Skip to main content

Stijlvolle keuken kabinet Upgrades voor een heldere, luxe keuken

Stijlvolle keuken kabinet Upgrades voor een heldere, luxe keuken

Uw keuken kasten zette de toon voor de rest van uw keuken. Als u een open plattegrond, ze hebben ook een grote invloed op het algemene ontwerp van uw huis. Het upgraden van uw keuken kasten kan een belangrijke wow-factor toe te voegen aan de kamer of zelfs uw hele huis. U krijgt ook een groot rendement op uw investering.

Volgens de kosten versus Value Report 2015, afhankelijk van de omvang van uw keuken project, kunt u een rendement 67-80% op uw investering verwachten. Dus neem de sprong te wagen en zet de meest gebruikte ruimte in uw huis in uw absolute favoriet de ruimte!

Probeer Een gewaagd, onverwachte kleuren

De meeste keukenkasten zijn een variant van een beits, of meer recent, gewoon wit of zwart. Overweeg een meer onverwachte ontwerp keuze voor uw keuken door te kiezen voor een gewaagde kleur in een gladde afwerking, zoals deze gelikte verbrande oranje kasten.

Houd de rest van je ontwerp palet neutraal, zodat uw kasten een statement kunnen maken, zonder overweldigend de ruimte. Paar met scherpe roestvrijstalen hardware en apparatuur voor een moderne look met een ton van de persoonlijkheid.

Maximaliseren van uw verticale ruimte met Bright White

Als u een hoge plafonds, of wil je gewoon de illusie van hoge plafonds maken, kijk op heldere witte hoge keukenkastjes.

Afhankelijk van de kwaliteit van uw bestaande kasten, kan dit een DIY project dat u op kunt nemen, gewoon schilderen en bijwerken van hardware om uw keuken kijken meer upscale te maken. Voeg kroon vormen, waar de kasten voldoen aan het plafond om een ​​naadloze look te creëren.

Combineer verschillende materialen en gebruikt verlichting om Highlight Special Items

Als je van de schone uiterlijk van glazen kastdeuren, maar bang dat je hier niet aan houden een nette voldoende keuken om de inhoud van uw kasten op constant scherm hebben, is er een compromis.

Vervang een enkele kast met glazen inserts om uw keuken kijken meer open te maken en om items showcase waar je van houdt, zoals vintage theekopjes, fijn porselein, of uw favoriete blauwgroen platen die een grote pop van kleur toe te voegen aan uw keuken.

Voeg eenvoudige verlichting in kasten om uw speciale items te markeren, terwijl het maken van uw keuken voelen helderder, groter, en meer gastvrij.

Kies een bijgewerkte versie van de Traditionele Houten Korrel Kasten

De meeste houtnerf kasten kan maken een huis zien er erg gedateerd. Maar er is geen reden om ze allemaal op te geven. U kunt nog steeds genieten van de duurzaamheid en de warmte van houten kasten en houden de ruimte op zoek hedendaagse gewoon door te kiezen voor een meer moderne afwerking.

Deze houten kasten toveren de zachte rustieke sfeer van sloophout. Hun multidimensionale kleur geeft doorstaan ​​zoeken uit de verte, terwijl de gladde afwerking, glazen planken, en helder wit werkbladen helpen de ruimte uitstraling licht en modern.

Maak een lust voor het oog, evenals uw maag

Als je een passie voor koken en onderhoudend, is het waarschijnlijk toont in uw keukengerei. Niet verbergen mooie portie gerechten of je mooie nieuwe keuken gadgets achter donkere, zware kastdeuren.

Zet al uw kastdeuren aan glas naar een open ruimte die alle dingen culinaire vitrines te creëren. Vitrines zet je keukengerei in kunstwerk, zodat de kleuren en patronen van uw gerechten worden net zo belangrijk ontwerpkeuzes als uw muur kleur of backsplash.

Vitrines dwingen je om georganiseerd te blijven – tenminste als bedrijf komt over – of het risico dat u getuige zijn van de wanorde elke keer dat je de keuken. Ze maken het ook veel gemakkelijker voor de gasten om uw keuken te navigeren.

You may also like