a încerca prea tare. Doar folosi luminile potrivite pentru rafturi camera de zi, unitate de divertisment, spațiu de luat masa pentru fundal, dulapuri de bucătărie și insulare, pentru a crea un sistem de iluminare omogenă. Nu este atât de mult despre utilizarea sarcini de iluminat cu LED-uri ca este vorba de evidențierea inteligent caracteristicile arhitecturale dreapta și stabilirea conectivității vizuale.

lumini LED benzi poate acționa ca un element vizual unificator între bucătărie și zonă de living în plan deschis

Rafturile aprins folosind lumini LED benzi a crea un element de design comun thoughout planul de viață deschis

Inteligent sub dulap cu LED-uri de iluminat benzi în bucătărie este o alegere funcțională

Dashing toate bucătărie contemporane alb, cu un bar de mic dejun spațioasă

Iluminat bucătărie inteligent

Nu te limita să se dezbrace singur luminile atunci când fac cumpărături pentru corpuri de iluminat bucatarie. În afară de doza uzuală de pandantive , care ocupă poziția de prim deasupra tejghelei de bucătărie, luați în considerare LED spoturi pentru a crea un elegant și o bucătărie modernă eficiente energetic. Toate corpuri de iluminat cu LED – uri sunt în mod inerent mai-planeta prietenos decât CFL – urile tradiționale și sunt sigur de a reduce consumul de energie pe casa ta în mod semnificativ. Deci , de ce așteptați pentru a ajunge pe bandwagon cu LED – uri?

Se combină cu spoturi cu LED-uri pentru a crea ligjts de benzi din bucătărie perfectă

Definirea rafturi bucătărie și blaturi cu LED-uri luminoase lumini de benzi

Evidențiați caracteristicile arhitecturale cele mai uimitoare de bucătărie cu lumini LED benzi

de iluminat cu LED-uri benzi este atât comod și elegant atunci când sunt utilizate drept

Iluminatul de accent ajunge la un nou nivel, cu lumini LED-uri benzi încântătoare în această bucătărie clasic umplut cu lemn

 

You may also like