Skip to main content

Keuken te verbouwen Ideeën die Pay Off

Keukens zijn een plaats van levensonderhoud en gezelligheid. Eten, familie en vrienden mengen om een ​​winnende combinatie te maken. Het is dus volkomen logisch dat renovaties zo vaak zijn gericht op de keuken. Maar hoe zit het met het denken van uw keuken op de lange termijn zin, in termen van investeringen en het rendement? Zal uw keuken te verbouwen projecten een positieve bijdrage aan de waarde van uw huis of zullen ze eroderen die waarde?

Om het financiële rendement op uw keuken renovaties te maximaliseren, houden de basis in het achterhoofd en vermijden trends. Trends zijn leuk, maar kopers zijn beter geïnformeerd dan ooit en zet groter belang op vaste elementen zoals tellers, kasten, en goede verlichting.

Een ding om te onthouden is dat dure keuken renovaties niet automatisch te vertalen naar een hoog rendement. Hoewel kopers uw renovaties in hoog aanzien kan houden, kan uw initiële investering te bewijzen zo veel dat ze moeilijk kan zijn om het af te betalen zijn.

Schilder uw keuken een Geïnspireerd Color

Schilder uw keuken een Geïnspireerd Color

Kleur is het kruid van het keuken het leven. Het kiezen van de perfecte kleur niet alleen zorgt voor een levendige en aangename ruimte, maar het is een idee dat goedkoop grote waarde kan terugkeren. Voor iets meer dan de kosten van verf en een paar tools, kunt u majorly dial-up van de wow-factor op uw keuken. Houd het tijdloos en traditioneel met een all-witte keuken kleurenschema. Of neem het tegenovergestelde tack en ga chic met een zwarte keuken. Feng-shui geïnspireerde keuken kleuren houden het koel, ontspannen en neutraal. Geen technieken hier verboden; de kleur van uw keuken wordt alleen bepaald door uw verbeelding.

Upgrade uw keukenkastjes

Een woord dat je nooit meer wilt horen over uw keukenkastjes: gedateerd. Dus, om maximale waarde in uw keuken te verbouwen aan te trekken, zet kasten aan de top van de lijst.

Het updaten van uw keukenkastjes hoeft niet altijd te betekenen uitscheuren en het vervangen van uw huidige kasten, hoewel in sommige onroerend goed markten, kan volledige vervanging noodzakelijk zijn. Het updaten van uw keuken kan zo eenvoudig en goedkoop schilderen van uw kasten zijn. Of de uitoefening van uw creatieve karbonades met leuke, low-cost keuken DIY projecten zoals handgemaakte houten kast trekt.

Een stap omhoog, zowel in termen van kosten en de koper beroep, is kast Reparatiematen. Refacing betekent het vervangen van visueel meest prominente gebied kabinetten, kastdeuren en ladefronten. Een technicus geldt houtfineer aan de zijkant van de kast boxen. De finishing touch die het project trekt samen: nieuwe kabinet armaturen.

Voeg een Opvallende Backsplash

Opvallende Backsplash

Een keuken backsplash is het ideale element in termen van investeringen toe te voegen of te upgraden omdat de initiële kosten laag, terwijl de visuele impact is hoog. De lage prijs van het toevoegen van een backsplash is te wijten aan het feit dat de meeste backsplashes zijn doe-het-zelf. Glinsterende glas of metaal tegels zijn zeker om aandacht te trekken, en de meeste kunnen zelf-geïnstalleerd met alleen een beetje tegels know-how zijn. Of houden de prijs nog lager met easy-to-do, creatieve doe-het-zelf backsplash hacks die in een dag of twee kan worden voltooid: behang, tegels decals, laminaat planken, of fineer steen.

Installeer Gorgeous Quartz Werkbladen

Onder de keuken werkbladen, laminaat, beton, roestvrij staal, vast oppervlak, en een aantal anderen strijden om de status van “best aanrecht”. Maar een aanrecht materiaal leidt altijd de verpakking: kwarts werkbladen. Een hybride van mineralen en harsen, kwarts is een bijna perfect materiaal voor werkbladen. Het ziet eruit als natuursteen, maar is harder dan natuursteen. Het is zo ondoordringbaar als vast oppervlak, maar het zal geen krassen als harde ondergrond. Deze kameleon van oppervlakken kan ook op verschillende persoonlijkheden te nemen, en daarbij alles van een traditionele steen-achtige verschijning aan de trendy en industriële uitstraling van beton. Kwarts werkbladen zijn duur, dus zorg ervoor dat uw huis de verwachte verkoopprijs van deze upgrade kan ondersteunen.

Hang een aantal fantastische hanglampen

Keuken verlichting, vaak genegeerd, verdient de schijnwerpers. Niet alleen een goed ontworpen verlichting pakket verlichten uw mooie keuken, kan de verlichting zelf een object van de aandacht. In tegenstelling tot die andere keuken standby, ingebouwde verlichting, hanglamp kondigt zich vooraan in het midden.

Met keuken hangers, het beste advies is groot en vet om te gaan. Maar zorg ervoor dat de grootte van de hangers schalen naar uw keuken, en te voorkomen dat overweldigend de ruimte.

You may also like