Skip to main content

Dekorere tips for en romantisk soverom

Dekorere tips for en romantisk soverom design ideer

Legge til en romantisk stil til soverommet trenger ikke å bety et overskudd av ruffles eller rosa (med mindre det er din ideelle for en romantisk look), men det betyr at myke teksturer, utsmykkede detaljer, og en samlet luksuriøs stemning.

Her er ni soverom som viser hvordan du kan få den romantiske stilen riktig.

Utsmykkede tak ligaen

En måte å legge instant romantikk til soverommet er en nydelig, utsmykkede tak ligaen, slik som gullfarget lysekrone vist her. Bruke anheng lys, tromme-formet nyanser og nydelig nattbord lamper finnes andre måter å legge en romantisk glød til soverommet. Hvis overhead lys har en dimmebryter, som er enda bedre tross alt, den romantiske stilen handler om å dele romantiske øyeblikk med partneren din.

Rosa eller røde detaljer

Selv om for mye rødt blir et soverom glorete og for mye rosa kan være saccharine søt, et snev av rødt, rosa eller begge legger romantikk til en ellers nøytral fargevalg. Se etter noen aksenter i rose rød eller leppestift rosa-kaste puter, kaste tepper, små møbler, blomster, eller lampeskjermer er alle alternativer.

Farge det Romantic

Mens det er ingen klart definert romantiske fargevalget, vil du generelt ønsker å feste med myke farger og et ganske begrenset palett. Kremhvit, rødme rosa, whispery grå, og pastell fersken blir ofte brukt i romantiske rom, selv om du er alltid gratis å erstatte eller legge til dine favoritt farger. Likevel, svært lyse eller mørke fargetoner er ikke den beste kampen for romantisk stil, så hvis det er de fargene som kaller til deg, bruke dem som aksenter, ikke som soverommet hoved palett.

Romantisk Bedding

En romantisk soverom er en myk soverom, og ingen steder er det mer tydelig enn på sengen. En ruffled bed skjørt, tykk dyne eller dyne, myke ark, og massevis av Shams, puter og kaste puter slå din seng til en romantisk paradis for to. For bevis, bare ta en titt på den vakre bed vises her. Myk, innbydende og bare litt overdrevet: perfekt romantisk.

Gorgeous hodegavl

Hvis du ønsker å legge til bare en romantisk touch til soverommet, gjør det en ytre hodegjerde. Plysj møbeltrekk, overdådig design, standout farge og glamorøse stil gjør hodegjerde vist her en vinner, men det er nesten uendelige muligheter tilgjengelig. Bare husk at din romantiske hodegjerde bør gjøre en uttalelse; en enkel tre hodegjerde fungerer for mange andre dekorere stiler, men ikke denne.

Canopy Bed

Få ting si romantikk som en himmelseng. Enten du foretrekker en full baldakin som omslutter hele sengen, eller bare et snev av kalesjen slik den som vises her, det er noe unektelig sanselig om silkeaktig stoff drapert rundt sovende kvartalene. Du kan også lage din egen enkel baldakin-bare suspendere en stor broderrammen fra taket over hodet på sengen, deretter legge en sløret stoff til bøylen med stifter eller klipp. Ordne stoffet i grasiøs gardiner rundt sengen headboard, og voila, du har den vakre utseende vises her.

antikviteter

Du trenger ikke å dekorere hele rommet i antikviteter for en romantisk stil, og du trenger ikke engang å bruke ekte antikviteter, men du vil i det minste et stykke eller to med unektelig gammel stil, utsmykkede sjarm. Gå med en gorgeously skåret seng som vist her, eller velge en antikk sidebord eller dresser å gi soverommet en romantisk stemning.

string Lights

String lysene er ikke bare for helligdager. Du ville ikke ønsker å vikle din soverom i lyse farger eller blinkende pærer, men en enkelt streng av hvite lysene er ganske romantisk. Pakk lysene rundt fotbrett eller hodegjerde eller veve dem over gardin stang, dørkarmen, eller til og med på tvers av taket over sengen. Du får en myk glød som ligner levende lys uten å måtte bekymre seg for flammer eller røyk. Veldig pen.

saueskinn Throw

Ta en titt på sengen vist her for å se hvor sanselige og innbydende en touch av saueskinn, ekte eller imitert, kan være. Tykk og oh-så-soft mot huden; når du legge et saueskinn over sengen eller over gulvet, er det ingen tvil om at soverommet er et sted for romantikk.

You may also like