Skip to main content

Decoreren met LED Strip verlichting: keukens met Energy-Efficient Radiance!

Remodelleren uw oude keuken of de planning voor een nieuwe is alles over het vinden van de perfecte balans tussen esthetiek, ergonomie en exclusiviteit. Ongeacht de stijl, thema en de grootte van uw keuken, verlichting is ongetwijfeld wat maakt of breekt haar beroep. En in het hart van ieder verlicht moderne keuken zijn LED-TL-lampen , die gemak combineren met energiebesparende geloofsbrieven en pulserende schittering. Veelzijdig en ongelooflijk ‘in de trend’, LED-TL-verlichting is zeker een van de must-haves van 2018 keuken en we hier om u te laten zien hoe!

 

Onder kabinet LED-TL-lampen gebruikt om het aanrecht in de keuken te verlichten

LED-verlichting is al een tijdje, maar strip verlichting hebben zeker deze energie-efficiënte verlichtingsarmaturen genomen om een ​​geheel nieuw niveau. Het verlichten van zelfs de meest lastige hoeken, kunnen deze aanpasbare verlichting eenvoudig worden opgenomen in het ontwerp van een bestaande keuken met weinig gedoe. Van mooie planken en slimme kasten om functionele werkbladen en opvallende keuken eilanden, kan LED-TL-lampen altijd en overal worden gebruikt.

Under-kabinet LED Strip Verlichting

Keuken opslag units zijn enkele van de eerste dingen die we vestigen op, terwijl de planning voor een nieuwe keuken. Wand gemonteerde keuken kasten met modulaire gemak kunt uw keuken te transformeren in een handomdraai. Maar het nemen van deze naar het volgende niveau is onder-kabinet LED-TL-verlichting die u toelaat om gemakkelijk plaats deze op maat gemaakte kasten net boven het aanrecht in de keuken in een kleine keuken. Voor degenen die kort op verticale ruimte of zelfs maar te kijken naar manieren waarop ze beter taakverlichting kan brengen aan het aanrecht, LED-TL-lampen bieden een handige en voordelige effect optie.

LED strip verlichting onder het bovenste keuken planken verlichten het aanrecht en tonen hieronder

Stijlvolle, moderne keuken van Rempp met houten kasten en onder kast LED-strip verlichting

Ze verlichten de planken of op de toonbank onder de kasten gelijkmatiger dan inbouwspots en zeker verslaan blaker zowel in termen van functionaliteit en een perfecte verlichting. En het beste deel van dit alles is dat deze ingenieuze lampen brengen ook de keuken backsplash leven zonder ooit in de weg!

Onder kabinet LED-TL-lampen zijn een populaire trend in contemporarry keukens

Prachtige moderne keuken in marmer en hout uit Decker

Keuken eiland met open shelfe en mooie LED-verlichting

LED-verlichting voor de keuken Planken

De volgende meest populaire optie als het gaat om het gebruik van LED-TL-lampen in de keuken zijn drijvende planken en kastjes. Zwevende glasplaten met LED-strip lampen hebben een zekere surreal aantrekkingskracht die hen omzet in een instant brandpunt. TL-lampen kunt u ook elke individuele drijvende plank te verlichten en zelfs de laagste van allemaal is perfect verlicht, waardoor elk vooruitzicht op lelijke schaduwen. Of u nu de weergave van luxe porselein of gewoon Fashioning een prachtig decor, LED-TL-lampen en open keuken planken is een match made in design haven!

LED-TL-verlichting ideeën voor de open rekken in de keuken en daarbuiten

LED-TL-lampen maken voor de grote accentverlichting tot de keuken planken markeren

Prachtige eigentijdse keuken in wit en grijs met drijvende planken en LED-strip verlichting

Apple groen en LED-TL-lampen te brengen helderheid aan de hedendaagse keuken

Zelfs de kleinste van keukens en donkerste hoeken kan worden verlevendigd met LED-strip verlichting

Aansluiten van de Keuken met Living Space

Het denken aan manieren waarop u de woonkamer esthetische in de keuken kan verlengen zonder daadwerkelijk te veranderen te veel? LED-TL-verlichting is een leuke en chique optie die precies dat doet zonder te proberen te hard. Gebruik gewoon bijpassende verlichting voor de woonkamer planken, entertainment unit, eetruimte achtergrond, keukenkasten en het eiland, om een ​​homogene verlichtingsplan te ontwikkelen. Het gaat niet zozeer over het gebruik van tal van LED-verlichting als het gaat over slim wijzen op het recht architectonische kenmerken en tot oprichting van visuele connectiviteit.

LED-TL-lampen kan fungeren als een visueel verbindende element tussen de keuken en open woonkamer

Planken verlicht met behulp van LED-TL-lampen creëren een gemeenschappelijk ontwerp element doorheen de open woonkamer

Smart onder kast LED-TL-verlichting in de keuken is een functionele keuze

Het stormen alle witte moderne keuken met een ruime ontbijttafel

Het aansteken van de Smart Kitchen

Beperk jezelf niet te lichten alleen strippen bij het winkelen voor de keuken verlichtingsarmaturen. Afgezien van de gebruikelijke dosering van hangers die prime positie boven het aanrecht in beslag nemen, overweeg dan LED-inbouwspots tot een onstuimige en energie-efficiënte en moderne keuken te creëren. Alle LED-verlichting zijn inherent meer planeet in vergelijking met traditionele CFL’s en zijn er zeker aanzienlijk terug op de macht van uw eigen consumptie te snijden. Dus waarom wachten op de LED bandwagon te krijgen?

Combineer LED inbouwspots met strip ligjts om de perfecte keuken counter create

Definieer keuken rekken en werkbladen met heldere LED-strip verlichting

Markeer de meest verbazingwekkende architectonische kenmerken van uw keuken met LED-strip verlichting

LED-strip verlichting is zowel handig en stijlvol wanneer het juiste gebruik

Accentverlichting een nieuw niveau met prachtige LED-TL-lampen in dit stijlvolle keuken gevuld met hout bereikt

 

You may also like