Skip to main content

Divatos Twist egy Időtlen Color Scheme: Fürdőszoba kék és sárga

Redoing a fürdőszobában minden most és akkor nem egy kellemes feladat, és a legtöbben nem a pénz vagy idő bejutni a gyakori felújítások. Éppen ezért választotta a fürdőszoba színösszeállítás , amely arra szolgál akkor nem csupán a „legújabb trend a városban” egy okos és praktikus választás. Mégis van néhány szín tűnnek időtlen és divatos, és egyszerűen megtagadják, hogy menjen ki a divatból. És ma megnézzük egy ilyen biztonságos, elegáns és fiatalító színkombináció hogy újjáéleszteni a fürdőszobában, miközben mindig marad releváns – kék és sárga.

Lenyűgöző eklektikus ipari fürdőszoba merész hatszögletű csempe és egy káddal sárga

Kék és sárga fürdőszoba sokkal szórakoztatóbb, mint a konzervatívabb is mindössze kék és fehér. Ez egy színpaletta kölcsönzött természet (elképzelni a napfelkeltét egy tiszta nyári napon, talán, ha megteszik a gyönyörű óceánra néző!), És a jelenléte sárga hozzáteszi fényerőt és a frissesség még a leginkább igénytelen fürdőszoba. Megállapította, hogy tökéletes egyensúlyt igényes és elragadó, ezek fürdőszobák különböző árnyalatú kék és sárga ösztönözni fogja, hogy magukévá ezt a vidám duó.

Fedezze Shades és stílusok

Rengeteg stílus, amit magukévá, amit ad a fürdőszobában egy kék és sárga átalakítása. A kezdők, van az egyre népszerűbb strand stílusú, a sok parti furcsa szokásai és hajózási részleteket. Ahelyett, hogy csak lefelé a kitaposott piros, fehér és kék pálya, cserélje ki a tarka vörös kellemes sárga, hogy a divat egy egyedi és ízléses fürdőszoba. Azok számára, akik egy megnyugtató, modern fürdőszoba spa-stílusú hangulatot, világos árnyalatú aqua és a türkiz párosul tippeket lágy sárga is a munkát. Ne korlátozzák magát, hogy csak egy „kék ég” és a „meleg sárga”, és fedezze fel a sok árnyalatú a két dinamikus színeket.

Kékesszürke helyettesíti a hagyományos kék árnyalatok kék ebben a modern fürdőszoba

Aqua és sárga hozzá finom szín elegáns fürdőszoba

Rusztikus fürdőszoba káddal clawfoot sárga és kék hiúság

Csempézett falak hozza a különböző árnyalatú sárga és kék a fürdőszobában

Állandóan jelen ékezetek!

Még mindig aggódnak hozzátéve sárgától a már meglévő fürdőszobában kék és fehér? Miért nem indul el a baba lépéseket beépítésével egyszerű, mégis hatékony sárga árnyalattal segítségével törölköző, egy oldalsó asztal mellett a fürdőkád, zuhanyozó padon, vagy akár csak egy darab fal művészet? Azok számára, akik több színt is fordulhat kád vagy mosdó sárga annak érdekében, hogy jobb egyensúlyt a kettő között uralkodó színárnyalatokat. Mindig ismételje meg a kiemelő szín (legyen sárga vagy kék) az egész fürdőszoba, hogy a divat egy kifinomultabb megjelenés.

Gyönyörű sárga és türkiz strand stílusú fürdőszoba

Kék és fehér fürdőszoba mosdóval, sárga

Lőrés fürdő ellopja a show ezen a hajózási témájú fürdőszoba

A merészebb Blend

Már bemutatták fürdőszoba, amelyben egy finom használatát a kék és sárga hatást kelt. De lehet, hogy csak nem a stílus, és lehet, hogy inkább egy rikító fürdőszoba eklektikus ragyogása vagy cseh szépség. Mélyebb árnyalatú kék és sárga, egy fényesebb felületet viszont a látszólag hétköznapi fürdőszobában egy drámai és elbűvölő helyet, amely elkápráztatja Önt egyediségét és energiát. Minél sötétebb a két szín, annál erősebb a vizuális kontraszt a kínálatban. Persze, ez nem egy pillantást, hogy jól működik a diszkrét, modern fürdőszoba, de nem mindenki fél, hogy menjen merész!

Mesés eklektikus fürdőszoba sötétkék és élénk sárga zuhanytérben

Dashing por terem világos kék és egy csipetnyi arany

Sárga és kék hozzon létre egy színes és modern fürdőszoba a gyerekek

Finom szöveti Flair

Ah, a csábító mediterrán fürdőszoba! Stílusok, mint a toszkán és a marokkói nagy fürdőszobákhoz terítette sárga és kék, és akkor hang fel a színes és mintás ezekben temperamentumos beállításokat. Mintás csempe kék, velencei falak sárga és egy csipetnyi arany körül fürdőszoba hiúság és a tükör hozzon létre egy gazdag és egzotikus menekülés, hogy élvezni fogja az elkövetkező években. Ez ezekben a fürdőszobában, hogy a sárga és kék járnak, mint a kapcsolat a modern és a klasszikus, mert összekapcsolja a mediterrán hátteret modern szerelvények, hogy a legjobbat nyújtja.

Színes fürdőszoba hangulatos rusztikus megjelenését

Mediterrán stílusú fürdőszoba díszes tervezés és a splah kék

Modern mediterrán fürdőszoba rengeteg szín és minta

Textured fal sárga melegséget a mediterrán stílusú fürdőszoba

 

You may also like