Skip to main content

Prachtig Scandinavisch Kitchens Design: Ideeën & Inspiratie

Eclectische en oh-zo-stijlvol, de Scandinavische thema strekt zich uit tot de meeste woonkamer, eetkamer en slaapgedeelte – maar de keuken is waar het echt naar buiten komt om te schitteren. Een stap in de keukens van deze vijftig woningen toont de Scandinavische kan veel meer dan alleen de witte muren, houten vloeren en bekleed tegels zijn. Hier, heldere mosterd kasten en geblokte vloeren voldoen aan dromerige pastels en blok monochromen. Stencil frames en fijnere elementen wind vakken rond banken, en toen ik er binnenkwam gaten rond ornamenten. Plant leven hangt en verbergt tegelijkertijd, een verademing in lichte en luchtige ruimten. Neem onze tour te zien.

lichte houten vloer witte bakstenen Scandinavische keuken

Witte bakstenen en kasten open een lichte en heldere ruimte bezaaid met witte accessoires, een centrale houten tafel, zwarte stencil benen en verlichting.

Scandinavische lichte houten keuken wit eenvoudige ronde functies

Verlicht door een gecamoufleerde lamp, deze keuken draagt ​​bij aan de Scandinavische met pastel blauw kasten, licht hout, duidelijke witte planken en een klassieke SMEG.

eenvoudige keuken wit en hout Scandinavische

Stencils creëren karakter in stoelpoten en verschillend gevormde druppel verlichting. Brede ruiten van wit en hout vorm vormen, terwijl de traditionele Scandinavische elementen gluren achter witte baksteen.

witte bakstenen muur bankje rekken Scandinavische keuken

Breng zwart naar Scandinavië met Franse kasten in een donkerdere tint. Een chromen koelkast en oven maken klassieke houten wit en eigentijds.

Scandinavische keuken groene en blauwe stoelen zwart-witte tegels

Maak dun omzoomde tegels van de functie in een stedelijke jungle sfeer. Deze keuken mengt het met een zwarte SMEG en kasten, opknoping planten en mismatches schooljongen stoelen.

ontspannen Scandinavische keuken gestreept kleed schooljongen stoelen

De Scandinavische is eenvoudig genoeg weinig om op te treden. Houten vloeren en een wit betegelde inlaat voldoen aan een gestreept kleed, wide-paned kasten en een Death Star-stijl lamp.

Huisvesting ornamenten in hout, deze ruimte straalt pure witte ruimte. Een grijze slingback, eenvoudige illustratie en chiffon gordijnen zitten aan de zijkant.

Huisvesting ornamenten in hout, deze ruimte straalt pure witte ruimte. Een grijze slingback, eenvoudige illustratie en chiffon gordijnen zitten aan de zijkant.

effen witte kasten chroom voorzien van Scandinavische keuken

Ga minimalistisch met brede, witte kasten met pops van chroom. Een Franse venster en hangplant introduceren natuur.

Maak een meer natuurlijke uitstraling met lichte houttinten. Meer potplanten draperen en verschuilen achter grijze accenten op groot formaat lei tegelwerk.

studio keuken helemaal wit minimalistische

Vorm vormen in eenvoudige witte, voor de kleinere ruimte. Deze keuken winden rond een geheel witte kookplaat, afzuigkap en bank aan het licht toe te voegen aan de kamer.

kale Scandinavische keuken wit betegelde vloer open zwarte omlijst raam

Rough elementen introduceren een rustieke uitstraling. Witte banken, stoelen en vloeren verwelkomen ruwe wanden, een ruwe houten tafel en pijler. Dome One-Light is de eetkamer pendant hier en Caravaggio, de keuken hanger gebruikt.

wit en hout keuken minimalistische stencil ontlasting

Houd het zoet met honingraat detaillering, een punt van verschil voor een Scandinavische keuken. Een lichtscherm golven tot witte blokelementen en zorgvuldige warm-houten rand. Twee keuken barkrukken en een lantaarn spelen met sjabloneren.

Scandinavische monochrome keuken zwarte accenten wit koelkast

Zittend op een marmeren vloer, dit Scandinavische geïnspireerde ruimte brengt elegantie met gebogen witte stoelen, thin-gestencild tafels en een eenvoudige witte licht. Een bord panel verwijst naar opstand.

inspirational citaat op het bord muur Scandinavische keuken

Een bord kan ook een ruimte uitstrekken. Witte kasten met een zwarte inlaat ziet er ruim genoeg om grote kalligrafisch schrift, stoelen en een fiets te huisvesten. Een zwarte muur speelt dezelfde truc met grote, vierkante ramen.

You may also like