Skip to main content

Easy Kuhinja Wall Dekoraterstvo Ideje

Easy Kuhinja Wall Dekoraterstvo IdejeAli imate radi gledamo skozi najnovejših oblikovalskih revij za kuhinjo Dekoraterstvo idej, vendar nimajo časa ali proračun za večje Preudesiti? Imamo nekaj hitrih in enostavnih dekorativnih nasvete o tem, kako, da vaši kuhinji posodobitev vrednega doma revijo. Najboljši del je, da lahko ti kuhinja Dekoraterstvo idej premeša in se ujemajo lepo – na enega ali nekaj skupaj.

Mi seveda videli stvari v višini oči prvi, in eden od najbolj opaznih sprememb, ki jih lahko naredite, je, da okrasite svoje kuhinjske stene. Večina prizadevanja kuhinja Dekoraterstvo so postavljeni na aparate, pulti, in kuhanje pripomočke. Toda stene, kjer so si lahko velik vpliv z enostavno DIY projekt.

Bodite hiter pogled na vaše kuhinje. Kaj vidiš najprej? Umazan, dolgočasno steno? Ali še huje, zastarel faux barve delo skupaj z bršljana ali sadja temo matričnega dela? To je čas, da naredite spremembo.

Posodabljanje kuhinjo steno dekor z enostavno, oblikovalskih-zdrava pamet sprememb bo preoblikovanje kuhanje in večerje. Tu je 5 kuhinja Dekoraterstvo idej, ki traja vaša kuhinja obzidje iz utrujen, da navdih:

1. Tri-Color Palette

Barva je eden izmed najhitrejših in najbolj poceni način za posodobitev sobo. Toda veliko barve kuhinja stenske ne zgodi po naključju. Skrivnost je v tri-barvni paleti:

Barva 1 : Obstoječi barva kuhinjo, ki jih ni mogoče spreminjati. To je lahko barva točilne ali omare.

Barva 2 : Nevtralna po vaši izbiri. Uporabite ga za novo kuhinjo barvi stene, ki dopolnjuje barvo 1. To bo služil kot vaš dekor ozadje.

Barva 3 : Barva, ki naredi vaša kuhinja edinstven. To je pogosto krepko in nepričakovane barve, ki deluje s svojo paleto. Barva 3 dodaja pop vaši kuhinji. Uporabite ga kot izjavo kos za dodatno opremo, kot barski stoli, vaze in posode.

Najboljši način, da bi našli idealno tri-barvno paleto, je, da zgrabite barve swatches v senci vam je všeč in jih shuffle okrog, dokler ste zadovoljni s kombinacijo. Ko boste našli svoj podpis tri-barvno paleto, da niz barve čipov priročne za dodatne nakupe.

2. Best Kitchen Dekoraterstvo Ideje Začetek Z kontaktne točke

Poskusi, da vidim vaš trenutni kuhinjo dekor pot obiskovalec bi jo ogledate prvič. Hodi v vašo kuhinjo in razmišljati o tem, kaj ste opazili. Je prva stvar, ki jo vidite kaj vam je všeč? Če ne, kaj bi raje opazili najprej? Poskrbite, da mesto in najbližjo steno vaša osrednja točka.

Kontaktne točke so oko-lov in vizualno skoči ven na vas. V primerjavi s preostalim kuhinji, osrednja točka je krepko in edinstvena. Če želite ustvariti goriščno steno v vaši kuhinji, poskusite eno od teh načinov:

  • Paint svojo osrednjo steno v krepkem senci ste ga izbrali za vašo kuhinjo na tri-barvni paleti
  • Visi velik kos umetnosti na osrednje steno
  • Uporaba teksturo, vzorčaste, ali vibrantly-obarvano ozadje

Bodite neustrašni, ko jutranje svoj stično točko – to je samo ena stena.

3. Odprite Police – najnovejši trend v Kitchen Wall Decor

Če ste posodobili svojo kuhinjo okrasitev s svežimi, modnih naprej barv in osrednji steni, je čas, da dodate plasti. Najnovejši trend v oblikovanju kuhinj je odprt police, namesto omare. Ta pogled posvetli kuhinjo ukrepanje ustvarja vizualni prostor, vendar zahteva, da skrije vse Tupperware in ne ujemata očala v manj omare.

Namesto solzenje iz svoje zgornje omare, poskusite posodobiti kuhinjo steno dekor postavite eno ali dve plavajoče police na odprti steni. Plavajoče police prišel v mnogih stilov in so enostavni za namestitev. Naj plavajoče polica prikazne elemente minimalen in barvno usklajeni za videz revije pripravljen.

Za večjo spremembo, bo vrata off enega ali dveh kuhinjske omare in barvo ali ozadje na zadnji strani ohišja. Zdaj imate novo odprt zaslon polico. Da bi svoj novi zaslon življenje, dodamo LED pod-kabinet razsvetljavo za osvetlitev predmetov. Baterijski luči so na voljo, če je omara ožičenje vprašanje.

4. Previdno-kurator Kuhinja Wall Oblikovanje

Nastavite kuhinjo, razen z dodajanjem dotakne vaše osebnosti. Galerija stenske zbirke so priljubljena z oblikovalci in revijah, ker oni so edinstveni in da dolgočasno steno zanimivo. Zberite najljubše predmete skupaj in jih uporabiti kot kuhinja stene dekor.

Sodobna kuhinja Dekoraterstvo idej za zbiranje na steno galerije, vključujejo:

  • Uokvirjena album pokrovi
  • košare
  • Uokvirjena kopren ali tkanin swatchi
  • Vintage jedi
  • Prazne starinski okvirji različnih oblik in velikosti
  • Različne ogledali

Ni absolutne pravila načrtovanja za ustvarjanje kuhinja Galerija steno. Simetrična, potiskane ali freestyle umestitev so vse dobre pristopi. Da bi prihranili čas (in dodatne nohtov luknje na steni), urediti svojo zbirko na tleh pred visi za najboljšo razmik in umestitve.

5. Prilagodite vašo kuhinjo stena z tabli Paint

Pločevinko črne table z barvo, je poceni in odličen način, da obleko gor naglas steno v vaši kuhinji. Črna je krepko, oko-lov barvne stene in odlično ozadje za vaše spreminjajoče se kredo umetnosti.

Če ste iz stene prostora, vrata ali kabinet površina je še en velik chalkboard (in meni večerja) v nastajanju. Ne pozabite, da plast. Plavajoči polica ali Galerija zbirka zid na vaši table z zidu dodaja, da je edinstven videz vaših novih, ki bi temeljil kuhinjske stene.

You may also like