Skip to main content

Kleurrijke Keuken verf ideeën waarmee u uw Brighten Up Your Home

Kleurrijke Keuken verf ideeën waarmee u uw Brighten Up Your Home

Keukens zijn waar het leven gebeurt: familie diners, het onderwijs van uw kinderen hoe om te koken, en zelfs het bijhouden van hoe groot ze groeien op de binnenkant van de pantry deur. Transformeer uw familie favoriete kamer van het huis door te kiezen voor een heldere verf kleur uit onze gecureerd selectie – dan stelen nog meer versieren van inspiratie uit deze prachtige keuken ontwerp ideeën. Het is tijd om te koken te krijgen!

Korenbloem Blue – Deze zoete, Midwestern schaduw ziet er extra leuk wanneer opgenomen met een patroon tegel. Installeer de tegel helemaal de weg vrij voor een leuke backsplash die maar niet stoppen.

Soft Blue Gray – Deze mooie keuken gemaakt door Velinda Hellen voor Emily Henderson ontwerp maakt gebruik van een rustgevende blauw-grijs voor kasten. Een rustige schaduw als dit zal nooit oud.

Hunter Green – Neem een ​​keu van ontwerpteam Studio McGee: Deze trendy schaduw maakt elke keuken er fris en modern. Houd alles helder door het koppelen van de kleur met witte backsplash en funky betegelde vloeren.

Sunny Laquer – Dit gladde materiaal komt in tal van felle kleuren, is super duurzaam en kan een traditionele keuken te zetten in een eigentijdse showstopper.

Dark Plum – Deze dramatische paars is de kleur om op te letten, volgens ontwerper Francesco Bilotto. “Je zult deze toon overal tentoongesteld van keukenkastjes tot foyers te zien,” zegt hij. We zijn gedeeltelijk aan de dramatische backsplash in deze moderne ruimte.

Rustic Green – Een boerderij keuken in landelijke Connecticut gekopieerd het groen buiten voor een laidback retraite. Het overslaan van het blok eiland in plaats van een warme houten tafel maakt de kamer voelt veel groter.

Poppy Mint – Om de retro look te krijgen, kijk voor old-school-stijl apparaten (recreatie of origineel) in pastels en houden alles simpel.

Dark Grey – Dit is niet zomaar een ho-hum neutraal. De eigenaren van deze kleine Brooklyn huis opgepompt de trendy keuze met hints van rijke bruin.

Burgundy Red – Stem uw merlot om uw kasten voor een keuken die klaar is om een ​​goede tijd te hebben. Een emerald stoel voegt de finishing touch, zonder ruimend in Kerstmis kleur grondgebied.

Pink Things – Het hoeft niet te kijken als Barbie’s Dream House. Een donkere magenta voelt zich meteen thuis in een volwassen-up ruimte.

Kelly Green – wat had kunnen zijn een vrij traditionele zwart-room keuken krijgt een welkome barsten van de helderheid met een backsplash in een vrolijke tint genaamd “kelp.”

Country Green – Wees moedig en verf kasten in uw favoriete kleur. Hier, een rustieke behandeling zorgt ervoor dat de groene niet de ruimte te overweldigen.

Zonnebloem Geel – Levendige kleuren, zoals deze zonnige toon, injecteren broodnodige warmte in kleine keukens.

Bright Blue – Als u niet wilt dat uw hele keuken te dekken in een impactvolle tint, kies een neutrale kleur voor de lagere kasten, en voeg een krachtige punch met het bovendeel.

You may also like