Skip to main content

Eenvoudige Muur van de Keuken Decorating Ideas

Eenvoudige Muur van de Keuken Decorating IdeasHoudt u van kijken door de nieuwste design magazines voor de keuken decoreren ideeën, maar hebben niet de tijd of budget voor een grote renovatie? We hebben een aantal snelle en eenvoudige decoreren tips over hoe u uw keuken een update waardig van een huis tijdschrift geven. Het beste deel is dat deze keuken decoreren ideeën kunt mixen en matchen prachtig – gebruik maken van een of een paar bij elkaar.

We zien natuurlijk dingen op ooghoogte eerste, en één van de meest opvallende wijzigingen die u kunt maken is om uw keuken muren te versieren. De meeste keuken decoreren inspanningen worden geplaatst op de toestellen, werkbladen, en koken gadgets. Maar de muren zijn waar je een grote impact met een eenvoudige doe-project kan maken.

Neem een ​​snelle blik op uw keuken. Wat zie je als eerste? Een smerig, saai muur? Of erger nog, een verouderde faux paint job, compleet met klimop of fruit-themed stencil werk? Het is tijd om een ​​verandering te maken.

Het updaten van uw keuken muur decor met gemakkelijke, ontwerp-savvy veranderingen zullen je koken en eten te transformeren. Hier zijn 5 keuken decoreren ideeën die de muren van uw keuken te nemen van moe om te inspireren:

1. De drie-kleurenpalet

Kleur is een van de snelste en meest goedkope manieren om een ​​kamer te werken. Maar grote keuken muur kleuren niet toevallig. Het geheim zit in het palet drie kleuren:

Kleur 1 : Een bestaand keuken kleur die niet kan worden gewijzigd. Dit kan de kleur van het aanrecht of kasten zijn.

Kleur 2 : Een neutrale van uw keuze. Gebruik het voor de nieuwe keuken muur kleur die kleur een aanvulling 1. Het als uw decor decor zal dienen.

Kleur 3 : De kleur die uw keuken uniek maakt. Het is vaak een gedurfde en onverwachte kleur die werkt met uw palet. Kleur 3 voegt pop tot uw keuken. Gebruik het als een verklaring stuk voor uw accessoires zoals barkrukken, vazen of kookgerei.

De beste manier om de perfecte drie-kleurenpalet te vinden is om verfmonsters in de schaduw u wilt grijpen en schud ze rond totdat je tevreden bent met de combinatie bent. Zodra u uw handtekening drie-kleurenpalet te vinden, houden een set van verf chips handig voor accessoire winkelen.

2. The Best Kitchen Decorating Ideas beginnen met een Focal Point

Probeer om uw huidige keuken decor te zien de manier waarop een bezoeker zou het voor de eerste keer te zien. Loop in uw keuken en denk na over wat je opvalt. Is het eerste wat je ziet iets wat je wilt? Zo niet, wat zou je liever eerst opgemerkt? Maak die plek en de dichtstbijzijnde muur uw brandpunt.

Aandachtspunten zijn in het oog springende en visueel springen op je af. In vergelijking met de rest van de keuken, het brandpunt is vet en uniek. Om een ​​centraal muur in uw keuken te maken, probeer dan een van deze technieken:

  • Schilder uw focal muur in het vet schaduw u heeft gekozen voor uw keuken drie-kleurenpalet
  • Hang een groot kunstwerk op de focale muur
  • Gebruik geweven, patroon, of helder gekleurd behang

Wees onbevreesd wanneer verkleden uw brandpunt – het is gewoon een muur.

3. Open rekken – de nieuwste trend in de Keuken Decor van de Muur

Als u uw keuken verfraaien hebt bijgewerkt met nieuwe, fashion-forward kleuren en een focale muur, is het tijd om lagen toe te voegen. De nieuwste trend in de keuken ontwerp is geopend rekken, in plaats van de kabinetten. Deze look verlicht een keuken door het creëren van visuele ruimte, maar moet u alle tupperware en niet passende glazen in minder kasten te verbergen.

In plaats van het scheuren van uw bovenkastjes, probeer het bijwerken van uw keuken muur decor door het plaatsen van één of twee drijvende planken op een open muur. Drijvende planken komen in vele stijlen en zijn eenvoudig te installeren. Houd de drijvende plank weer te geven items minimaal en kleur-gecoördineerd voor een tijdschrift-ready look.

Voor een grotere verandering, neem de deuren uit van één of twee keukenkastjes en verf of behang de achterkant van de kast. Je hebt nu een nieuwe open plat scherm. Om uw nieuwe display leven te geven, voeg LED onder-kast verlichting om de items te markeren. Batterij-aangedreven lichten zijn beschikbaar als kabinet bedrading is een probleem.

4. Zorgvuldig-Curated Muur van de Keuken Ontwerp

Stel uw keuken uit elkaar door het toevoegen van een vleugje van uw persoonlijkheid. Gallery muur collecties zijn populair bij ontwerpers en tijdschriften omdat ze uniek en maken een saaie muur interessant. Verzamel favoriete objecten bij elkaar en gebruik ze als keukenmuur decor.

Moderne keuken decoreren ideeën voor een galerie muur collectie zijn onder andere:

  • Framed album covers
  • manden
  • Framed behang of stofstalen
  • Vintage gerechten
  • Lege antieke lijsten van verschillende vormen en maten
  • Een verscheidenheid van spiegels

Er zijn geen absolute ontwerpregels voor het creëren van een keuken galerij muur. Symmetrisch, patroon of freestyle plaatsing zijn allemaal goede benaderingen. Om tijd (en extra spijker gaten in de muur) op te slaan, regelen uw collectie op de vloer voordat opknoping voor de beste afstand en plaatsing.

5. Personaliseer uw keuken Muur Met Schoolbord Verf

Een blikje van zwarte krijtbord verf is goedkoop en een geweldige manier om te kleden een accent muur in uw keuken. Black is een gedurfde, opvallende kleur van de muur en de perfecte achtergrond voor uw steeds veranderende krijt art.

Als je uit de ruimte aan de muur, een deur of kast oppervlak is een ander groot bord (en diner) in de maak. Vergeet niet om laag. Een drijvende plank of galerij muur collectie op uw bord muur draagt ​​bij aan de unieke look van uw nieuwe, geïnspireerde keuken muren.

You may also like