Skip to main content

Decorarea sfaturi utile pentru un dormitor romantic

Decorarea sfaturi utile pentru un romantic dormitor idei de design

Adăugarea unui fler romantic pentru dormitor nu trebuie să însemne un exces de volane sau roz ( cu excepția cazului în care este ideal pentru un look romantic), dar aceasta nu înseamnă texturi moi, atingeri ornate, precum și o notă de ansamblu de lux.

Aici sunt nouă camere care demonstrează cum pentru a obține dreptul de stil romantic.

Meci Plafonul Ornate

O modalitate de a adăuga romantism instant la dormitor este cu un, corp de plafon ornat superba, cum ar fi candelabru colorat de aur este prezentat aici. Utilizarea lumini pandantiv, nuanțe în formă de tambur, și lămpi de noptieră minunat sunt alte moduri de a adăuga o strălucire romantică pentru dormitor. Dacă lumina deasupra capului are un variator, care este chiar mai bine la urma urmei, stilul romantic este totul despre schimbul de momente romantice cu partenerul tau.

Accente roz sau roșu

Deși prea mult roșu transformă un dormitor roz de prost gust și prea mult pot fi zaharina dulce, un dram de rosu, roz sau ambele adaugă romantism la o schemă de culori neutre altfel. Uita-te pentru câteva accente în trandafir perne roz-arunca roșii sau ruj, arunca paturi, mic mobilier, flori, sau abajururi sunt toate opțiunile.

Coloristică Romantic

Deși nu există nici o schemă de culori romantic clar definit, în general, veți dori să stick cu culori discrete și o paletă destul de limitată. Alb-crem, fard de obraz roz, gri șoptit, și piersici pastel sunt frecvent utilizate în camere romantice, cu toate că sunt întotdeauna liberi să înlocuiască sau să adăugați culorile tale preferate. Cu toate acestea, nuanțe foarte luminoase sau întunecate nu sunt cel mai bun meci pentru stilul romantic, așa că, dacă acestea sunt culorile care apelează la tine, le folosesc ca accente, nu ca paleta principal dormitorul tau.

pat Romantic

Un dormitor romantic este un dormitor moale, și nicăieri nu este mai evident decât faptul că pe pat. O fusta ciufulit pat, mângâietor groase sau plapumă, foi moi, si o multime de Shams, perne, si arunca perne transforma patul intr-un paradis romantic pentru doi. Ca dovadă, să ia doar o privire la patul minunat prezentat aici. Soft, primitoare și doar un pic exagerat: perfect romantic.

Minunat tablie

Dacă doriți să adăugați doar o singură atingere romantică dormitor, este o tăblie ornat fac. tapițerie de plus, design generos, de culoare standout, și stilul plin de farmec face tăblia prezentat aici un câștigător, dar există opțiuni aproape nelimitate disponibile. Doar amintiți-vă că tăblie romantic ar trebui să facă o declarație; o tăblie de lemn simplu funcționează pentru multe alte stiluri de decorare, dar nu asta.

Acoperiș de pat

Puține lucruri spune poveste de dragoste ca un pat cu baldachin. Indiferent dacă preferați un baldachin completă care acoperă întregul pat, sau doar un indiciu al coronamentului astfel cel prezentat aici, e ceva în mod incontestabil senzuală despre tesatura matasoasa drapată în jurul sferturi de dormit. Puteți face chiar și propriul baldachin doar simplu suspenda un ghergheful mare din tavan deasupra patului, apoi atașați o tesatura voalată la inelul cu capse sau agrafe. Aranjați materialul în draperii grațioase în jurul tăblie patul lui, și voila, ai aspectul minunat prezentat aici.

Antichități

Nu trebuie să decora întreaga cameră antichități pentru un stil romantic, și nici măcar nu trebuie să utilizeze antichități autentice, dar veți dori cel puțin o piesă sau două cu incontestabil stil vechi, farmec ornat. Du-te cu un pat somptuos sculptat ca cel prezentat aici, sau alege o masă laterală antic sau dulap pentru a da dormitorului o vibrație romantică.

Lumini cu coarde

Luminile de coarde sunt nu numai pentru sărbători. Tu nu ar vrea să-și încheie dormitorul în culori luminoase sau becuri clipesc, dar un singur șir de lumini albe este destul de romantic. Înfășurați luminile din jurul footboard sau tăblie sau să le țese peste tija perdea, rama usii, sau chiar peste tavan deasupra patului. Vei primi o strălucire moale, similar cu lumina lumânării fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la flăcări sau fum. Foarte frumoasă.

piele de oaie Throw

Uitați-vă la patul arătat aici pentru a vedea cât de senzuală și invitarea un dram de piele de oaie, real sau faux, poate fi. Gros și oh-așa-moale pe piele; atunci când pune o piele de oaie peste pat sau pe podea, nu există nici o îndoială că dormitorul este un loc de romantism.

You may also like